slm millet
maçları nasıl seyretcez bi fikri olan var mı?
veya daha once giden arkadaslar abd de trt çekıor mu?maçları heralde trt verırde![]()
slm millet
maçları nasıl seyretcez bi fikri olan var mı?
veya daha once giden arkadaslar abd de trt çekıor mu?maçları heralde trt verırde![]()
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
Uydun varsa Trt İnt ceker de 1. Trt int vermez macları 2. orda uyduyu nerden bulucan tv bulamazken 3. o saatte calısıyo olma ihtimalin yüksekMaalesef kacırıyor olucaksın.
internetten de izleyebilirsiniz tüm kanalları. izlemekte probem yaşayan olursa siteye tüm kanalların yer aldığı tv merkezi kurarım
admin (at) turkishwat.net
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
onların fox sports kanalı var muhtemelen verirler.gecen yıl avrupadan futbolu izliodum ben!
ya sansliysan otelde fela calisirsan calisirken hem calisirsin hemde izlersin ben otelde calisirken housekeeper lar her maci izlerdi bende alundry deydim ara kacamak yapip 10-20 dakika izlerdim...
maçları trt vermiyor.a tv verecek.yalnız arkadaşlar avrupada maç saatleri akşam 7-8 gibi olacak.yani o saatlerde büyük ihtimalle çalışıyo olcaz.aslında ben de çok isterdim izleyebilmeyi özellikle ordaki yabancı arkadaşlarla izlemesi büyük zevk verirdiama ne yazık ki çalışıyo olcaz
ben eğlence parkındayım heralde benim için imkansız...
7 Haziran 2008 - Türkiye-Portekiz.
11 Haziran 2008 - İsviçre-Türkiye.
18 Haziran 2008 - Türkiye-Çek Cumhuriyeti.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Amerika caddelerini Türk bayraklarıyla donatalım![]()
umarim bi yolunu bulup izleriz![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
evt trt deil atv verecek sanirim![]()
Safinaz...
gecen sefer 2006 da dunya kupası maclarını kacırmıstım bu seferde euro 2008 i kacıracam ne bahtsız adamım ben yaa![]()
en azından grup maçlarında burdayım![]()
ikinci tura çıkarsak bende hepsini kaçırıcam sanırımama üçüncü maça kadar buradayım onunla teselli buluyorum.Doğrusu bu zor gruptan nasıl çıkarız onu bilmem (malüm ilk maç ronaldo vs. volkan şeklinde geçeceğini tahmin ediyorum)ama çıkarsak izleyemeyiz.Blatter e mail atalım maçları haftasonuna filan alsın
bizler binlerce W&t çalışanı olarak bunu sizden rica ediyoruz diyelim
Hatta bu sene job offer da şart olarak maç saatlerini sözleşmeye koymak lazımdı ama geçti artık
![]()
*EnFla ProDuction™*
alaska çalışanları yani bizim tek izleme yolu balığın olmaması o da Allah korusun ya da hafta sonuna denk gelmesi
Ark.lar bn 7 haziran'da gidiyorum bizim maçta 7 haziran büyük ihtimal kaçıracağım, bari Çek ve İsviçre maçları kaçmasın,orda illaki euro2008 gösteren kafe,pub cart curt bulunur di mi..Ne de olsa Avrupa şampiyonası Abd yok,zaten futbola olan ilgileri malum,umarım buluruz..
Ben de grup maçlarını izliyebiliyorum gruptan çıkma imkanımız bu defansla çok zor olduğu için kaçıracağım Türkiye maçı olmayacak sanırım..
ben 4 haziran da gidiyorum. herhalde 7 sinde çalışmıyor olur ve izlerim ama diğer maçlar tamamen çalışma saatlerindeki şansımıza bakacak anlaşılan...
fınal
Turkey-ıtaly![]()
Şirket Seçim Yönergesi
grup maçlarını seredicem ama finalleri kaçırıcam ama orda işallah bulurum seredicek biyer türkiyeyi finallerde kaçırmak istemem)
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
evet boşuna üzülmeyin. 15 haziran gibi gidecekseniz, o dakikadan itibaren zaten Türkiye'nin maçı kalmayacak.
Ama yanılırsam iyi olur
An itibariyle
Türkiye 2 - 3 Uruguay
Konu fOCUS tarafından (26-05-2008 Saat 01:48 AM ) değiştirilmiştir.
Turkey-Italy
fransa cok kotu durumda..
Şirket Seçim Yönergesi
Hollanda-Almanya kupayı da Almanlar alır.. Türkiye'den bnm de bu hoca ve defansla umudum yok..
kadrolar sunlar:
Kaleciler:
Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Rençber Beşiktaş), Tolga Zengin (Trabzonspor)
Defans:
Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Gökhan Zan (Beşiktaş), İbrahim Kaş (Beşiktaş), Servet Çetin (Galatasaray), Emre Aşık (Ankaraspor), Hakan Balta (Galatasaray), Uğur Boral (Fenerbahçe)
Orta Saha:
Mehmet Aurelio (Fenerbahçe), Mehmet Topal (Galatasaray), Emre Belözoğlu (N.United), Tümer Metin (Larisa), Yıldıray Baştürk (Stutgart), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Ayhan Akman (Galatasaray), Arda Turan (Galatasaray),
Forvet:
Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Colin Kazım (Fenerbahçe), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan), Nihat Kahveci (Villarreal), Halil Altıntop (Schalke), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (Sochaux)
bu kadroyla grupta sonuncu olmazsak iyidir
Safinaz...
bu grupta 1 puan alsak bence basari.malum portekiz cek cumhuriyetini saymıyorum.tek alacagimiz puan isvicreden.umarim 0 cekmeyiz
neden herkes bu kadar umutsuz yaa? çekler bizden de kötü durumda,e isviçrenin
tek avantajı kendi sahası..portekiz deseniz adamlar gol atamıyor ronaldo olmasına ragmen,yani o kadar da umutsuz olmaya gerek yok.
defansımız çok kötü bence..
çok gol yeriz bu defansla..
ya siz nasıl erkeksiniz futbolda hicmi anlamıyorsunuz..nesi varmış kadromuzun orta saha çok iyi bence..emre super oynadı uruguay macında..nıhatta ole hamitte..daha cogu futbolcu hazır degıl..duzelıcek cok ıyı olacak bence..yenılmemızde sans eserı yanı bence ılk penaltı gayet sacmaydı..turkıye en az yarı fınal oynayacak banane yaa..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks