social security number için administration binasına gittiğimde başvurun alında fakar I 94 bilgilerim görünmüyor. sevis update yaptım. bunun sebebi nedir ? I 94 bilgilerim görünmezse social security number alamaz mıyım ?
social security number için administration binasına gittiğimde başvurun alında fakar I 94 bilgilerim görünmüyor. sevis update yaptım. bunun sebebi nedir ? I 94 bilgilerim görünmezse social security number alamaz mıyım ?
update den hemen sonra gittiysen ofise gorunmeyebiliyor. Bir iki gun sonra gorunebiliyor bazen. Eger sorun duzelmezse sponsorunla iletisime gec onlar duzeltir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
I-94 uçakta doldurduğumuz form mu ?
update yaptıktan sonra gelecek olan onay e mailden sonra bir daha gitsem daha mı uygun olur.
I-94 belgesi 2013 yazindan beri ucakta verilmiyor. Internetten ciktisini almaniz gerekiyor. SEVIS numaranizi validate yaptiktan sonra alabilirsiniz. Bu belgeyi almak için I-94 Goes Electronic | U.S. Customs and Border Protection adresine girerek istenen bilgileri tam olarak giriniz. Class of Admission kısmında J1 seciniz, doldurup SUBMIT yapınız ve 3 tane çıktısını alınız. Social Security, işveren ve kendiniz için.
Bana da aynı şey olmuştu.1 hafta falan bekle.Sonra bir daha gidersin.O zaman bir problem olmaz.
""Let the game begin""
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks