Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ABD'ye İlaç götürmek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart ABD'ye İlaç götürmek

Duyduğum kadarıyla doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama amerikada ilaç fiyatları biraz pahalıymış.Buradan götürsek sorun çıkar mı reçete olmadığı için ? Ağrı kesici v.s ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Bende baya bir ilaç götürmeyi düşünüyorum. Toplamda 7-8 kutu farklı farklı ilaçlar olucak. Gümrükte sıkıntı çıkar mı acaba?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben 1 kutu a[ri kesici 2 kutu antibiyotik goturdum receteleri olmasina ragmen hic bi sorun olmadi 2 kere de hasta olup kullandim iyikide goturmusum bence kendinizi en iyi siz tanirsiniz ilaclarinizi goturun her ihtimale karsi recetelerini alin valizde receteleriyle beraber dursunlar bi sorun cikicagini sanmiyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı LaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 1 kutu a[ri kesici 2 kutu antibiyotik goturdum receteleri olmasina ragmen hic bi sorun olmadi 2 kere de hasta olup kullandim iyikide goturmusum bence kendinizi en iyi siz tanirsiniz ilaclarinizi goturun her ihtimale karsi recetelerini alin valizde receteleriyle beraber dursunlar bi sorun cikicagini sanmiyorum
    Reçeteden kastın doktorun yazdığı reçete mi? Yoksa ilacın kutusunun içindeki prospektüs mü? Çünkü doktorun yazdığı reçeteyi almak imkanımız olmuyor, eczanede kalıyor da.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

BEN 2 sene once gıttım evet artık recete bıle yok receteyı soran olmuyoda koy gotur ılaclarını hıcte bısey olmaz

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Bence gerekli ilaclarinizi bavulunuza koyun, yaninizda goturmeye calismayin. Umarim 50 paket ilac goturmeyede kalkismazsiniz yoksa ilac ticareti yapmaktan size cevirebilirler fakat 5-10 ilac kutusundan birsey olmaz. Amerikada kucuk agri kesiciler ya da vitamin ilaclarini recetesiz istediginiz marketten alabilirsiniz fakat antibiyotik kesinlikle alamazsini cunku bu ilaci alabilmeniz icin doktora gidip recete yazdirmaniz gerekir ve bu cok pahali birsey. Sakin benim sigortam var felan diye aldanmayin.
    Peki.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Ben 6 kutu kadar reçetesiz ilaç götüreceğim ama prospektüsünü koyacağım. İlaçları çok yer kaplamaması için kutudan çıkarıp götüreceğim. Sıkıntı olur mu acaba?
    Yazın Newport, Rhode Island!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kardeşim kesinlikle antibiyotik götür orda bi diş ağrısı için 60 dolar ödedim reçetesizde satılmadğndan yolun muhakkak hastaneye düşüyo orda ödediğinin haddi hesabı yok

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim kesinlikle antibiyotik götür orda bi diş ağrısı için 60 dolar ödedim reçetesizde satılmadğndan yolun muhakkak hastaneye düşüyo orda ödediğinin haddi hesabı yok
    Bende dişimin bir sorun çıkarmasından korkuyorum. Senin durumunda ne olmuştu? Nasıl bi sorun yaşamıştın ve tedavi olarak ne yaptılar?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

benim de her gün kullanmam gereken bir ilacım vardı götürdüm hiç sorun yaşamadım onun dısında şurup falan da götürdüm sıkıntı olmadı

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

gittiğimin ilk haftası dişim apse yaptı bi kaç gün geçer diye bekledim ama cok ağırlasınca geceleyin acile gittik bize yapılan sigorta zaten diş ve göz hastalıklarını karsılamıyoms gece 11 gibi gittik diş hekimi yoktu orda sadece ağrı kesici iğne vurdu ondan 200 dolar para aldı bide recete yazdı antibiyotik için oda eczanede 60 dolar civarı bi paraydı, kardesim kesinlikle gitmeden bi dişçiye göster dişleri ve yanında özeliikle antibiyotik kesin götür derim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gittiğimin ilk haftası dişim apse yaptı bi kaç gün geçer diye bekledim ama cok ağırlasınca geceleyin acile gittik bize yapılan sigorta zaten diş ve göz hastalıklarını karsılamıyoms gece 11 gibi gittik diş hekimi yoktu orda sadece ağrı kesici iğne vurdu ondan 200 dolar para aldı bide recete yazdı antibiyotik için oda eczanede 60 dolar civarı bi paraydı, kardesim kesinlikle gitmeden bi dişçiye göster dişleri ve yanında özeliikle antibiyotik kesin götür derim
    Peki antibiyotiği kullandıktan sonra ne oldu? Apse ve ağrı geçti mi? Apse genelde çürükten olur ve eğer çürük apse yapacak kadar ilerlediyse kanal tedavisi gerektirir. Bende de daha önce olmuştu ordan biliyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)