arkadaşlar merhaba wat için başvuru yapcam ancak eyalet seçimini hangi kriterleri gözönünde bulundurarak yapmalıyım?
arkadaşlar merhaba wat için başvuru yapcam ancak eyalet seçimini hangi kriterleri gözönünde bulundurarak yapmalıyım?
ne istediğin önemli para biriktirmek mi yoksa bol bol gezmek mi? Bende bu sene için DE rehoboth beach seçtim ama seçerken baya düşünmüştüm uçak biletini en ucuz şekilde alabilmek için hemde ulaşım olarak tatil zamanında rahatça gezilebilecek yani New York a yakın Doğuda bir eyalet (gezmek istediğim yerler doğuda olduğu için) istiyordum tabi eyalette seçeceğin iş de büyük bir etken oluyor çünkü seçtiğin eyalette konaklama yeme içme pahalıysa işinde iyi para kazanabiliyor olman lazım mesela illa işveren konaklama ayarlasın dersen farklı bölgelere kayman gerekebilir yani dengelemek lazım vb. İyi seçim yapmak gerek umarım yardımcı olmuşumdur![]()
sirketinin elinde ne is varsa ona gore secim yapilir, wat sizin istedigin yerde istediginiz isi yapacaginiz bir program degil malesef. Sirketinizin elinde bulunan ve size uygun olarak sunulan isleri burada paylasirsaniz hangisi daha iyi gibi bir yorum yapilabilir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks