Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vise ve ds formundaki sureler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart vise ve ds formundaki sureler

arakdaslar vize suresi ve ds formunaki calisma sureleri hakkinda kesin bilgisi olan varmi benim konustugum bir kac firma bu surenin eylulun sonunda bitecegini soyluyor? gerci benim firmamm gecen sene doy oyle soylemisti bana oyle gelmisti ama bir suru elemangorudum ekimin sonuna kadardi birde mayisin basinda gitme ihtimalim olurmu...ha birde benim daha sonra bir aylik gezme hakkim oldugundan haberim var ben ekimin sonuna kadar calismak ondann sonrada 1 ay gecme hakkimin olmasini istiyorum.....nede olsa muzun olmus olacam

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

vizen verildiği tarhten itibaren amerikaya gidebilrisin yalnız amerikaya giriişin eğer işe başlangıç tarihinden bir ay öncesi kadar olursa problem olabiliyor. vizen ne zaman biterse ozamanda gelebilirsin hatta vize süren geçse bile 25 gün kadar orda kalabileceğin yazıyordu yanlış hatıramıyosam. 4 ay çalışıyosun son bir ayını tatil yapıyorsun tatil yaparken de çalışamıyosun yani max 4 ay çalışabiliyosun bu programda

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya benim sordugum npkta ekimde calisa biliyormuyum?
    hadi diyelim gittim haziran 15 de temuz agust sep oct 15 te bitermi ds formunu bu tarihler arasinda geitren bir sirken varmi?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ds formundan çok vizede sana verilen tarhler önemli. sen konsolosa söyelrsin mesela ben 3-4 ay çalıştıktan sonra 1 ay da gezmeyi planlıyorum diye. 4 ay çalışırsın son bir ayda gezersin. konsolosda sana ona göre tarih verir mesela ekim dahil 4 ay çalıştın kasım full gezersin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks