İstanbulda kayıt yaptıraacak wat arkdası arıyorum.
İstanbulda kayıt yaptıraacak wat arkdası arıyorum.
istanbuldayım ama kaydımı 2 hafta önce oldum![]()
merhaba daha önce hiç wat yapmadım ve bu yaz için bayan wat arkadşı arıyorum![]()
Bende arıyorum. Korkmuyor değilim tek gidecegim için![]()
ozge asla gec kalmadın sana danısmanlık hızmetı verebılırım ucretsız tabı. ben 2 sene once gttım bu sefer yıne gıtmek ıstıyorum okulumu halletmeye calısıyorum ıstersen sana yardımcı olurum
gec kalmis degilsin , firma gezmelerine baslamani ve kasim ortasina kadar sonuclandirmani oneririm.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bende bu yil gidiyorum yarin gidip sirketle gorusecem baglantida oldugum vardi zaten hayirlisi artik
Bende tek basima gideceğim açikçasi insan bir yol arkadasi ariyor![]()
Benim gidecegim yer, iş belli oldu. Virginia'ya gelirsen haberlesiriz.![]()
songul benım arkadaslarım var grupla gıdıyrorum 2 sene oonce yıne gttık cok eglencelıydı ıstersen katılabılırsın bıze
Dostum hala ariyormusun?
daha benim belli degil orasi olursa haberlesiriz![]()
Merhaba arkadaslar bende kayitimi gerceklestirdim bir wat arkadasi aryiroum 18 yasindayim icep world ile anlastim. Beni is olanaklari hakkinda tma olarak bilgilendirebilecek , abd de ayni yerlerde olursak beraber zaman gecirebilecegim siki bir dost ariyorum.
Merhaba arkadaslar ben de ohio cedar pointe gidiyorum ayni yere gidecek olanlar varsa iletisim kurabiliriz
Ben de bu yaz Cape Cod South Yarmouth'a gidiyorum ve bayan work and travel arkadaşı arıyorum.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks