Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bilet isim hatasi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Bilet isim hatasi

Thy ile istanbul boston bileti aldim biletimi bir acentadan aldım ve biletimi alirken ismimi efe yerine efem olarak yazmislar o anda farketmedik sonradan farkettigimde acentayla konustum acenta bilete not dustuklerini bir sıkıntı olmayacagini soyledi ancak thy ile gorusmemde kesinlikle ucus yapamayacagim soylendi biletteki isimle pasaport üzerindeki isim ayni olmasi gerekiyormus daha önce boyle bir durumla karsilasan oldumu bilginiz var mi

Araştırmacı Watçı Berkeley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

acentanın not düşmesi ne denli işe yarar bilemiyorum açıkcası, thy kesin uçamazsın diyorsa acentaya baskılı bi şekilde iletebilirsin, çünkü biletini kesen hatalı bu durumda. belki farklı bi yolu vardır daha iyi bilen biri yardımcı olabilir, umarım düzelir

Deneyimli Watçı fuatti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Tam da adamına denk geldin kardeşim bende aynı sorunu yaşadım hatta benim ki daha kötüydü ben yanlışlıkla göbek ismi eklemiştim . Neyse sorunu nasıl çözdüğüme gelince. Ben expedia üzerinden yabancı bi firmadan aldım ve dolayısıyla düzeltmek için burdan taa Amerikadaki müşteri temsilcileriyle muhattap oldum. Ilk aradığımda bana düzeltemeyeceklerini ancak not düşeriz felan dediler sorun olmaz herhalde felan. Neyse 1-2 gün geçti tabi benim içime oturmadı abi nasıl not geçeriz ya iç hatlar olsa hadi neyse dış hatlar olunca böyle şeylere tabii ki asla müsamaha göstermezler. Neyse efendim 2.nci defa aramaya karar verdim. Bu sefer bana 50$ karşılığında düzeltiriz dediler. Tamam dedim abi gidecek olan 50$ olsun yeter ki düzeltilsin felan neyse adama kart bilgilerini verdim ama işlem onaylanmadı. 3.ncü defa şansımı denedim ve bu sefer bana tamamen bedavaya düzelttiler yanlız bütün bunlar anlattığım şekilde kolay olmadı 1 hafta felan uğraştım. Sana tavsiyem ise kesinlikle düzelttirmeden bi not parçasıyla felan gitmeyesin. Her gün ara rahatsız et bir şekilde hallettirmeye çalış yoksa çok büyün sorun olur.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

THY ucamazsin diyorsa ucamazsin. DAha once bileti yananlar olmustu forumda. THY ile gorus ve halletmeye calis durumunu. Bileti alirken pasaport veya tc kimlik numarasi verildiyse halledilebilir gibi geliyor. Tabiki bu sadece benim dusuncem. THY ucarsin demedikten sonra sorun var.

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

Dostum bende wat yaptığım firma yardımı ile bilet aldım. Benim isimimde yanlış yazılmış sonradan fark ettik ama bana söylene ASLA AMA ASLA isim hatalı ile uçağa binemeyeceğimdi.Sen şimdi direk o acenta ile konuş yeniden bilet aldırsın yoksa yaz hayalin başlamadan biter.
    2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hocam isim değişikliği ve bilet değişikliği yapılamadigini soyluyorlar ve acentada hic bir sekilde problem olmayacagini soyledi ne yapicam bilemedim huzursuzum açıkçası

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hocam sen nasıl degıstırdın acaba biletteki isim hatasını

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benim biletimdeki sorun isim değil ama cinsiyeti yanlış yazmışlar.bu bi sorunmu onu bile bilmiyorum tabi.bilgisi olan var mı ?

Tecrübe Puanı
    12

Alıntı mmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim biletimdeki sorun isim değil ama cinsiyeti yanlış yazmışlar.bu bi sorunmu onu bile bilmiyorum tabi.bilgisi olan var mı ?
    Tabii ki sorun dostum öyle şey olur mu ya cinsiyetin neyse odur yani yanlışlıkla yazıldığını söylesen bile sorun çıkartırlar sende hemen düzeltme işine koyul yoksa büyük problem yaşarsın.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı efeurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam isim değişikliği ve bilet değişikliği yapılamadigini soyluyorlar ve acentada hic bir sekilde problem olmayacagini soyledi ne yapicam bilemedim huzursuzum açıkçası
    Kardeşim ben olsam baskı yapardım sonuçta onların hatası.

Tecrübe Puanı
    12

Bu hatayı onlar yaptıysa düzeltirler ama sen yaptıysan sorun çıkarabilirler ne olursa olsun düzelttir onu benden demesi.
    We ignore the ones who adore us , adore the ones who ignore us , love the ones who hurt us , and hurt the ones who love us...
    Isn't it ironic ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı fuatti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hatayı onlar yaptıysa düzeltirler ama sen yaptıysan sorun çıkarabilirler ne olursa olsun düzelttir onu benden demesi.
    Kendileri yaptılar.2 hafta var uçuşuma iyiki bu başlığı şimdi gördüm.teşekkür ederim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı fuatti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende firmayla mail ile görüştüm benimde cinsiyette bir hata vardı.ms yerine ns yazmışlar.ısrarla sorun olmayacağını bu konuyla ilgili havayoluna mesaj attığını söylüyor.bende ısrarla biletimin düzeltilmesini kafamın rahat etmesini istediğimi söylüyorum.bakalım sonuç ne olucak

Araştırmacı Watçı ugurkaratass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    11

Benim pasaporta ugur karatas yazıyor ama ucak biletinde ugur Mr karatas yazıyor. Sıkıntı olur mu?

Tecrübe Puanı
    12

Alıntı ugurkaratass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim pasaporta ugur karatas yazıyor ama ucak biletinde ugur Mr karatas yazıyor. Sıkıntı olur mu?
    Uğur Mr karataş mı yok artık ya bi foto yüklesene kardeşim
    We ignore the ones who adore us , adore the ones who ignore us , love the ones who hurt us , and hurt the ones who love us...
    Isn't it ironic ?

Araştırmacı Watçı ugurkaratass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    11

Foto nasıl atılıyor hiç bilmiyorum ama sıkıntı olurmu? Düşündürücü çünkü

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)