Duyduğum kadarıyla doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama amerikada ilaç fiyatları biraz pahalıymış.Buradan götürsek sorun çıkar mı reçete olmadığı için ? Ağrı kesici v.s ?
Duyduğum kadarıyla doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama amerikada ilaç fiyatları biraz pahalıymış.Buradan götürsek sorun çıkar mı reçete olmadığı için ? Ağrı kesici v.s ?
Bende baya bir ilaç götürmeyi düşünüyorum. Toplamda 7-8 kutu farklı farklı ilaçlar olucak. Gümrükte sıkıntı çıkar mı acaba?
ben 1 kutu a[ri kesici 2 kutu antibiyotik goturdum receteleri olmasina ragmen hic bi sorun olmadi 2 kere de hasta olup kullandim iyikide goturmusum bence kendinizi en iyi siz tanirsiniz ilaclarinizi goturun her ihtimale karsi recetelerini alin valizde receteleriyle beraber dursunlar bi sorun cikicagini sanmiyorum
BEN 2 sene once gıttım evet artık recete bıle yok receteyı soran olmuyoda koy gotur ılaclarını hıcte bısey olmaz
Bence gerekli ilaclarinizi bavulunuza koyun, yaninizda goturmeye calismayin. Umarim 50 paket ilac goturmeyede kalkismazsiniz yoksa ilac ticareti yapmaktan size cevirebilirler fakat 5-10 ilac kutusundan birsey olmaz. Amerikada kucuk agri kesiciler ya da vitamin ilaclarini recetesiz istediginiz marketten alabilirsiniz fakat antibiyotik kesinlikle alamazsini cunku bu ilaci alabilmeniz icin doktora gidip recete yazdirmaniz gerekir ve bu cok pahali birsey. Sakin benim sigortam var felan diye aldanmayin.
Peki.
Ben 6 kutu kadar reçetesiz ilaç götüreceğim ama prospektüsünü koyacağım. İlaçları çok yer kaplamaması için kutudan çıkarıp götüreceğim. Sıkıntı olur mu acaba?
Yazın Newport, Rhode Island!
kardeşim kesinlikle antibiyotik götür orda bi diş ağrısı için 60 dolar ödedim reçetesizde satılmadğndan yolun muhakkak hastaneye düşüyo orda ödediğinin haddi hesabı yok![]()
benim de her gün kullanmam gereken bir ilacım vardı götürdüm hiç sorun yaşamadım onun dısında şurup falan da götürdüm sıkıntı olmadı
gittiğimin ilk haftası dişim apse yaptı bi kaç gün geçer diye bekledim ama cok ağırlasınca geceleyin acile gittik bize yapılan sigorta zaten diş ve göz hastalıklarını karsılamıyoms gece 11 gibi gittik diş hekimi yoktu orda sadece ağrı kesici iğne vurdu ondan 200 dolar para aldı bide recete yazdı antibiyotik için oda eczanede 60 dolar civarı bi paraydı, kardesim kesinlikle gitmeden bi dişçiye göster dişleri ve yanında özeliikle antibiyotik kesin götür derim
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks