2016 ciee mülakat için davet alan oldumu aranızda acaba ? bana hala e mail gelmedi ama e mail alanınız varmı mülakat için nasıl ve hangi sorulara hazırlandınız arkadaşlar ?
2016 ciee mülakat için davet alan oldumu aranızda acaba ? bana hala e mail gelmedi ama e mail alanınız varmı mülakat için nasıl ve hangi sorulara hazırlandınız arkadaşlar ?
Bana da geldi link eğer giren arkadaş varsa çıkan soruları paylaşabilir mi ? Ben salı günü sabah gireceğim mülakata.
ALPERENTUCO Dostum dönüş yapmadın hala beklemedeyim
arkadaşlar merhaba,
bana çıkan sorular,
1.would do you want too participate in a program that is loceted in the us?
2.what will you miss the least while away from Turkey?
3.where were you born? tell me something interesting about that place.
4.whatwill you most while away from Turkey?
5.ıs ıt ok to disagree wiht a manager? why or why not? umarım sorular yardımcı olur. Geçen yıla göre bu yıl biraz daha farklı ve zor ve türkiye odaklı sormaya çalışmışlar.
Titreme geldi banabu sene sıkıntılı başlamış ama
Eğer böyleyse ben kaldım gibi duruyo hiç bir şekilde cevaplayamam ben bu soruları
Arkadaşlar merhaba , bu forumu açan kişiye öncelikle teşekkür ederim. Bende Uç gun once CİEE mülakatına girdim. 2senedir spor yapıyorum ve yüzme konusunda teknik ve Uygulamalı olarak iyiyim.lifeguard olmak istediğimi soyledim. Danışmanla yaptıgım mülakatta advance seviyesindesin dedi. Mülakata girmeden çıkmış 35 40soruyu çalıştım hepsini kendime gore 35 50saniye Arasında cevaplayacak biçimde hazırladım.neyse heyecan vardi tabi. Pzt gunu mülakata girdim. Ilk soru klasik amerikaya gitme sebebin nedir.. Ikinci soru Uç tane yeteneğini söyle , üçüncü soru bi geldi soruyu dahi anlamadım hatirlamiyorumda ; what the navigation ... Gibi biseydi .. Dondum kaldim.. Gectim soruyu diger bi soru Amerikan stereotip vs gordum sacma salak tribe girdim. Laptopu kapattım.sinirden 8 10tane sigara icmisim sonradan farkettim.. Yapılmayacak bisey degil bu mülakat ama heyecan ve çalıştığım o soruları Karşımda göremediğim icin afalladım..giren bütün Arkadaşların hakkında hayirlisi olsun.. Geçemeyen arkadaşlar varsa burdan paslasalim aramızda.
Arkadaşlar mülakat için korkmayın. Kesinlikle paniğe ve heyecana da gerek yoktur. Ben girdim ve geçtim sınavı upper-intermediate olarak çıktım çok mutluyum. Bana gelen soruları paylaşmak istiyorum Türkçesini çeviremeyen anlamayan arkadaşlar olur diye. Ben 1 dk yı çok dolu dolu konuştum. Hepsini tam süreyle konuşarak tamamladım. Yazın görüşmek üzere herkese başarılar...
1- Amerikaya gitmen için ana gerekçen nedir?
2-Okulunda öğrendiğin en önemli şey ne ?
3-Bu haftasonu ne yapacaksın ?
4-Adın ne ve adının senin, diğer insanlar için ve ülke kültürü için anlamı ne ?
5-Hayal kırıklığında bir zamanda o anda ki tavrını tanımla ?
sen girmedin dimi
öncelikle bu sene soruların zor olduğunu en azından bana gelen kadarıyla belirtmeliyim, danışmanıma da sordum o da aynı şeyi söyledi. sakin olursanız ve en azindan üç dört basit mantıkli cümle kurabilirseniz geçebilirsiniz diye düşünüyorum. benim 2. kez olduğu için biraz rahattım öncesinde ama soruları görünce biraz afalladım. sonuç olarak geçeceğimi düşünüyorum. darısı başınıza. hiçbir şey bilmiyorsanız 6.soruda neden usa'e gitmek istediğinizi uzunca pc'deki notepad'e yazın kameranın hemen altındaki yere konumlandırın. süreniz başladığında kafanızdan kuruyormuş gibi yaparak okuyun. arkadaşım için böyle bir yol izledik onun da geçeceğini düşünüyorum. bu durumun riskli olabileceğini de belirteyim. bol şans.
1) What urged you or attracted to you sign up for this program?
2) What do you think of when you hear US culture?
3) Explain to me how to make a food from your country.
4) what are some of your leadership experiences?
6) Is the customer always right?
6) şimdi varsa yorumlarınızı eklemek için 2 dakikanız var.
furkanavcu dostum sen girdin mi mülakata ? sanada mı bu tarz çıktı
Dostum bende sorulara ya adam akıllı cevap veremezsem diye 2 dk lık kısma güzel bi yazı hazırlıyorum heycanlıyım bunun için özür dilerim vs diye ingilicemi geliştirmeye devam ediyorum felan diye
bence sende hazırla
Dostum girdigin zaman sende paylasır mısın soruları
Serkan1991 furkanavcu girdiniz mi beyler
Ben de atlattım artık, biraz rahatladım. Mülakata gelirsek, bence sorular zor da değil kolay da değil ama bir şey kesin ki geçmiş senelere göre biraz değişmiş. Ben 3.soruda bağlantı kopukluğu yaşadım sonra düzeldi ama bir kere moral düştüVe 5.soruda dumur oldum biraz
Her neyse düşük seviyeyle geçmektense kalıp 2.seferimde daha iyi yapmaya çalışmadan yanayım, neyse hayırlısı herkese. Soruları yazıyorum umarım sizlere yardımcı olur...
1-What do you hope to gain from the Work & Travel program?
2-Why did you choose your course of study?
3-Explain to me how to make a food from your country?
4-What will you miss most while away from Turkey?
5-If a costumer is upset, what would you say to him/her?
6-Şimdi varsa yorumlarınızı eklemek için 2 dakikanız var.
bana mail geldi salı gunune kadar sürem var biraz daha beklicem sanırım bana verilen daha önceki çıkmış sorularla hiç alakası yok bunların biraz ürküttü açıkcası
bu arada hangi firmalarla gidiyorsunuz herkes UT mi acaba ?
Evet UT bursa subesi
şimdi 3 arkadaş yazmış 15 soru toplamda bunlara çalışsak içinden çıkma olasılığı epey var teşekkür ederiz arkadaşlar sorular için
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks