Mrb arkadaslar montana'ya gidiorum bu yaz bana önerilerde bulunabilecek ya da giden kimse war mı tsk ederim şimdiden...
Mrb arkadaslar montana'ya gidiorum bu yaz bana önerilerde bulunabilecek ya da giden kimse war mı tsk ederim şimdiden...
bende gidicem sen enerey gidiorsun
bende gidicem nereye gidiorsun hangı sehire
ben montana kalispell e gidiorum.four season resort da housekeepre olarak çalışcam..
biras montana hakkında bilgi....
İklim
Montana iklimi, farklılıklarıyla bilinir. Continental bölgesinin batısı agır çökelmeler sonucu genelde diğer kesimlere nazaran daha ılımlı bir havaya sahiptir. Ocak ayında batıda görülen sıcaklıklar -7oC iken doguda -10oC'dir. Batı daglarındaki Temmuz sıcaklıkları ortalama 18oC iken, doguda 22oC'dir. Kışın, batı ovaları bazen Kanada'dan gelen sert kar fırtınaları ve şiddetli rüzgarlara maruz kalır. En çok yagış kışın ve yazın ilk dönemlerinde görülür ve en çok kar dağlara düşer.
Kültürel Profil
Billings'te düzenlenen sanat organizasyonları arasında Billings Senfoni Orkestrası ve Actors Theatre Montana vardır. Cascade Dörtlüsü ve Great Falls Senfoni Birligi Great Falls'ta konserler verir. Bozeman'daki Montana Bale Kuruluþu hem geleneksel hem de modern dans gösterileri sunar. Ayrıca, eyalet çapında her yıl, yerel müzik ve tiyatro programları düzenlenir. Montana'nın müzeleri arasında Great Falls'daki C.M. Russell Müzesi, Browning'de Plains Indian ve Craft Merkezi ve Bozeman'da bulunan Montana State Üniversitesi kampüsündeki Rockies Müzesi yer alır.
Nüfus : 800.000
slm arkadaşlar.Ben de montana whitefish die bir yere gidiyorum.Bilet falan bakan var mı ? bilgilendiriseniz sevinirim....
Gideceğim iş fuarında hem whitefish, hemde kalispell var, ikisi arasında kararsız kaldım... Fuarda kabul ettiyseniz işi, detayları sordunuzmu? yani ikinci bir iş bulabilme şansı ya da diğer detayları?
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
montanada bozeman sehrını bılıom sadece cok buyuk bı sehır degıl ama kısmen guzel bı yer........elektronıkte vergı yokk
bende kalispell e gidicem.glacier park ta housekeeper olarak çalışıcam.çok küçük biyer dediklerini biliyorum.monatana da yapılabilecek aktiviteler nelerdir.hangi milletten adamlar genelde tercih edio burayı.daha önce gitmiş veya araştırmış arklar bilgilendirirse çok ii olr
Beyler Whitefish'e kısmetse haziran başı 3 arkadaş yolcuyuz... Bu küçük kasabada (nufus yaklaşık 5000 civarı) bizden başka Türk olacak mı acaba? Veyahut bi bölge civarlarına giden gören biri var mı?
Yer hakkında kapsamlı araştırma yapma fırsatım olmadı ama göl kenarında ve aşırı yeşilliklerle dolu, planlı ve cennet gibi bi yer oldugunu fotograflarda hatta google earth'den görmek bile yetti..
Bilgisi olan arkadaşların fikirlerini paylaşmalarını bekliyrm.Şimdiden tşkler.
Necro sen daha iş seçmedin mi ki ? Bide bu saatten sonra iş fuarı falan mı beni bi bilgilendir belki daha iyi bişeyler çıkar bana...
merhaba arkadaşlar bende kalispele gidicem glacier parttta çalışıcam umarum birkaç türk olur tek kaldım çünkü şimdiden uyarıyım biletler diğer yerlere göre pahalı ucuz bulan var mı
Usta biz 2 aktarmali kalispell'e yaklasık 750€'a bilet bulduk.Ortalama bi fiyat oldugunu düşünüyoruz 04 haziranda yola cıkıyoruz yani bir kaç gün içerisinde whitefish'de ki işimize başlamış oluruz inş.
Whitefish göl kenarında doğal güzellikleri bol ufak bir kasaba.Kalispell whitefishe nazaran daha büyük.Gittiğimizde kesinlikle paslaşalım buluşalım..
Ben bizden başka bir delinin ALLAH'ın Montanasına gidecegini zannetmiyordum ama bizim Türklerin gerçekten gözü kara![]()
winpohu bende glacier parka gidicem .sen ne zaman gidiyosun?
bende montanaya gidiyorum ama kimseyi tanımıyorum .
montana/billings giden war mı?????
arkadaşlar bilet fiyatlarına baktım da montona 3 bin euro diyor dogru mu acaba gidiş dönüş tabi bu fiyat:bulan arkadas var mı?
ya usta bende montanaya gidiyorumda ben daha yeni seçtim işi falan orası hakkındada bilgim yok hiç.. fiyatlar o kadar yüksekse saçma olur bence ya bi yanlışlık vardır o işte..
ben montana/billings e gidiyorum orada başka çalısacak olan war mı?gidecek olan war mı?![]()
kalispell e gidiyorum ben
ben de kalispell e gidiyorum...east glaicer'de calisacam.
HCMS diye biyer benimkide..
Montana Bozeman'a giden veyahut burayla ilgisi bilgisi olan arkadaş var mı?
kalıspell benden sorulur arkadaslar whıtefısh cok guzel bır yer vergı yoktur kalıspellde food bankwar onu bulun ordan bedava yıyecek temın edebılırsınız red lıon otelın ılersınde ıkıncı ıs ımkanı cok bısıklet yeterlı kalıspell ıcersınde whıtefısh e 20 dk fılan uzaklıkta eger glacıer parktaysanız orası uzak ıkıncı ıs zor
peki st. mary'ye giden var mı?
Montana ya giden var mı???
Konu burakkou tarafından (02-07-2010 Saat 09:06 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks