Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Arkadaşlar Çok Acil!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Arkadaşlar Çok Acil!!

Arkadaşlar benim okulda 4.senem fakat 4.sınıftan ders alamadım yani okul 1 sene uzadı.Not ortalamam şuan 1,61 fakat bu dönemin sonunda 1,9 civarı olur diye tahmin ediyorum.Sorum şu;bu durumda vizede sıkıntı yaşar mıyım?Red alma olasılığım yüksek mi? bu arada ingilizcem iyi seviyede o konuda problem yaşamam.Önceden bu durumu yaşamış tecrübeli arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Öncelikle 1.90 olursa ve tabiyki ingilizcem iyi diyorsun bunu zaten sana sorucaklardır niye düşük diye notların ama o yükseltiyi sende görürler 1.90 çıkabilirsen ve ingilizcem iyi diyorsun bunun sebebinide dile getirirsen alamıyacaksın diye bi durum yok 1.90 dan daha düşük notlarla vize alanları duyduk yani ..
    What an experience .!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ImTaLkative Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle 1.90 olursa ve tabiyki ingilizcem iyi diyorsun bunu zaten sana sorucaklardır niye düşük diye notların ama o yükseltiyi sende görürler 1.90 çıkabilirsen ve ingilizcem iyi diyorsun bunun sebebinide dile getirirsen alamıyacaksın diye bi durum yok 1.90 dan daha düşük notlarla vize alanları duyduk yani ..
    1.50lerde bile alanlar var okudum ama düşük olmasının sebebi sağlık sorunu ise bunu belgelendirmek gerekiyo mu?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

4. sınıftan ders alıp alamadığını kimse görmez zaten buna ihtiyaçları da yok. sadece not ortalamanı yükseltmeye bak.
    admin (at) turkishwat.net

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı shinoda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4. sınıftan ders alıp alamadığını kimse görmez zaten buna ihtiyaçları da yok. sadece not ortalamanı yükseltmeye bak.
    4.sınıftan ders alamadğımı görmezler ama sonuç olarak 4.senem gözükecek orda,4.sınıfların vize alırken daha çok zorlandıklarını okudum,sebebide geri dönmek için nedenlerinin olmaması,ben orda okulumun uzadğını belirteyim mi bunun için

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

eğer sormazlarsa sağlık sorunu ya da okulun uzaması gibi detaylara girme hiç, muhtemelen de sormazlar. ben 4. sınıfta 2 nin altında ortalamayla almıştım, zorlanacağını düşünmüyorum.
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı necro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer sormazlarsa sağlık sorunu ya da okulun uzaması gibi detaylara girme hiç, muhtemelen de sormazlar. ben 4. sınıfta 2 nin altında ortalamayla almıştım, zorlanacağını düşünmüyorum.
    Necro senin yazılarını okumuştum önceden tek endişem not ortalamamın düşük olması şuanda ama ingilizceme güveniyorum vize alma ihtimalim mi daha yüksek yoksa alamama ihtimalim mi?forumda vizeyle alakalı yazıları okudum bazıları 2nin altında almış ama bu oran çok düşük yani bi bakıma şansa gibi duruyo.Bana notların neden düşük diye sorduğunda nasıl bir cevap tatmin eder onları?sana sormuşmuydu mesela neden düşük diye

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı Cihan WTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim okulda 4.senem fakat 4.sınıftan ders alamadım yani okul 1 sene uzadı.Not ortalamam şuan 1,61 fakat bu dönemin sonunda 1,9 civarı olur diye tahmin ediyorum.Sorum şu;bu durumda vizede sıkıntı yaşar mıyım?Red alma olasılığım yüksek mi? bu arada ingilizcem iyi seviyede o konuda problem yaşamam.Önceden bu durumu yaşamış tecrübeli arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.
    Aynı durumu yaşadım 1.6 ortalamayı 1.91 e cıkartıp girdim vizeye sıkıntısız aldım ama benim 2. gidişimdi o zamanlar.Muhtemelen sana da okulun ne zaman bitiyor diye sorulur seneye dersin.İyi bir mazaretle de şansın epey yüksek.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı durumu yaşadım 1.6 ortalamayı 1.91 e cıkartıp girdim vizeye sıkıntısız aldım ama benim 2. gidişimdi o zamanlar.Muhtemelen sana da okulun ne zaman bitiyor diye sorulur seneye dersin.İyi bir mazaretle de şansın epey yüksek.
    peki sence bu iyi bi mazeret ne olmalı?sen ne demiştin mesela?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Cihan merhaba,

Dedigin gibi okulda 4.senen oldugunu gorecekler ancak okulunun bitmedigini transkriptini ve bolumunu bitirmek icin alman gereken ders listesini goturerek kanitlayabilirsin. Tum derslerin listesinin yaninda istersen bir de bolum baskanindan daha su su dersleri alacaktir diye bir yazi alabilirsin.
    Okulunun bitmemis olmasi, buraya donecegini gosterecek bir sebep oldugundan onemli aslinda. Ancak ortalamasi dusuk olanlarda pek etki etmediginden vizeyi zor aliyorlar.

Ben work and travel basvurumu yaptigimda ortalamam 1.8 di. Armada Grandee ile gitmistim, 2009'da.
    Bana garantiye almak icin ortalamani 2 yap dediler. Finallerimizin sonuclari 20 haziran gibi bir tarihte aciklaniyordu, Armada Grandee'den bu tarihten sonraya vize almasini istedim.
    Finallere iyice hazirlandim, hocalara da durumu anlattim, odevlerden falan fazla puan verdi kimileri sagolsun, finaller notlar aciklandi, ortalamami 2.03'e cekmisim, 4 gun sonra da guncel transkriptimle vize gorusmesine girip onay aldim.. Sen de boyle dusunuyorsun belli ki
    O zamanlar ben soruyordum acentaya, tut ki olmadi 1.9da kaldim nolur falan diye, bisey olmaz denedim olmadi dersin 2nin ustunde ortalamasi olup alamayanlar da var dediler.

Saglik sorunu olayini falan hic katmayin bence, cok istedim gitmeyi calistim ama olmadi falan dersiniz. Sans sonucta, ingilizceniz iyiyse sorduklari sorulari da anlar cevap verirsiniz.
    Amerika hakkında bütün bildiklerim bu blogta!
    http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)