bu yıl delawareye gidecek olanlar burda toplanalım![]()
bu yıl delawareye gidecek olanlar burda toplanalım![]()
hocam Delaware da nereye yolculuk. Millsboro ya gidiyorum ben.
Merhabalar ben de 15 Haziran Delaware Rehoboth Beach yolcusuyum, Food Lion'da çalışacağım alışverişe beklerim![]()
hocam ben de rehoboth dayım bu yaz iletişime geçelimben de kalacak yer ayarlamadım. ev kiralamaya sıcak bakıyorum beni de katarsanız sevinirim.
Konu Orcun Koral tarafından (13-06-2013 Saat 07:38 PM ) değiştirilmiştir.
orası çok iyi ya. sahile falan yakın artık uğrarız bir ara alış veriş için![]()
dewey beach e gidicem bende vizeyi alabilirsem.![]()
1 temmuzdan itibaren delaware leweste olucam bende..![]()
Merhaba arkadaşlar rehoboht beach food lion dayım 17 haziranda iş başıkonaklama hakkında birşeyler yapan varsa iletişime geçebilirsek çok memnun olurum
Konu chuvisty tarafından (30-05-2013 Saat 10:36 PM ) değiştirilmiştir.
ne zaman bilet senin ?
sefer no : TK 0003
gün : 14 June
saat : 07:25
evet bende daha önce gidenlerle birşeyler ayarlarız diye düşündüm ama inşallah daha önce giden oluryoksa ilk günlerim çok zor geçeçek
çok güzel ya delaware eyaletinde vergi yok bol bol alışveriş yapın![]()
bol bol alış veriş derken ?saatlik 7.75 e çalışıcam.bunun konaklaması yemesi içmesi eğlenmesi var. evden bol bol para araklıcam gibi ben çok alışveriş yapabileceğimi sanmıyorum
bir telefon alırsam yeter bana :/
dewey beach veya rehoboth beach e gidenler konaklamayı nasıl hallettiler?
Arkadaslar ben de Rehiboth Beach'deyim bu yaz, 10 Haziran JFK'ya gidiyorum, konaklamayi ayarlamadim henuz, gidince oda kiralamayi dusunuyorum. Kiralik oda fiyatlari ve odalarin sartlarini bilmiyorum, eve cikmak isteyen olursa ev kiralayabiliriz. isteyen benimle iletisime gecsin.
bide sen yarın gidiyosun galiba oda fiyatları şartları hakkında bilgi verir misin bana ben 17 de gelicem
arkadaşlar ben bu yaz rehoboth dayım. Bir araya gelebileceğimiz bir yer bir organizasyon oluyor mu ?
arkadaşlar ben de rehobothtayım su an food lıon'un oradayım supervısor kalmak ıcın otel dısında bı yer onermedı ne yapacagım tam olarak kararsızım rehobothta olup bu mesajı gorenler 16462043364 veya sar_per10 ıle ulasırlarsa sevınırım, bu arada buraya dogru yola cıkan arkadaslar varsa ulasım problemlı buraya gelmek ıcın, nyc port bus termınaldan gunde 1 tane o da saat 8 sularında kalkıyormus ve maryylande gıdıyor oradan ulasım sıze kalmıs, ben bekleseydım bu otobusu 19 saat daha vardı sonra njtransıtten cape maye bılet aldım bı arkadasımla o cape may'e gıdecektı zaten, ardından lewes cape may ferryle gectım zaten bu fırmanın shuttleları var ferıbot ve shuttlle 14$ tutuyor, bu gece gelen olursa rehobotha beklıyorum konaklama ıcın![]()
sar_per10 olacaktı telefondan yazıyorum edıtleyemedım o yüzden mesajı
iyi ya baya Turk var anlaşılan Al casapulla ya pizzaya bekleriz food lionda çalışan arkadaş bize çok yakınsın, ayrıca burda vergi de yok haberiniz ola her sey sudan ucuz![]()
bende 1-3 temmuz arasında lewes te olucam konaklamayı en kısa şekilde nasıl halledebilirim önceden gitmiş veya şu anda orda olanlar söyleyebilir mi acaba ?
en kısa halletmek istiyosan epoint e gideceksın konaklamam yok diyeceksin onlar elbet biryerlere götürür seni ama biraz pahalı olabilir![]()
as capullayı bi göremedim nerede tam olarakkmart a falan yakınmı acaba
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks