ny manhattan cosi şirketnde çalışacak olan arkadaşlar var mı?
ny manhattan cosi şirketnde çalışacak olan arkadaşlar var mı?
hangı sırketle gıdeceksın? kısaltmalı yaz adını
biraz bılmece gıbı olucak amagerı kalan seslılerı yazarsın (vntra)
anladım ben..bende manhattan a gıdıcemde ondan sordum..kalacak yer falan saglıyormu sırketın..
ayarlıyorda bakalım memnun kalıcak mıyız aylık $225 uygun fıyat aslında ama gormeden de bır sey dıyemıyor ınsan
aylık 225 se fıyatı cok ıyı ama ortamı nasıl acaba..10 kısılık odalardan falan degıldır ıns..sorsaydın bıraz onları..bende kuzenımde kalcam new york a pek gıden yok..burdan bır kac kısıyle tanısayım dedım..
evet pek yok gıden sanırım kazanılan az ucret den ya da yaşam zorlugundan soruşturdum bıraz 2kısılık oda da kalıcam ama bakalım vardır muhakkak bır zorlugu. sen hangi işte çalısacaksın
bende restaurant ısınde calıscam garsonluk..bakalım nasıl olacak..tekmı gıdıyorsun sende
evet. işler aynı hemen hemen restaurant işi bakalım 2. bir iş bulabilirsem daha iyi olur çunku calısacagım saatler az
bende ıkıncı ıste calısmayı dusunuyorum..bu konuyu kuzenımede soyledım bırseyler ayarlıyacak..eger vızeyı alıp gıdebılırsek sanada yardımcı olmaya calısırım ıkıncı ıs ıcın..
ben vizeyi aldım hatta pasaportum konsolosluktan geleli 15 gun fln oldu. cok tesekkuredıyorum
Ben geçen seneki yerime(Long Island,NY) gidiyorum sanırım. Adreslerinizi verinde şehre inince yanınıza uğrarız, tanışırız, konuşuruz.
--
Şimdi baktımda Cosi güzel yermiş. Gerçi hiç gördüğümü hatırlamıyorum ama sonuçta Manhattan'da dandik yer olmaz. Tabi buralarda çalışmakta hiç kolay olmaz. Özellikle garson olarak. Ama garson olunursa da manyak bahşiş gelirAğzım sulandı valla.
İş şartlarınızdan biraz bahseder misiniz acaba?
Konu faruk tarafından (18-03-2008 Saat 02:28 AM ) değiştirilmiştir.
aslında pek de ağzı sulandırcak şartlar yok o yuzden ek iş olursa iyi olur dedim haftada 30 sa overtime fazla olmuyormus saat basına $7.5 kalıcagım yerıde sırket sagladı o da ayda $225 depozito veya extra olarak elektrik-su parası ödemiyormuşuz görücez artık. evet güzel olur aslında
O gökdelenlerin haşmetine bakarak ağzım sulandı dedim ama demek ki insanı sömürüyolar resmen. 30 saat çalışma ve 7,5$ ile ancak program ücreti çıkar ve bu da hiç işime gelmez![]()
selam faruk long ısland ı biliyosan birşey soracam abi.NY 11749(posta kodu) ndan queens e ulasım nasıl.bu verdiğim posta kodunda bir iş buldum kalacak yerde bir akrabamın arkadasında olacak.kendisine ulaşamıyorum.işde heran dolabilir.internetten biraz baktım arabayla 45 dakka diyor.bide tren olayı varmıs galiba ama oda hep direk bulunmuyormuş.işyerine en yakın durak islip bu arada.şimdiden teşekkürler
http://mta.info/lirr/html/lirrmap.htm bu Long Island tren hattının haritası. Jamaica istatsyonuna direk tren var fakat Queens için aktarma yapman lazım.
Ne yapmak istediğini söylersen ona göre ayrıntılı bilgi veririm. Mesela her gün Queens'e gidip geri gelmek istiyorsan direk vazgeç derim çünkü gidiş dönüş sana en az 15$'a patlar. Çalışacağın işi falan ayrıntılı yazarsan yardımcı olmaya çalışırım
Ayrıca soru sorunca özel mesaj veya mail ile uyarırsan daha iyi olur. Göremiyorum çünkü bu mesajlarını
kayıtlı olodugum sirkete kayıt olmadan once manhattanda iş istediğimi söylemiştim.şimdi bulamayacak gibi duruyorlar eger bulamazsa bende bu şirkete gecmeyi dusunuyorum.ama onkayıt ucretimi iade ederler mi.iş bulamadınız deme hakkım var mı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks