arkadaşlar 13 veya 14 haziranda wisconsine gitcek olan varsa haber edin birlikte gidelim
arkadaşlar 13 veya 14 haziranda wisconsine gitcek olan varsa haber edin birlikte gidelim
ben 12sinde şikagoda olcam 13 ünde ordan geçicem
Bende 14 ü sabahı çıkıcam roma aktarmalı 755 euro ya bilet buldum ancak çok pahalı geldi sizler ne kadara bilet buldunuz ?
Ucuz uçak bileti fiyatları Skyscanner burdan bak istersen 755 ten çok daha ucuza var.ben henüz vizeyi almadığım için öğrenci bileti olanlardan alcam 675 euroya buldum 14 haziran sabah 6.15 istanbul kalkış 13.40 chicago varış istersen haber et bana
14 haziran sabah 6.15 istanbuldan kalkış 13.40 ta chicagoya iniş
Konu wesley tarafından (20-04-2013 Saat 04:11 PM ) değiştirilmiştir.
mutlu son![]()
Bende 12-13 haziran gibi çıkmayı planlıyorum. Air france şirketi ile anlaşmış sponsorumuz.bu tarihlerde gitmeyi düşünenler varsa haberleşip beraber gidebiliriz. yukarıda gördüğüm kadarıyla 3 kişi tarihte anlaşmış. iltişim bilgilerinizi verirseniz bende katılabilirim aranıza.
giden yok mu arkadaşlar alıyorum bileti yarın
Arkadaşlar biletim 5 Haziran Chicago bu tarihte gidecek olan başka arkadaş varmı? #wisconsindells #chicago #wilderness
Aradaşlar 13 u 14 e bağlayan gece 02.35 ucagım roma aktarmalı. Giden var mı???? Aynı tarihte
Wesley mail adresin var mı
yollamıştım özelden
tekrar yolladım
Konu wesley tarafından (27-04-2013 Saat 08:35 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks