12 gun once red aldım ortalamam 187 idi sımdı 191 yarın sabah yıne gırıyorum istanbul konsoloslugunda![]()
12 gun once red aldım ortalamam 187 idi sımdı 191 yarın sabah yıne gırıyorum istanbul konsoloslugunda![]()
Bol şans. Umarım hiçbir sorun olmadan vizenizi alırsınız.
Diğerinde reddetme sebebi ortalama mıydı yoksa sorular da etken miydi ?
# Ne zaman ki son ağaç kuruyacak, son balık tutulacak, son ırmak zehirli akacak, o zaman anlayacaksınız paranın karın doyurmayacağını.
Buna bir cevap bul keza 2. görüşmende sana sorulacak ilk seferde niye red yedin diye.Red aldıgını duydugunda da dönüp gitme hemen.Nedenini öğren ortalama düşük diyebilir mesela şimdiden ikna edici bir kaç sebep bul.Yani güzel bir dille ısrarcı olmak yararına olacaktır.Orası askeriye değil sonuçta.
Usta umarım alırsın yaa .. redleri gorunce bana afakanlar basıyor .. vizede ne sordular sana ? sorulan soruları yazarmısın
ortalamam okulda sosyal faaliyetlere katılıyorum, spor takımındayım bundan dolayı ortalamam düşük de sonra döndüğünde söz ver düzelticeğine dair. Çünkü ben bi kaç arkadaşın yorumlarını okudum bu şekilde bunları söyleyenler almış genellikle sende söyleyebilirsin. Vizeye girdikten sonra sonucu bekliyorum sorularıda tüm forum bekliyodur umarım güzel geçer iyi haberlerini bekliyoruz.
dstm inş alırsın bende 1.37 ile giricem :S
Arkadaşlar bu sene 2nin altında olanlar bende dahil çok sıkıntı yaşayacaz gibi geliyo konsoloslukta benimkide 1,86![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ayrıca senden başka WAT öğrencisi var mıydı konsoloslukta?
Öncelikle çok üzüldüm gerçekten. Ne gibi sorular sordular ve ya direk not ortalaman düşük deyip gönderdiler mi ?
yapma ya kardesim benim ortalamam 3.30 civarı ama katı olacağız derken neyden bahsediyorlar yani??? Birde bu vize başvurusunda kaç hakkımız var bir sınır var mı yani???
Senınle neden turkce konustular hocam anlamadınmıda soyledıklerı seyı ? Senın ıngılızcen nasıl ? Benım ortalama 2.73 ıngılızcem cok ıyı degil ama hergun calısıyorum bı sorun cıkmasın dıye sana dırek gelen soruları yazarsan bızde hazırlıklı olalım .. bende sansını 1 kez de ankarada dene .. istanbulda alamayıpda ankarada alan varmıs .. bıde vize ıcın cok erken degılmı ben mart gıbı vıze gorusmesıne gırecegım .. ?
çok üzüldüm gerçekteninşallah hepimiz sorunsuz atlatırız bunu.
tekrar gircek misin?
# Ne zaman ki son ağaç kuruyacak, son balık tutulacak, son ırmak zehirli akacak, o zaman anlayacaksınız paranın karın doyurmayacağını.
çok üzüldüm parası bi yana (ki gerçekten öğrenci için az para değil) bi de o kadar uğraş adamlar elesinler, geçmiş olsun. inş. bi daha ki sefere geçersin.
o zaman arkadaşlar daha önce ist ve ankara dan vize alan arkadaşlar hangi konsolosluğu önerirler ki bana göre ankara daha mantıklı çünkü ist daki konsolosluk elemanları biraz can sıkıntısından işi yokuşa vuruyor ne dersiniz???
yani can sıkıntısından kasıt usanmadan gelen bişey ist daki amerikalı vatandaşlarının sorunları falan ha şu aralar bir de amerikalı bir kadın mı kaybolmuş ne konsolosluk alarm da bence su ara gitmeyin arkadaşlar çarşı karışıkkk![]()
Ben gecen sene ist te girmistim hazirliktim ozaman cokta iyi degildi notlar not konusu acmadi bile ama sadece nerde caliscaksin dedi bide nerde okuyosun dedi basti onayinotla ilgili oldugnu sanmiyorum samimiyet sicakkanlilik ve guleryuz isi goturuyo
![]()
Anlamıyorum gençler herhalde şu vize görüşmelerinde mi kasıyonuz öyle adamlar kıl olup vize vermiyolar anlamadım ki !!!Beyler güler yüzlü olun yemişim not ortalamasını biraz da ABD yi övün adama bitti.Hadi go to UPS !!!!!!!
---wat where amazing happens---
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks