arkadaşlar birileri geçen senenin sorularını yazsada bize yardımcı olsa . hem vizde ne soruyolar hemde şirkette ne soruyolar gibisinden ? teşekkürler
arkadaşlar birileri geçen senenin sorularını yazsada bize yardımcı olsa . hem vizde ne soruyolar hemde şirkette ne soruyolar gibisinden ? teşekkürler
http://www.turkishwat.net/vize-ve-pa...ize+sorular%FD
biraz araştırırsan burda herşey var
gecen hafta vıveden red aldım bu hafta tekara gıdıyorum artık hiç bişey eskısı gıbı degıl cok zorluyolar
aynen arkadaşım ne gibi sorular sordular? yardımcı olursan iyi olur. Bizde ona göre gidelim en kısa zamanda yanıt verirsen çok mutlu oluruz.
salı gunu tekrar gıdıyorum haftaya ortlamam 187 ondada red almıs olabılrım sorlurlar gelınce gıdecgını eyalette ılgılı onemlı seylerı ogrenın gıdecegınız yer hakkında bılgı sahıbı olun buna cok dıkkat edeceklermıs bu sene işçi olarak gorunuyomus bugune kadar artık kulture agırlık verceklermıs bılınclı ogrencı ıstıyolar artık
transkripte cok dikkat ediyolarmı çnkü 1.33 le giricem :S
Work and Travel için Mart ayından sonra vize görüşmelerine başlanacağı söyleniyordu. Vizeye giren arkadaş Work and Travel için mi girdiniz yoksa başka bir şekilde mi gidiyorsunuz?
Arkadaşlar konuyu bölmeden diğer konudan devam edebilirsiniz.Uzun bi konuyu takip etmek iki konuyu takip etmekten daha kolay olur yeni arkadaşlar için..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks