vizeye ds2019 formu olmadan gidipte job agreement formunu goturen oldumu??yani ds2019 formu olmayıpta iş sozlesmesını goturen oldumu vıze gorusmesıne??
vizeye ds2019 formu olmadan gidipte job agreement formunu goturen oldumu??yani ds2019 formu olmayıpta iş sozlesmesını goturen oldumu vıze gorusmesıne??
Ben,
ama şöyle bi durum oldu : o zaman daha işim belli değildi firma bana fake bir iş ayarlanmış gibi gösterdi bende onunla gittim birde girişte belgeleri alırken sordum "uçak rezervasyon kağıdı gerekiyor mu " die "tamam varsa onu da alayım " dedi.
baska varmı arkadaslar??
@enesadak hiç önemLi değil , nolcak zaten burda ben işim bu die cevap veriyorum çok mecburum senle zaten bilgilerimi paylaşıp sana yardımcı olmaya...
Konu MaJ tarafından (09-03-2008 Saat 12:53 PM ) değiştirilmiştir.
sözleşmeyi götürüsek acaba vize alıp almadıgımızı hemen ögrenebilirmiyiz???
!!! VİZEDE FİRE VERMEYEN TEK FORUM !!!
ne job agreement a bakıyorlar ne de ucak bilgilerinebunları almadılar istemediler bile ankara da girdim. o kadar evrak götürdük birini istemediler. Pasaport, sana girişte verilen form, nüfus cüzdanın fotoğrafın, ds 157-8 ve 156 formları o kadar
![]()
bende bi şey eksikti diyorum neyditranksrip kapalı zarfta evet
öğrenci belgesine bile bakmadılar. ucak rezervasyon yaptıysa söyle ama bu kadar erkenden yapan var mı bilmiyorum
ds-formu gelmeden bence ucak bileti almamak lazım
işi garantileyince almak lazım
Ben görüşmeye Ankara'da girdim, 2019 yoktu 156-157-158 formlarını verdim onlarda şartlı vize verdiler. Seçeceğim işten hiç bahsetmediler. Arkadaşların dediği gibi fake olarak bi iş yeri gösterdik. Ama ben o gösterdiğim yer değil başka bir eyalete gidicem![]()
!BRAH!M
Arkadaşlar fake iş yeri gösteriyonuz burası tamam ama ds-2019 daki iş farklı olunca konsolosluk çakmıyomu fake işi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks