Arkadaşlar merhaba bu yaz Ocean City de olacağım,bu sene gidecek olanlar varmı? ayrıca daha önce gidenler yorumlarını paylaşırsa sevinirim..
Arkadaşlar merhaba bu yaz Ocean City de olacağım,bu sene gidecek olanlar varmı? ayrıca daha önce gidenler yorumlarını paylaşırsa sevinirim..
bende ocean cityde olucam kardeşim Allah izin verirde vizeyi alırsak tabi)))
hayırlısıyla alırız kardeşim
valla bilmiyorum da boston saldırısından sonra red sayısı artmış millet öyle diyo hep ama ne kadar doğru bilemicem Allah büyük inşallah alırız kardeşim
vize vize cok önemli alırsak ordayız![]()
boston sldirisiyla vize reddinin alakasi yok , bosuna stres yapmayin , ayrica mevcut ocean city konusu var orya yazmaniz daha dogru olur. Konu cmadan evvel lutfen ayni konunun var olup olmadigina bakin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
boston sldirisiyla vize reddinin alakasi yok , bosuna stres yapmayin , ayrica mevcut ocean city konusu var orya yazmaniz daha dogru olur. Konu cmadan evvel lutfen ayni konunun var olup olmadigina bakin.
bende vize çıkarsa ocean city de yim caraousel hotel de![]()
Ben de OC MD'dayım. 7 Haziran uçuş tarihim. Mc Donald's da olacağım. Herhangi bir sorusu olan ulaşabilir.
KONAKLAMA
Arkadaşlar merhaba,
ben ve en az ikinci yılı olan iki arkadaş 6 kişilik evimize 3 kişi arıyoruz. fiyatı da uygun. ilgilenenler bana msj atsın
Selam gencler gecen sene Ocean city'deydim. bu sene de ayni yere gidiyorum. sorusu olan varsa bana ulasabilir mail atabilir ya da fb'tan mesaj atabilir
Konu ozgursum tarafından (17-03-2015 Saat 01:45 AM ) değiştirilmiştir.
merhaba ben iş fuarına katılacagım.Görüşeceğim şirket BK Merchandising DBA T-Shirt Factory. ocean city olsun istiyorum fajat sadece bu şirket var görüşmede ne sorarlar nelere dikkat etmeliyim.
arkadaşlar ocean city için haftalardır mülakata alınmıyorum burasının mülakatlarının geç oldugu söyleniyor doğrumudur ? yada ocean city de yerleşen var mı restaurant işlerine ?
Senin sirketinle alakali durum , ocean city isleri gec alir diye birsye yok sirketler llerindeki isler geldikce yerlesim yapar bunun zamani olmaz.Mart ortasindayiz daha ne kadar gec olacakmis.
Bu arada PAYLASIMLARINIZI VE SORULARINIZI FORUM UZERINDEN YAPIN. Bu sayede sizinle ayni sorulara sahip kisiler de bu bilgilere sahip olur.
Bende bu yıl ocean city deyim nicks original house of ribs te çalışacağım jfk havaalanına indikten sonra ocean city ye e point le anlaşmadan nasıl gidilir bilen paylaşırsa sevinirim
Aynen, gecen sene epointle gittim. Merak ettigin hersey kendi sitelerinde var. Ocean City Student Center - Epoint Cafe
Arkadaslar ayrica facebookta grubu kurduk, Ocean City MD 2015 Yardımlaşma Grubu olarak aratıp bulabilirsiniz
kardeş grubu arattırdım facede ama bulamadım link atarmısın ?
Ocean city de kalacak yer konusunda yardım edebilecek biri var mıepointten bugün mail geldi 10 kişilik ev için sezonluk 1650 dolar istiyor ve bana çok geldi bu fiyat sezonluk derken heralde 3 aylık fiyat bu ve aylık 550 dolar oluyo sizcede çok değil mi :s
bizde arkadaşımla ocean city de kalacağız. çalışacağımız otelin yakınlarında yer bulduk gibi. bencede sezonluk için biraz fazla gibi. sende bizim gibi çalışacağın otele gidip oranın çevresinde yer ararsan daha iyi olur hem içine sinen bir yer hem de fiyatı uygun bir yer bulabilirsin diye düşünüyorum.
sezonluk 1650 ve işiniz eylül başında bitecek. Çoğu kişi haziran ortasında gider bunu da düşünürsek 2.5 aylık 1650 dolar eder. Aylık aslında 550 değil, bu kişiler için dolardır. Haftalık neredeyse 160 dolar eder.
Ben de kardesimle birlikte bir sorun cikmazsa 13 Haziranda ordayiz. Bize verilen belgede ev gozukuyodu otelimize yakin adres falan ama bu gecici konaklama yerimiz mi yoksa surekli mi daha tam bir fikrim yok
ocean cityde 2. iş imkanımız nedir haziranda gittiğimizde ?
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks