Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İş değişikliği mümkün mü ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Question İş değişikliği mümkün mü ?

Merhaba ben işimi aralık ayında aldım montana da bir çiftlikte şartlarını beğendiğim için 3 arkadaş ile seçme kararı aldık. lakin ciee mülakatında ocağın ilk haftası işverenle temasa geçmemiz ve işi aldığımızı söylememiz istendi daha sonra da vize ye gittiğimizde her seferinde mail atmamızı söylediler ve mailleri attık.(şirketin kurumsal mailine- iş verenin özel mailine facebooktaki hesabınada aynı şekilde ama bir türlü bize dönüş olmadı şuan isim soruşturmasındayım kısmetse 1-2 hafta içnde sonuçlanır diye düşünüyorum arkasından uçak bileti alma durumu söz konusu olacak aynı zamanda daha önce oraya gitmiş 3 kişi yi buldum 2 si hala orada self olarak çalışıyormuş onlarda faceden cevap vermiyorlar

şartlar böyleyken ciee ile temasa geçerek iş değişikliği söz konusu olabilir mi ?

teşekkür ederim.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

İşverene neden mail atmanı söylediler?Yani bilgilendirme amaçlı mı yoksa başka bi nedeni var mı?İşverenin sana cevap yazması gerekiyor mu?Bu arada her oraya giden yardım eder diye düşünme.Yıllardır bu forumdan alacağını alıp burdaki yardım isteyenleri unutanlar var.Özel mesaj atıyolar email atıyolar cevap veren yok.O yüzden kimse yardım etmiyo diye iş değişikliği yapma.Ama illa kafana koyduysan bi prosedürü vardır iş değiştirmenin.Sen imzayı attığın için insiyatif sponsorda olacak.Belki değişikliği kabul etmeyebilir.İşverini telefonla aramayı denedin mi?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

[QUOTE=Ugur;179472]İşverene neden mail atmanı söylediler?Yani bilgilendirme amaçlı mı yoksa başka bi nedeni var mı?İşverenin sana cevap yazması gerekiyor mu?Bu arada her oraya giden yardım eder diye düşünme.Yıllardır bu forumdan alacağını alıp burdaki yardım isteyenleri unutanlar var.Özel mesaj atıyolar email atıyolar cevap veren yok.O yüzden kimse yardım etmiyo diye iş değişikliği yapma.Ama illa kafana koyduysan bi prosedürü vardır iş değiştirmenin.Sen imzayı attığın için insiyatif sponsorda olacak.Belki değişikliği kabul etmeyebilir.İşverini telefonla aramayı denedin mi?[/QUOTe

bunu yapman zor gıbı aylar once senı ıse almıs mulakat yapmıs yenıden elman bulmak ıcın ugrasırmı bılınmez ama iş degişklıgı demk yenı ds formu demek artı masraf demk bır daha dusun bence ama bunu armıyakaya gıttıgınde yapsan daha mantıklı

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

teşekkür ederim. iş verene bilgi maili atmamızı istediler işi aldığımızı söylememizi sonrasında vizeye gittiğimizde mail atmamızı söyledler lakin cevap alamadım durum beni tedirgin etti. o yüzden foruma yazma gereği duydum cevap için teşekkür ederim

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ya zaten işverenle kontak kurmadan ds 2019 u basmazlar merak etme.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

iş değiştirmek yeni ds demek ama masraf demek değil.

Internship'de iş değişikliği yaptım, para da vermedim.
    Ancak, iş değişikliği için bazı şartların oluşması kısaca işverenin haklarını gasp ediyor olması gerekiyor ki iş verenden onay almadan dahi iş değiştirebil. Onun dışında işveren tamam gitsin dese dahi sponsor arayı yapmaya çalışıyor, size "yeni bulacağın işi kabul edeceğimin garantisi yok, paran yanar, programın yanar, iyi düşün" falan diyip yıldırmaya çalışıyor

Bana böyle yapıldı, değiştirdik, onaylandı, 1 kuruş da para vermedik ama sebebimiz güzeldi, işveren ödemelerde sorun çıkarıyordu.
    Amerika hakkında bütün bildiklerim bu blogta!
    http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)