merhabalar 15 mart cuma günü 08.45 te istanbulda konsoloslukta vize görüşmesine giriyorum.izmirden gideceğim 1 gün öncesinden pangaltı osmanbey tarafında kalacağım oradan konsolosluğa en uygun ve hızlı ulaşım yolu hangisidir?
merhabalar 15 mart cuma günü 08.45 te istanbulda konsoloslukta vize görüşmesine giriyorum.izmirden gideceğim 1 gün öncesinden pangaltı osmanbey tarafında kalacağım oradan konsolosluğa en uygun ve hızlı ulaşım yolu hangisidir?
arkadaşım ulaşımı bilmem ama vize girip çıktıktan sonra buraya yazarsan nasıl geçti,neler sordular tarzı vizeye gırecekler için motivasyon olur
tabiki yazıcam.ama önce ulaşmam lazım![]()
[QUOTE=eghn;179462]merhabalar 15 mart cuma günü 08.45 te istanbulda konsoloslukta vize görüşmesine giriyorum.izmirden gideceğim 1 gün öncesinden pangaltı osmanbey tarafında kalacağım oradan konsolosluğa en uygun ve hızlı ulaşım yolu hangisidir?[/QUOT
tranvla kabatasta inip istinye otobusune bınebıırsın yada otobusl taksıme gıdıp ordan otobuse bınebılrsın saat 6da baslıyo seferler taksımden yada kabatastan 10 veya 15 dk suruyo
Arkadaşlar konu olmadığı için buraya yazıyorum SOUTH YARMOUTH MASSACHUSETTS e gidiyorum ve oraya gidecek olan arkadaşlarla iletişime geçmek istiyorum .
Konu ozgursum tarafından (11-03-2013 Saat 07:30 PM ) değiştirilmiştir.
Birincisi konu yoksa eğer yeni konu açabilirsin , ve açtığın konu içinde kişilerle temas sağlayabilirsin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Ve eğer birkez daha alakasız konuya mesaj yazarsan süresiz ban cezası alacaksın. Ne bu arkadaşım 10 ayrı konuya aynı mesajı kopyalamışsın ve hepsi de alakasız konular.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
en kolay yol mecidiyeköy'e gidip 29Ş otobüslerine binmen olacak. zaten konsolosluğun yakınında bırakıyor. şoföre ineceğin yer konusunda bilgi vermen uygun olur. Pangaltı'dan Mecidiyeköy'e yürüyerek 10 15 dk metro ile de 1 dk sürer.
admin (at) turkishwat.net
Arkadaşlar beceremediğim için yazdım böyle yoksa fantazi olsn diye yapmadım heryere girip ayrı ayrı yazmak gibi bi alışkanlığım yok sadece yardım istiyorum, herkesin çoğunlukta gittiği bir yer değil sanırım benim gittiğim yer ve zaten tam birşeylere sahip olsam bilgi olarak forum sitesinden yardım istemezdim bence sert üslup lüzumsuz olmuş kusura bakma gerçekten wat ımı falan iptal etmezsiniz ins![]()
Osmanbey'den metroya binilir, Darüşafaka durağında inilir. 12dk+3 TL
Darüşafaka'dan taksiye binilir, Konsolosluk önünde inilir. 5dk+8 TL
= 17dk+11tl = vize!![]()
Bildiğinizi düşünerek birşey soracağım. Otobüsle geliyorum. Sarıyer beşiktaş arası uzak geldi ve servisle sarıyer tarafına gitmeyi düşündüm yolu uzatmak yerine. Sarıyer'de ŞEHİT MİTHAT YILMAZ caddesi üzerinde ve İstinye'de emirgan korusunun yanında bir şube var. Bu şekilde gitmek için bir öneriniz var mı acaba ?
Taksim-Beşiktaş arası yürüyerek gidip gelmişliğim var epey eğer çok uzak değilse ve güvenlik sorunu yoksa yürüyerekte ulaşabilirim tabii yerini tam bilmiyorum sadece.
Konu kskcarsi tarafından (13-03-2013 Saat 09:38 PM ) değiştirilmiştir.
metro ile 4.Levent + Minübüs max 10 dk
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks