Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Motosiklet mi alsak ???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Motosiklet mi alsak ???

Herkese iyi günler iyi forumlar. Araba konusu çok açılmıştır fakat benim sorum motosiklet üzerine. Motosiklet alan yada almak için araştıran oldu mu hiç ? Şirket danışmanımda internetten baktığımızda bizim burdaki ehliyetlerdeki A2 ibaresi gideceğim yerde geçerliymiş o açıdan sıkıntı olmaz dedi. Kuralların sert olduğunu ve koruma ekipmanı giymem gerektiğini biliyorum o konudada sıkıntı yok. Fakat daha önce cesaret edip alan var mı diye merak ediyorum. NOT: 50-150cc arası küçük bişi alıp izin günlerinde sağa sola gitmeyi planlıyorum aslında. NOT2: Forumda daha önce bu konu ile ilgili yazı bulamadım farsa affola .
    2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Scooter tarzda motosiklet alanı gördüm. İşe gidip gelmede şehir içi dolaşmada çok idealdi.EN azından bisikletten daha kolay. Ayrıca Virginia beachde de çok harika olur. Ama senin için problemli kısmı, mesela Virginia Beach'den Williamsburg'e Busch Gardens için ya da Premium outlet için giderken Norfolk'da denizin altına tünele giriyorsun.Sanırım biliyorsundur orayı eğer Busch Gardens'a falan gitmişsen. Oradan motorla geçemezsin. Bu motor alan eleman beach'e gitmeye kalkmış motorla orada durdurmuşlar. O yüzden oraya buraya gitmekte zorlanırsın. Özellikle Beach'den. Ama anlamadığım kısmı da bu Harley'le adamlar tüm amerika turu yapıyor, abiler rahat rahat geziyor. Onlar motor hacminden dolayı mı yapabiliyor yoksa başka bir düzenlememi var bilmiyorum.
    ""Let the game begin""

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

Tüneli biliyorum 50cc ile zaten imkansız bişi o kadar düşük hızla bende sabır yok gidemem ki cesaret etmem zaten trafiği riske atar benimki sizin dediğiniz gibi sağa sola gitmelik Gönül ister ki Harley alıp gezelim ama bunların hepsi paraya bağlı
    2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper

Hayalperest Watçı martymcflyjr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

scooter alan için ehliyet şart mıymış peki ? çünkü ben şart değil diye duydum da birisinden.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)