Merhaba arkadaslar seneye self olarka gidecegim eylul ayinda isverenden job offeri alsam sirketde ds yi getirse vize gorusmesine kasim gibi girebilirmiyim? Bir problem olurmu?
Merhaba arkadaslar seneye self olarka gidecegim eylul ayinda isverenden job offeri alsam sirketde ds yi getirse vize gorusmesine kasim gibi girebilirmiyim? Bir problem olurmu?
Problem olmaz. Neden olsun ki?![]()
Yazın Newport, Rhode Island!
Ohh rahatladimIns. Allah nasip ederse en erkenden almak isterim. Hatta bi cilginlik yapip eylul ayinda bile girebilirim eger oluyorsa
![]()
kasim ayind vize gorusmesine gidebilecegini sanmiyorum , eger degismediyse kurallar , ilk donem ortalamalariyla gitmek zorundasin. Bu da subat ayi demek oluyor.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Oyle bir kural oldugunu bilmiyordum. Yazili kaynak varsa yazabilirmisiniz lutfen?
onceki senelerde bu zorunluluktu , ama bu sene vizede cok sey degisti , belki erken gidilmis olabilir. Ama yine de ocak sonundan evvel gideni daha duyamadim. En garantisi konsoloslugu arayip ogrenmen.
Peki DS yi istedigimiz zaman getirtebiliyormuyuz? Yoksa belli bir tarihmi var?
bisey dicem sen gecen sene isim sorusturmasina kalmistin dimi ? Bundn dolayi olma ihtimali var. Cunku gecmiste subat oncesi izin verilmezken , watken isimli uyemize eylulde belgelerini yollayabilirsin denmisti.En mantiklisi konsoloslugu aryip ogrenmek
[QUOTE=ozgursum;184276]bisey dicem sen gecen sene isim sorusturmasina kalmistin dimi ? Bundn dolayi olma ihtimali var. Cunku gecmiste subat oncesi izin verilmezken , watken isimli uyemize eylulde belgelerini yollayabilirsin denmisti.En mantiklisi konsoloslugu aryip ogrenmek[/QUOT
bir araksımla bırlıkte getırrtık sorunolmadı ama yıne arayıp teyyıt etmekte fayda var bu arada ben hala beklıyorum:
![]()
ben gecmiste bunu yasadim bu yuzden soyluyorum , sirket giremezsin demisti inanmamistim konsoloslugu aradim ve bana subat ayindan evvel vizeye giremeyecegimi , ilk donem ortalamalarimin gerekli oldugunu soylemislerdi. Ama surekli degisiyor vize kurallari ondan guncel durum hakkinda emin degilim bu prosedurlerden.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks