Arkadaşlar, Türkiyeyi aramak için sınırsız konuşma ve internet gerekiyor. En ucuz ve kaliteli tarifeler nelerdir ? Türkiyede bazı firmalar var burada aktif edip Usa da kullanılabiliyor ama bana biraz pahalı geldi. Sizin önerileriniz ?
Arkadaşlar, Türkiyeyi aramak için sınırsız konuşma ve internet gerekiyor. En ucuz ve kaliteli tarifeler nelerdir ? Türkiyede bazı firmalar var burada aktif edip Usa da kullanılabiliyor ama bana biraz pahalı geldi. Sizin önerileriniz ?
skype kullan arkadaşım. tecrübeyle sabittir en kolay ve en beleşi![]()
o verdiklerini bosver , sen orad internetle idare etmeyi dene eger edebiliyorsan sorun olmaz. eger edemiyorsan bir t mobile satilan yere git bir tarife al kenine uygun.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Avea kullanıyorum. 1-2 gün Amerikada onla idare etsem sonra bir hat alsam sizce nasıl olur ?
Ben de avea kullanıyorum. Yetmeyebilir çünkü ücretlendirme aşırı derecede.
müşteri hizmetlerini aradım bugün ve
*121* Ülke Kodu Telefon numarası # Arama Tuşu
*121* + 90 + 55X + XXXXXXX + # Arama Tuşu
şeklinde arama yaptığım zaman dk\ 50 kuruş olarak ücretlendirileceğini söyledi. ama orada anlaşması bulunmayan bir operator aracılığıyla bunu kullanırsam normal arama ile dk/ 6 TL olacağını söyledi.
50 kuruş diye bişey yok boşuna ümitlenmeyin dakikası 6 tl karşı taraf ararsa seni sendede 6 tl gider dakika başı ve ücretlendirme periyodu 60 sn yani burayı arayıp 61 saniye konuşsan 12 tl ödersin velhasılkelam tr de kullandığınız hattı kesinlikle amerika kullanmayın oraya inince netten skypten arayın konuşun 5 euro atın skype yeter size ilk gittiğiniz zaman için
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Selamlar,
Kisa sureli ABDde bulunacaginizdan dolayi 30 dolar aylik sinirsiz ABD ici gercekten cok pahali.Simdi burada su soruyu kendine sor : ABD icinde buraya yeni gelmis biri olarak sinirsiz sekilde kimi ararim ? Cevap : Hic kimse. Dolayisi ile bu parayi tamamen cope atmis oluyorsun. Ve ben her zaman derim ki eger cok aktif biri degil isen telefon dahi SART degil. Diger arkadaslarin soyledigi gibi internet illa ki bulursun hemen hemen her yerde. Ve Skype'a aylik 3 dolar karsiliginda ABD ve Kanada ici sinirsiz tarifesi yuklersin, ve Turkiye aramalarin icin de SKYPE kontoru alirsin 10 dolara. Bittikce bu 10 dolari tekrar yuklersin, Turkiye aramalari masrafli olacak ister istemez cunku hepimiz ailemiz ile konusmaya onem veririz. Ama evde(TR) de internet var ise skypetan skypa ucretsiz konusursun. Eger cok aktif degilseniz telefon isine kalkismayiniz, hele hele ABD'de kontorlu telefon olayina girmeyiniz. Acaip tuzlu masrafi olacaktir sizlere.
isterseniz tarifeleri kontrol edin öncelikle. njden türkiyeyi dakikası 50 kuruşa arıyorum avea ile tek sorun 60 snlik ücretlendirme periyodu. Ayrıca anlaşmalı operatörden ziyade hat problemi oluyor. at&t ve t mobile ile kendi telefonumdan sorunsuz *121* yapabiliyorum ama sevgilimin telefonundan not allowed hatası vererek olmuyor. kısacası biraz da şans işi. Gelen çağrılar da 50 kuruş olarak ücretlendiriliyor dakika başına.
Bu arada bilmeyenler için xfinity wireless ücretsiz 4 temmuza kadar ve neredeyse her yerde mevcut onu kullanabilirsiniz şimdilik
Merhaba arkadaşlar
Ben şu an Alabama gulf shoresteyim. Buradan ATT hat almayı düşünüyordum ama aynı evde kaldığım birisi bu hatların bizim telefonlara uyumlu olmadığını söyledi. Böyle bişey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
ya bana sorarsaniz , cok kasmayin , herkes internete giriyor , ailenizle goruntulu konusun , en iyisi o. Ya da onlarca voip programi , skype var. Onlari kullanin. Yine de en mantiklisi internet uzerinden ucretsiz chat ve goruntulu konusma.
biz telefonsuz idare ettik üç ay boyunca ama tavsiye etmiyorum git parası neyse ver sefillik yaşama gerek yok, ne kadar küçük bir yerde yaşarsan yaşa mutlaka hattın olsun arama yapabileceğin
istedigin yerde kullanirsin , internet bul yeter, En kotu alisveris merkezleri , kutuphane veya mc donalds bul, Hepsinde ucretsiz wifi bulunuyor.
ozgursum amerikada teli ucak moduNa alsak viber ve whatsapp calisir mi wirelessle baglansak disardan?telin 3g sinide kapatirim.sorun olur mi calisir mi o sekilde ?
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
meraba arkadaşlar bende dünya telekomun 60 dolarlık paketinden almayı planlıyorum türkiyeyi arayabiliyosun aylık 600 dakıka falan amerika içi sınırsın konuşma sms 2 gb inernet bunu kullanacak olan varmı?
ben mobil servisi kapatacagımızı varsayarak yaptım o yorumu.yoksa sadece 3g kapatarak olmazgirer fatura
ek olarak android telefonlardada mobil servis butonunu etkisiz hale getirilince sorun çözülüyor
sonuc olarak hangi tarifede karar kildiniz? nu onemli bi baslik bi sonuca ulasilmadi mi
Arkadaşlar merhaba ben burdan turkcell hattımla gidicem.orda işverenimi aramam lazım varınca nasıl aricam? orda jetonlu telefonlar var mıdır her an bulabileceğim? nasıl arayabilirim işverenimi amerikan numarasını?bir yardım lütfen
Dunya telekom die bisey var sirketim bana onu vermisti hat olarak 30 dolara sınrsız amerika ici konusma+ sms vardı bi arastır istersen ilk ay isini görür.
Uploaded with ImageShack.us
Benim sirketim vermisti hacim bana bu hatti.Sitesine bi bak istersen dunyatelekom yaz google a cikar
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks