arkadaşlar kimler gidiyo bu yıl wildwood a işleriniz neler?
arkadaşlar kimler gidiyo bu yıl wildwood a işleriniz neler?
Meyve satacagız ınsallah bı sorun cıkmazsa.
ben de dunkin donuts da olcam![]()
Morey's Piers lifeguardlik akar![]()
uçak bileti alanınız var mı pekii
16 nisanda vize görüşmem var vizeyi alır almaz alıcam
Ben de Dunkin Donuts'ta olacağım . Kalacak yer ayarlayabildin mi ?
morey's piers ride operator.
uçak biletimi de aldım.
Wildwood da olacağım . Biletimi aldım , direkt JFK. Haziran 14 - Ekim 11
ne güzelben rio grande de olcam 15 haziranda gidip 25 eylül gibi dönmeyi düşünüyorum
Ben Boardwalk'ta olacağım
uçak biletini nerden aldınız?
Hayır , bu konuda yardımcı olmuyor . Henüz o işlerle de ilgilenmedim , mayıs ayına sarkacaktır muhtemelen .
Küçük bi tavsiye olarak: Bence konaklamanı Tr deyken ayarlama..Çünkü internet üzerinden fotoğraflara göre yapıcağın ayarlama çok sağlıklı olmuyo bi kaç arkadaşım bunun sıkıntısını çekmişti...
Teşekkür ederim ,zamanla belli olacak artık durum
evet 15 dakika ama şöyle bi sıkıntı var şehrin dışında olduğu için gidebilceğin tek yol 552 numaralı otobüsü kullanmak..Oda saatte bir oluyo..
Wildwoodda çok sıkıntı yaşamazsın ikinci iş konusunda..hatta benim ilk gittiğimde ikinci iş olarak çalıştığım bi yer vardı bu senede orda ikinci iş olarak devam edicem..İstersen geldiğin zaman ordaki patronumla konuşur yardımcı olmaya çalışırım.Dunkin' Donuts'daki çalışma saatlerin nasıl?
merhaba arkadaşlar bu yaz ben de wildwood'dayımmorey's piers - ride operatör olarak çalışacağım
![]()
Konu ezgicik tarafından (12-04-2013 Saat 02:30 PM ) değiştirilmiştir.
Bu arada arkadaşlar ufak bi tavsiye Wildwoodda temmuz ayında bi gece bi türk gecesi yapalım derimBi önceki sene biz yapmıştık arkadaşlarla..Hem Amerikada o havayı yaşamak çok farklı oluyo çok güzel geçiyo hemde ordaki yabancılarında dikkatini çekiyo Türkler ve Türkiye hakkındaki düşünceleri şekilleniyo
![]()
çok güzel olur eminim tecrübeli arkadaşların böyle yönlendirmesi iyi oluyo![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks