Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fiyatlar?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation Fiyatlar?

Merhaba arkadaşlar.

Wat için X'a gittim. Ama bana baya uçuk bir fiyat çıkardılar.
    Uçak bileti ve vize dahil türk parasıyla 7 bin 800 civarında bir fiyat
    Bunlar dahil olmayınca 1900 dolar dediler.

Bazı kişilere söylediğimde en fazla paranın aldığı şirkete gittiğimi söylediler.
    Yaşadığım şehir Gaziantep
    Bildiğiniz, bundan daha uygun fiyat çıkaran bi şirket var mı ?
    Konu Symbol tarafından (23-07-2015 Saat 02:10 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: şirket adı silindi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

1200e de şirket bulursun 2000e de (uçak bileti falan hariç). önemli olan şirketin sana ne güven verdiği, neler sağladığı. uçak biletin yanına alacağın cep harçlığın pasaportun vize ücretin falan hepsi dahil 4000 4500 civarı bir bütçen olması lazım bence. bulunduğun şehrin dışındaki şirketlerle (hangi şehirdesin bilmiyorum fakat örneğin istanbul, ankara vb. şehirlerde seçeneğin artar) görüşürsün. artık işlemler internet üzerinden bile yapılıyor. şirkete sadece 1 kez belgelerini almaya gidip bunun dışında diğer işlerini internetten yaptıran arkadaşım var, amerikaya da gitti

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Opps bilmiyordum şirket Adının verilmediğini hemen sildim ��
    Bana kalma yerinin iş verenin ayarladığını söylediler
    Sanırım böyle şirketler sağlık Sigorta'sı yapıp bu işi organize ediyorlar. Karlarını düşünemiyorum bile ��
    Güven verebilecek bir şey bulamıyorum açllçası hepsi aynı gibi. Sadece karları farklı bence

Araştırmacı Watçı Berkeley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı Symbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opps bilmiyordum şirket Adının verilmediğini hemen sildim ��
    Bana kalma yerinin iş verenin ayarladığını söylediler
    Sanırım böyle şirketler sağlık Sigorta'sı yapıp bu işi organize ediyorlar. Karlarını düşünemiyorum bile ��
    Güven verebilecek bir şey bulamıyorum açllçası hepsi aynı gibi. Sadece karları farklı bence
    çok araştırmak çok şey kazandırır gittiğin her şirkete kafanda ki herşeyi sor, karşında verilen cevapları tart, karşılaştır. her şirketin paketleri vardır belli indirim zamanları vs. dolar'da büyük etken haliyle tutarda, erken alınan uçak biletleri, indirimli biletler vs. yani hocam bol bol araştır bence, dediğim gibi çok şey kazandırır.

Araştırmacı Watçı Berkeley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı Symbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.

Wat için United Towers'a gittim. Ama bana baya uçuk bir fiyat çıkardılar.
    Uçak bileti ve vize dahil türk parasıyla 7 bin 800 civarında bir fiyat
    Bunlar dahil olmayınca 1900 dolar dediler.

Bazı kişilere söylediğimde en fazla paranın aldığı şirkete gittiğimi söylediler.
    Yaşadığım şehirde sadece United Towers, Academix ve Teorem var.
    Bildiğiniz, bundan daha uygun fiyat çıkaran bi şirket var mı ?
    forum'da şirket adı geçirmiyoruz genellikle biz yaşadığın şehir dışında ki şirketlere de bakabilirsin, kimsenin dediğiyle bildiğiyle yola çıkmamanı tavsiye ederim. araştır bol bol her şirketle görüş, sana uygun yeri bulabileceğine inanıyorum. Kolay gelsin şimdiden

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de şirket adı vermeden bir şey söyleyim..Ben 1700 dolar gibi bir fiyat ödemiştim geçen sene arkadaşım başka bir firmadan 1400 e falan geldi..ikimiz abd de tanıştık sonra...ama neticede aynı işverende aynı işi yaptık...Burada önemli olan şu:firma'nın referansları sağlam mı ? sana güven veriyor mu ? eğer içini rahat ettiriyorsa ucuz olana gitmek daha mantıklı.

Acemi Watçı Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

iş çok önemli en önemli şey iş gerisi hallolur yani işe göre şirket seç

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Beyler zikrettiginiz rakamlar cok ciddi. Sizin yerinizde olsam o paraya amerikaya gelir 20 gun dolu dolu tatil yapar donerim

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

He ben de nerde bu zekiler diyordum 20 günde de bülbül gibi ingilizce şakarız zaten, 3 gün de jetlagde geçer ama olsun

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı tourist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He ben de nerde bu zekiler diyordum 20 günde de bülbül gibi ingilizce şakarız zaten, 3 gün de jetlagde geçer ama olsun
    Saygi onemli tabi.. Sen 3 ayda ne ingilizce ogrenmeyi planliyosun? Bulbul gibi sakimayi mi? Kusura bakmada sen 3 ayda su yazdigin mesajin ingilizcesini bile kuramazsin. He bu arada sanal alem boyle tabi biz insalara yardimci olmaya calisiyoruz elimizden geldigince ama arada boyle seviyesizlikler olabiliyor. Bak zeki kardes 4 yildir amerikada yasiyorum. 3 ayda ingilizce cozmeye calisan cok zihniney gordum hepsi perisan oldu. Sen sen ol o zeki aklini kendine sakla. 7bin kusur liraya dil kursuna gider hemde parttime calisirsin. Ama sen zeki oldugun icin bunlara gerek yok yalar yutarsin hepsini

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)