Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Vize görüşmemm

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Vize görüşmemm

Meraba arkadaşlar ben girişteki ayrıntılardan bahsetiycem. Ben 2 gün önce vizeye girdim ve aldım ve bilemnizi istiyorum ki ben aldıysam herkes alır. Çok umutsuzdum, içeri girdim ve hemen gişelerin önüne oturdum yapılan mülakatları duymak için ama onları bile tam olarak duyamadım her neyse parmak izimi verdiktn sonra 12 ve 13 nolu bankonun önünde oturdum. 13 nolu bankonun çok kolay olduğunu burdan okumuştum ama gözlemlerime göre 12 numara daha kolay ve ordaki görevli daha güler yüzlü. Ben sıramı beklerken 1 kişinin red aldığını duydum, inglizcesinin yetersiz olduğunu söylediler 11 nolu bankodan... Benim numaram 12 nolu bankoda yandı ilk sorduğu soruyu anlamadım sadece gülümsedimm nerde okuduğumu sordu daha sonra transkripti inceledi ve en sevdiğim dersi sordu ben soruyu yanlış anlayıp 3 sınıfta olduğumu söyledim ve soruyu 2 defa daha tekrarladı, herneyse ben soruyu cevapladım bu defa başka bi soru sordu ve ben onu da anlamadım heycandan, benden önceki kıza Amerika'da nereye gitmek istediğini sormuştu onu sorduğunu varsayarak soruyu anlamadan cevap verdim. Belki de onu sormadı bilmiyorum nerde çalışacağımı sordu ve son olarak kağıdı göstererek okuyup okumadığımı ve ne yazdığını sordu. İki kelimeyle cevap verdim. Heycanıma yenilerek birçok soruyu anlamamış ve cevap verememiştim, red beklerken bana iki belgeyi uzattı ve pasaportumla formum ondan kaldı. Bana belgeleri uzatırken ne dediğini bile hatırlamıyorum, bi süre şok yaşadım ve çıkarken girişteki görevliye sordum ben vizeyi almış mıyım diye Herkes kolay olduğunu söylemişti ama konsolosluktan çıkana kadar buna inanmamıştım. Dediğim gibi ben aldıysam herkes alır, korkmayınn

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hayırlı olsun dostum. Darısı başımıza.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

inşallah bende alırım ingilizcem çok güzel değil ama idare eder ama bir korku mu desem heyecan mı desem var içimde sanırım engellemek mümkün değil

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hayırlı olsun, senin adına sevindim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

ortalaman kaçtı dostum tebrik ederim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Hayirli olsun agno kacti ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

AnakinSkywalker Dostum bizde alacağız senin ortalaman düşüktü sanırım hiç endişelenme 1.60 la almış 2 gün önce birisi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı Berker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AnakinSkywalker Dostum bizde alacağız senin ortalaman düşüktü sanırım hiç endişelenme 1.60 la almış 2 gün önce birisi
    umarım kardeşim 1.55 benimde ortalamam rahatlayalım şöyle

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Teşekkür ederim umarım bu stresli dönemi sizde benim gibi atlatırsınız. Ortalamam 2.55

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

ortalaman yüksekmiş umarım bizde alırız

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

hayırlı olsun
    Amerika hakkında bütün bildiklerim bu blogta!
    http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Hyli olsn bole okudukca kendim almis gibi seviniorum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

benimde 2.20 ortalama önemli ama bence ingilizce daha önemli tabi şansın varsa ne ortalama ne de ingilizce gerekmez for example : MESELA GÖRÜŞMEYE GİRDİN WHERE WİLL YOU GO İN THE USA? DİD YOU READ İT ? HAVE A NİCE SUMMER transkrip ide açtırmaz ise bu baya şanslı bir görüşme olur

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Hayirli olsun, senin ortalaman iyiymis. Insallah ortalamasi dusuk arkadaslar da bu sene vizelerini rahatca alir ama seneye bu not dusuklugu olayini kulaklarina kupe yapip derslerine ve notlarina daha fazla onem verip ilerleyen yillarda o kadar stresin icinde bir de not ortalamam dusuk acaba vize alabilir miyim derdini eklemezler. Hersey sizin elinizde arkadaslar, ayrica kendinizi strese sokmayin, olacagi var ise olur, gidin konsolosluga tum cesaretinizle cikin karsilarina ve takir takir cat pat da olsa anlatin derdinizi. Buraya kadar getirmissiniz olayi, cabuk pes etmeyin. Herkese hayirli olsun .

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı Sercan977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun, senin ortalaman iyiymis. Insallah ortalamasi dusuk arkadaslar da bu sene vizelerini rahatca alir ama seneye bu not dusuklugu olayini kulaklarina kupe yapip derslerine ve notlarina daha fazla onem verip ilerleyen yillarda o kadar stresin icinde bir de not ortalamam dusuk acaba vize alabilir miyim derdini eklemezler. Hersey sizin elinizde arkadaslar, ayrica kendinizi strese sokmayin, olacagi var ise olur, gidin konsolosluga tum cesaretinizle cikin karsilarina ve takir takir cat pat da olsa anlatin derdinizi. Buraya kadar getirmissiniz olayi, cabuk pes etmeyin. Herkese hayirli olsun .
    Kesinlikle haklısın bu stres çekilecek gibi değil

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

çok stresli ama alacağım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks