Işte 11 Nisanda Ret Alacak Ben Istinye Saat 7.30 Başka Giren Var Mı
Işte 11 Nisanda Ret Alacak Ben Istinye Saat 7.30 Başka Giren Var Mı
dostu mrandevuyu nezaman aldın? ben bugün başvurdum acaba hangi güne verecekler 11 nisan veya bikaç gün öncesini veremiyoruz derlerse ayvayı yedim çünkü sınavlar başlıcak
arkadaşım 3 tarih veriyon firmaya valla sona kalırsan dona kalırsın hemen başvur eğer bugun başvurduysan alabilirsin merak etme sınav olmayan tarihleri ayarla
arkadasım sen ne zaman basvurdun???bende bugun soledım sırkete cunku benım 7 nısanda sınavlarım baslıyo o tarıhden once gırmek ısıtoyrum ama suan sanırım baya kalabalıkmıs konsolosluk alamıycam heralde!!!!!!!![]()
beninde 7 sinde başlıyo yapacak bişey yok artık ben cuma gircem inş o tarihte sınav olmaz sabahın köründe![]()
selam makro sorabilirmiyim?neden red alacagını sölüyosun..?not ortalamanmı çok düşük?
benim düşük yaw 1,82 bende mi red alcam yoksa?![]()
yo ingilizce bilmiyorum kanka))
ben de 11 nisan 8.45 de istinye deym
görüşmk üzre...
benim 7.30 belki karşılaşırız olcay benim beyaz montum var![]()
offf çok heyecanlıyım ben alamıycam haaaa
biraz stresini almak adına;
bugun birisi mülakatta kadını çıldırttı... hangi şehirde okuyorsun sorusunu 6-8 kere tekrarlattı ama yijne de cevap veremedi... buna rağmen kadın bir "tööööbe estagfurullah" çekip, "git allahından bul" diyerek yeşil kağıt verdi... ki senin ingilizcen bence ondan çok çok daha iyidir...
zaten klasik 5-10 soru soruyorlar, okuyup gitsen yeşil kağıt alacağının garantisini verebilirim, ama daha sonrasinda vize basılıp basılmayacağı hepimiz için muamma![]()
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
neden sebep alamayacagın kanısına vardın?bugün vize görüşmesindeydim soruların olursa aydınlatabilirim dostum
1. evliyim
2. bir oğlum var
3. yaşım 28
eee bende alırsam herkese bi moral gelir değil mi
resim 28 gösteriyo mu![]()
dostum harbi 28 misin ya valla helal olsun...ama ben 26 yasa kadar vize veriyorlar saniyorum
yok 32 ye kadar veriyolar evet 1980 doğumluyum
makro sen feleğin çemberinden geçmissin yaw evlilik falandostum şaka bi yana tebrik edrım senı inşallah hersey istedığın gibi olur
Allah razı olsun antonio pazartesi ds 2019 göndercem şu elimde ds bişeyede benzemiyo bildiğin kağıt![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks