Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Arizona mı ? Alabama mı ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Standart Arizona mı ? Alabama mı ?

Merhaba arkadaşlar. Ben 2013 yazında work and travel programına katılmak istiyorum ve İstanbul da 6 Şubat da yapılacak olan fuardan kendime göre iki iş seçtim. Bu işler ;

Aramark South Lake Powell (Arizona)

Boat cleaner işi. Hourly wage 8.35 dolar. House 20 dolar haftalık. Overtime var tips yok. Bu arada yemek detaylarında günlük 15 dolar diyor gerçekten de bu kadar çok oluyor mu yemek ücreti ? Linki ;

http://dynamichire.ciee.org/Employer...mployer=119862

Diğer iş Brett Robinson Gulf Corporation (Alabama)

Housekeeping işi.Hourly wage 7.25 dolar ancak iş detaylarında oda başına ödeme varmış sanırım ve saatlik ücret 9.27 dolara kadar çıkabiliyormuş. Bunu pek anlamış değilim. House 100 dolar haftalık. Overtime yok, tips yok ancak ben ikinci iş olasılığına güvenerek bu işi seçmek istiyorum. Linki;

http://dynamichire.ciee.org/Employer...mployer=114749

Arkadaşlar linklerdeki işleri sizde inceleyip bana fikir sunarsanız çok sevinirim. Bu arada daha önce burada çalışanlar olduysa onların da fikirlerini almak isterim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende bu gönderdiğin linkteki iş fuarına katılıp bir iş seçmeyi düşünüyordum ama buradaki işlerin hiçbiri cazip gelmedi. O liste de Newport oteller zincirinden bir iş var,tercihlerinin arasında olmaması ilgimi çekti. Eğer maddi olanaklarına göre işleri karşılaştırıyorsak,o listede ki en uygun iş.. Hele Alabamadaki iş kazandığın parayla,ödeyeceğin konaklama ücreti hiç orantılı değil. Bu listeye baktığımda elediğim ilk seçenekti.Buradaki iş, çalış konaklamaya yemeye içmeye harca gel olacak.. Tabi maddi beklentilerin ne ölçüde onu bilemem. Diğerinde ise çalışma saatleri düşük,belki daha da düşebilir ama en azından konaklamanan düşük olacak,ikinci işte çalışma imkanın olabilir.İllaki bu iki iş içinden seçim yapacak olsaydım birincisini seçerdim. Ama tavsiyem; otel işlerinde çalışmayı düşünüyorsan danışmanınla irtibata geç listede olmayan işler hakkında da bilgi al. Daha iyi şartlarda işlerin olduğunu biliyorum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Eğer bir aksilik olmazsa brett robinson için görüşmeye gideceğim. Alabama'ya giden ve bu sene de gidecek olan bir arkadaşla konuştuğma göre gayet güzel bir ortam varmış. Temizlediğin oda kadar ücret sistemleri ama min 7,25. Sezon da gayet iyiymiş. Ulaşımı ve sağladıkları da uygun dediğine göre. Yazılanlar vs de onu gösteriyor. İkinci iş olanağının da çokluğundan bahsetti. Dediğim gibi eğer büyük bir sıkıntı olmazsa önümüzdeki yaz alabama dayım.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Newport daki housekeeping işinin ücreti gerçekten çok güzel ancak intermadiate istemesine rağmen detaylarda iyi ingilizce istiyor. Ben bu yüzden riske atmak istemiyorum çünkü 16 Aralık da İzmir de yapılan fuarda işi alamadım ingilizcemin iyi olmaması ve heyecanlanmamdan dolayı. Arizonayı pek istemiyorum, Alabamada çok pahalı ancak başka iş yok bu fuarda bana göre. Danışmanla görüşüp fuarda olmayan işleri soracağım bakalım belki oradan güzel bir tane çıkar.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)