Merhaba arkadaşlar. Bu yaz South Carolina,Hilton Head deki Harris Teeter a gidiyorum. Daha önceden bu marketlerde çalışan yada bu lokasyonda bulunanlar bilgilerini aktarırsa çok iyi olur. Bu yaz buraya gidecek arkadaşları da başlığa bekleriz.
Merhaba arkadaşlar. Bu yaz South Carolina,Hilton Head deki Harris Teeter a gidiyorum. Daha önceden bu marketlerde çalışan yada bu lokasyonda bulunanlar bilgilerini aktarırsa çok iyi olur. Bu yaz buraya gidecek arkadaşları da başlığa bekleriz.
Dostum şimdiden güzel bir wat sezonu geçirmeni dilerim. Benim konu hakkında bilgim yok açıkcası çol kişi bulabilceğini sanmıyorum. Benim önerim şirketten eskiden oraya gidenlerin iletişim bilgilerini alıp konuşup danışman. En azından orası haklında bilgi edinirsin. Bu sene gelecek arkadaşlarda konuya katılırlar.
Bu marketin bu lokasyonu ilk kez açılmış. O yüzden direkt bi muhattabım yokama daha önce Hilton Head de başka işlerde çalışanlar da yardımcı olabilir.
hilton head otluk , sicak icinde bir tatil yeridir. Malumun bir adadir. Kucuk bir yerdir ve turIstik isletmeler de baya vardir. Bunun disinda etrafta cok da buyuk bir sehir yok.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ben de ,işi alabilirsem tabi, john islanda harris teetere gidiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim internettede pek bir bilgi bulamıyorum SC ile ilgili
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks