Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ne yapacağımı bilmiyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Ne yapacağımı bilmiyorum

mrb arkadaşlar ben geçen ay work and travel ile gitmek için bir şirkete kaydoldum.six flagsde çalışacağm yalnız çalışma süresi 8 dolardan ortalama 30-35 saat ve konaklamaya da haftada 120 dolar ödeyecekmişiz bu gidişle ben ödediğim parayı çıkaramayacağım ek iş de bulmak zormuş galiba acaba şirketten ayrılıp ödediğim ücreti almam mümkün olur mu eğer öyle olursa doğu yakasında çalışmayı düşünüyorum bazı arkadaşlarımla. Ne yapmamı önerirsiniz?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

haftalık fazlaymış ama gidenlerin çoğu aynı koşullarla karşılaşıyor.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

konaklama ne kadar pahalıymış bizim bi haftalık ücretin 2 katı...
    2. iş bulma olanağı az ise başka bir yerden iş ara derim... =S

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ewt malesef yanlış bir seçim yapmışım

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

evet ben de six flaggsi seçcektim aylık 280 dolar konaklama ve birde yol parası haftalık 15 dolar..çok masraflıydı kings dominionu seçtim..şirketinle görüştünmü peki belki iş değiştirebilirsin ama sen bunları araştırmadan mı seçtin bu işi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Eğer DS-2019 formunu hazırlanmadıysa seçtiğin işi değiştirebilirsin. Ama form geldiyse maalesef değiştirme olmuyor. Ama yinede şansını denemekte fayda war
    !BRAH!M

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya o konaklama haftalık 120 dolar değil yanlışın var ya...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

iptal edip paranı almak imzaladığın sözleşmeye bağlı bazı şirketler geri verir bazısı vermez imza attığın kağıdı bir oku belki alabilirsin.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

konaklama ve ulasim haftada toplam 80 dolar...
    Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

bundan önce kaç defa bu forumda söylendi: six flags ve diğer buna benzer parklar genellikle yerleşim birimlerine uzak yerlerde oluyor ve ikinci iş bulma olasılığınız angelina jolie ile bir akşam yemeğine çıkmakla eş değer şansa sahip ama sixflags'in içinde over time yapmadan çalışma imkanın olabilir.
    admin (at) turkishwat.net

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

shinoda soylediklerine ragmen ben yinede gidecegim yerden memnunum.Arastirmalarima gore 2.is sansi baya yuksekmis.Google earth ten baktim gurnee mills baya yakin..
    Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı wiseman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    shinoda soylediklerine ragmen ben yinede gidecegim yerden memnunum.Arastirmalarima gore 2.is sansi baya yuksekmis.Google earth ten baktim gurnee mills baya yakin..
    zaten "genellikle uzak" diye yazdım. o yüzde bir anlaşma yapılmadan önce mutlaka google earth gibi yerlerden ve forumlardan yardım almak gerek. adı 6flags diye anlaşmaya imza atılmamalı.

ben de ilk katıldığımda çok memnun kalacağımı sandığım bir eğlence parkına gittiğimde keşke başka bir işe yerleşseydim demiştim. tabi o zamanlar böyle forumlar yoktu bir yerden yardım alamıyorduk.

İşe imza attıysan ve DS ini bekliyorsan, işe yerleştikten sonra iş vereninle anlaşmaya bak; ya işten çık ya da aynı iş yerinde sana daha çok gelir getirebilecek saat veya pozisyon ayarla.
    admin (at) turkishwat.net

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya dostum sirketten ne diye parani alacan adamlara de ben bu iste calismam baska is bulun bana adamalr mecmur degistirecek ds formu gelmis olsada olmasada degistirme imkani var baska hosuan giden isi secebilirsin birde madam para olayini onemsiyorsun eylence parki fealan deyilde para getirecek bir is sec.....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

danışmanımla konuştum bana south carolinada publix supermarketsi önerdi ayrıca ek iş yapmama bile gerek olmazmış ama o zaman yalnız olacam o geriyor beni aslında benim istediğim kings dominionda çalışmaktı diğer arkadaşlarımla yalnız o da bizm şirkette yok ayrıca arkadaşım kendi danışmalık şirketine mail attı yer var mı die hala cvp gelmedi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks