arkadaslar forumda buna cok gerekli olduguna inaniyorum cunku
i love this game![]()
arkadaslar forumda buna cok gerekli olduguna inaniyorum cunku
i love this game![]()
kesinlikle detroit veya la![]()
arkadaslar anket 98 gun surecek sanırım tam olarak son final macina denk getirmeye calistim
herkesi bu ankete bekliyorum
NBA yi bilen niri bostonun olacağınıda bilir..![]()
gecen sene sansiz sekildedkonferans finalide cavaliers e elenen detroitin bu sene seytanın bacagini kıracagini dogu konferansina ulastigin da batidan gelecek takımı cok rahat eleyeceginin dusunuyorum allstarlarin takım pistons bu sefer yapaacaginaa inancım buyuk forza detroit pistons
tabi ki memleketimin takımı San Antonio Spurs
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Spurs kadar ruhsuz basketbol oynayan bir takım daha varmı Nba de?Açıkçası 3 takım öne çıkıyor uzun süre takip ettiğim normal sezonda,Boston,Detroit ve Lakers.
Boston son maçlarda biraz yaysada normal sezonu lider olarak bitirdi,ama bazı zaafları olduğu gözlendi ve eskisi gibi kimse açık ara Boston şampiyon olur demiyor artık.Sıkı bir Dallaslı olarak Jason Kidd gibi artık işi bitmiş bir guardın alınıp sezon maçlarında çok dengesiz bir performans çizilmesiyle artık gönlümde şampiyon Lakers.
Bir kere Jordan ın tartışmasız veliahtı Kobe Bryant var bu takımda,bu adamı izlemek zevk veriyor,Gasolunda entegre olmasıyla Lakers harika bir takım oldu.Dallas böyle saçmalamaya devam ederse sırf Kobe için Lakers taraftarı olacağımYada Mark Cuban Dirk ile Kobeyi takas etsin
Detroit ise çok komple bir takım yıllardır birlikte oynayan yetenekli oyunculardan kurulu.
arkadaşlar LA den başkası bu sene şampiyon olamaz yok böyle bir takım yok böyle bir adam(kobe bryant) daha ne diyim eski havsına yine kavuştu LA
nerde o eski günler nerde o eski LA
çaylaklar adam olmuş haberimiz yok
Orlando Magic ve Los Angeles Lakers ikinci tura cikmayi basaran takimlar oldu 6 takimi daha bekliyoruz
Magic Raptors'ı 4-1 lik seriyle gecerken LA ise Denver Nuggets i 4-0 lik seriyle supurdu.
Nba'de Orlando Magic forması ile bu sene büyük başarılara imza atan temsilcimiz Hidayet Türkoğlu "Sezonun En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncusu" ödülünü kazandı.
8 yıldır Nba'de forma giyen temsilcimiz Hido,bu sezom 19,5 sayı-5,7 ribaunt-5,0 asist ortalamlarını tutturdu.
Bu sezon bir çok kariyer rekorunu egale eden Hidayet,Washinton karşısında attığı 39 sayı ile,Atlanta karşısında yaptığı 13 asist ile,Raptors'a karşı aldığı 15 ribaunt ile kariyer rekorlarını kırmış oldu.
Bu sezon Orlando forması altın büyük başarılara imza atan Hido 2 kere haftanın oyuncusu seçildi ve buna ek olarak Nba'de son ayın oyuncusu seçlierek bizi gururlandırdı.Aldığı bu ödülle başarısını perçinleyen Hidayet,29. yaşında bu gururu yaşamış ve yaşatmış oldu.
tebrikler Hidayet gururumuzsun tabii Memoyla birlikte...
zamanında hedo'yu seyredicem diye uyumaz maçları beklerdim. artık eskisi gibi heyecanı kalmadı
admin (at) turkishwat.net
nba zevkli ona lafımız yok da amerika'ya gidip başarılı olan, iyi sayı tutturan ilk türk diye onun maçlarını beklerdim. mirsat'da gitmişti ama başarılı olamamıştı
admin (at) turkishwat.net
bence lakers
kobe coştu yine
ilk turu gecen 7 takim belli oldu son turu gecen bekleniyor Boston ve Atlanta kora kor mucadeleye devam ediyorlar. seri suan 3-3.
turu gecen takimlarin eslesmeleri sunlar
Lakers-Jazz
Spurs-Hornets
Pistons-Magic
Cavaliers-(Cics-Hawks galibi)
ayrica bu gece 02:30 DETROIT-ORLANDO (Canlı) izlemek isteyenlere duyurulur
yayin:NTV![]()
Safinaz...
Lakers süper
Lakers olur bence şampiyon..
Kobe-Gasol çok etkili görünüyor, tabi Lamar Odom'u unutmak büyük haksızlık olur
Amerika'ya gidip bir NBA maçı izleme imkanım olsa süper olurdu gerçekten..
Ben de çok uykusuz kaldıydım gençken.Şimdi artık uyku daha tatlı geliyor.
New orleans bu sene oyuna çok zevk katıo ama KB24 ü durdurabilen çıkmayacak gibi. Bende bi basket maçı izlemek isterdim ama artık baseball la falan idare edecem.
Lakers 4 yıl sonra finalde: 100-92
San Antonio Spurs'ü evi Staples Center'da 100-92 yenen Los Angeles Lakers, Batı Konferansı final serisinde durumu 4-1'e getirerek NBA finaline yükselen ilk takım oldu. Kobe Bryant, 39 sayıyla maça damgasını vurdu.
kaynak:ntvmsnbc
Safinaz...
anton, aysun, FirsTeR, Laorx, pier, taltrap, _DaUt_ a tebrikler arkadaslarBoston Celtics Lakers i resmen ezdi gecti.
Safinaz...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks