Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: nasıl getirebilirim....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart nasıl getirebilirim....

arkadaşlar merhaba kısmet se bu yaz san antonıo ya gidiyorum ve aklımdaki bi sorunun cevabını tam anlamıyla kimseden bulamıyorum. genellikle sonu gelmeyen anlamsız sözleriyle beni avutmaya çalışan arkadaşlarla karşılaşıyorum arkadaşlar soru şu:mesala desemki turkiyeye dönerken 10 tane bilgisar veya 60-70 tane aıpot kısacası teknolojik mal getirebilirmiyim.bunun mümkün olmadığına inanır gibiyim.ama bi yolu olmadığını düşünmekte saçma geliyor.sorun sadece öğrenci oluşum ve bir program amacıyla orda bulunmuş olmammı yani bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan arkadaşlarımız benimle paylaşırsa sevinirim.tüm wat cılara selamlar

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

forumda buna benzer bir konu vardı gümrükten kaç adet ne getirilebilir bu konuları anlatan bir konu var..3-4 laptop getirip ülkeye sokamayan da olmuş karambole getirip 3-4 laptop getirebilen de olmuş sanırım şans işi biraz da

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

getirirsin getirmesinede acaba onlari nereye koyacaksin 8-10 bilgisayari yani gumruk filan derdi yok sinirlamada yok hocam para sende bol galiba demek 8-10 60 tane i-pod iyi is valla

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Bavullarını istediğin gibi doldur Ama çok fazla göze batmasın. Dediğin gibi bir alışverişin olursa en az 10 bavul yapar ..dikkat çekersin hepsinide kaptırırsın.Bu benim görüşümdür tabi.Resmi olarak getirebileceğin eşya listesi var forumda.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

birde o laptoplari bavula koyarsa turkiye ye geldiginde artik onun parcalarini toplar laptoplarinizi sakin bavula koyayim demeyin bavullari ordan oraya firlatiyorlar kirilabilir

BannedUser
    Guest

bende 2*3 laptop getirmek istiyorum yaw daha vize almadım ettiğim muhabbete bak yaa

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart seaworld e mi yoksa?

Alıntı onurum61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba kısmet se bu yaz san antonıo ya gidiyorum ve aklımdaki bi sorunun cevabını tam anlamıyla kimseden bulamıyorum. genellikle sonu gelmeyen anlamsız sözleriyle beni avutmaya çalışan arkadaşlarla karşılaşıyorum arkadaşlar soru şu:mesala desemki turkiyeye dönerken 10 tane bilgisar veya 60-70 tane aıpot kısacası teknolojik mal getirebilirmiyim.bunun mümkün olmadığına inanır gibiyim.ama bi yolu olmadığını düşünmekte saçma geliyor.sorun sadece öğrenci oluşum ve bir program amacıyla orda bulunmuş olmammı yani bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan arkadaşlarımız benimle paylaşırsa sevinirim.tüm wat cılara selamlar
    nereye gidiyosun birader san antonio bildiğim orda seaworld var??

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

kaçakçımısın arkadaşım aipot ne bu arada ipod'mu ehehe

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

dostum ben bu islerde biraz tecrbeliyim
    senin dedigin kadar mal getirdim hatta daha fazla
    ama soyle bir sorun var zaten
    bir- o kadar dedigin mallarin hepsini el valizine alassin.... mecmur bagaj valizine koyman lazim.... ko az ihtimalde olsa mallara zarar gelebilir kaybola bilir calina bilir......
    ikincisi yakalanma ihtimalin var ya dogrusu bilmiyrum hic gumrukten gectinmi
    ama normalde cok basit ama yakalanma ihtimalin var belki piyango sana cikar ....
    birde son olarak o kadar mali napacan orda bedava dagitmiyorlarki bu kadar geitriyon kime satacan satsan bile ne kaar kazanacan,,parayi nasil topluyacan ........benim biraz azim yandida ondan yaziyom iyi dusun riskleri getirileri ondan sonra yap ne yapacaksan

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks