arkadaslar daha ise baslamadim pasaportumu kaybettim.. pazartesi ise baslamam gerekiyor oryantasyon olacak.isyerinde gitmistim orada dusurmus olabilirim simdi oraya bakmaya gidiyorum ama sizce bulamazsam ne olur??ne yapmaliyim?
arkadaslar daha ise baslamadim pasaportumu kaybettim.. pazartesi ise baslamam gerekiyor oryantasyon olacak.isyerinde gitmistim orada dusurmus olabilirim simdi oraya bakmaya gidiyorum ama sizce bulamazsam ne olur??ne yapmaliyim?
Fotokopisi var mı ? Konsolosluğu arayacaksın durumunu belirteceksin onlar sana pasaport yerine kullanabileceğin ülkeden çıkarken sorun cikarmiyacak bir kağıt gönderecekler yada alternatif başka bir çözüm sunacaklar sana
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
once sirketi mi arasam yoksa isverenimi yoksa konsoloalugumu?
Önce iş yerini ara sor bişey buldunuz mu diye.Eğer yoksa konsolosluğu arayıp kaybettiğini söyle. Geçmiş olsun.
""Let the game begin""
bide 1 -2 gün iyice ara sor etrafı çünkü konsolosluk pasaportunu iptal edecek 2 gün sonra bulursan pişman olursun
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
oryantasyona katilacaktim ise baslamam izin verirler umarim..sinir disi edilme imkanim var mi?konsolosluga nasil basvurmam lazim?
Arkadaşlar benimde ssn ye başvurmak için gerekli sponsor letterım yok danışmanım sağolsun onu bana vermemiş arkadaşımda var onu renkli fotokopisi çektirsem olmaz mı dedim işvereneolmaz dedi.Sponsora mail attım hala dönmedi napabilirim sizce o olmadan başvuramıyomuşum öyle dediler
![]()
ilk öce şirketi ara nasıl bi çözüm önerecekler sonra konsolosluğa ara
Pasaport fotokopi ve DS 2019 varsa işveren de iyi niyetli ise sıkıntı olmaz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks