Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Self Program Acil Lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Self Program Acil Lütfen

Merhabalar,

Bu sene Wat yapmak için aracı firmalardan birine kayıt oldum ve 350 usd kayıt ücreti verdim bir ön sözeşme ve yaklaşık 6 -7 sayfalık bir sözleşme daha imzaladım.
    Sponsor firma seçimini bugün bitiricektim ama kararlarım değişti. USA da kentucky,Lexington da babamın arkadaşı otel işleriyor ve ondan mail aldık. Kendisi her konuda bana yardımcı olabileceğini söyledi kalıcak yer ,otellerde iş, gerekirse araba verebileceği vs. Aracı şirketimle görüştüğümde bana programı self e çevirebileceklerini söylediler. Bu noktada onlara gerek var mı? sponsor firmanın bir önemi var mı ? En önemlisi Amerika'da ki Selma Hanım (babamın arkadaşı) 'ın yapması gereken ne var. job offer vs . Resmi ds 2019 formu alabilmem için. Hepinize teşekkür ederim şimdiden.

Not: Konu acil olduğundan. Bana yardımcı olabileceğini düşünen bir kişi ile direk irtibata geçebilirsem çok müteşekkir olurum.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Tanıdığınız kişi Amerika'nın başkanı da olsa bir aracı şirket ile gitmen gerekiyor. Self de olsan şirketin sana neler yapman gerektiği konusunda bilgi vermekle yükümlüdür. Bu konu hakkında forumda onlarca yazı var. araştırma yapsan bulursun; ancak kendi danışmanlık firman da sana yardımcı olacaktır eğer kendilerine sorarsan. Sanırım şirketsiz gidebilir miyim diye soruyorsun, bunun cevabı da kesinlikle hayır.
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Yanıtınız için teşekkür ederim ama benim bahsettiğim USA de ki DS 2019 formu basma yetkisine sahip olan sponsor şirketlerin gerekliliği değildi. Forumunuza dahil olduğum günden beri sıklıkla takip etmeye çalışıyorum. Sorum Amerika'da ki sponsor şirketin gerekliliği değil Türkiye'de ki aracı firmanın gerekli olup olmadığı. Burada ki wat şirketleri Birleşik Devletler Başkanını ilgilendirmiyodur herhalde

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı iglesos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanıtınız için teşekkür ederim ama benim bahsettiğim USA de ki DS 2019 formu basma yetkisine sahip olan sponsor şirketlerin gerekliliği değildi. Forumunuza dahil olduğum günden beri sıklıkla takip etmeye çalışıyorum. Sorum Amerika'da ki sponsor şirketin gerekliliği değil Türkiye'de ki aracı firmanın gerekli olup olmadığı. Burada ki wat şirketleri Birleşik Devletler Başkanını ilgilendirmiyodur herhalde
    @Shinoda nin soyledigi de araci sirketlerle gitmek zorunda oldugun. Wat a katilmak istiyorsan Amerikadaki Ds 2019 u basan sponsorlarla calismak zorundasin. Ayrica bu sponsorlarla calisabilmek icin de , Turkiye deki araci sirketlere kayit olmak zorundasin. Direk sponsorlara kayit olamazsin. Isin ozu araci firmalar olmadan Wat a katilamazsiniz.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Aslında aynı şeyden bahsediyorsun DS belgene yani çalışma iznine ulaşabilmek için sponsora, ona ulaşabilmek için de burada bi acentaya ihtiyacın var; dikkat etmeni tavsiye edeceğim şey ise gideceğin iş veren hangi sponsorla çalışıyor onu öğren ona göre işlemlerini başlat.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)