Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sizce bu sene mi yapmalıyım?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Sizce bu sene mi yapmalıyım?

Merhaba,yaşım 19,20den gün alıyorum.Bu sene wat yapmak istiyordum fakat aklımı kurcalayan sorular var hep.Sonuçta hepimiz work aşamasından sonraki travel aşamasını düşünerek gidiyor.Benim ehliyetim yok.Öğrendiğime göre orada eğlence yerleri alkollu yaş sınırı varmış 21 yaş.Ehliyetiminde bulunmaması üzerine bu sene gitmem gerçekten gereksiz mi olur.Yoksa bu yaş aralığında daha nce yapmış veya yapan tanıdığınız olup gerçekten zevk almış kişilerde var mı bildiğiniz.Önerilerinizi bekliyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Son sınıf öğrencisi olarak şunu diyebilirimki senesi yok bu işin gidebileceksen bu seneden gitmeye başla bu sene hiç bişiy yapamasan bile ( ki çoğu şeyi yaparsın ) zaten tekrar gitmek isteyeceksin ve en azından bu seneden acemiliğini at ayrıca sende ehliyet olmasa bile elbet biriyle karşılaşıcaksın ve ehliyeti olur yani bunlar oraya gitmen için sorun teşkil etmemesi gerekiyor bana göre ...
    What an experience .!!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Ehliyeti ordan alabilirsin bi sıkıntı yok.Yaş konusuna gelince illa senden büyük bi arkadaşın olur ve senin yerine o alır içkileri vs..Eğer bara filan gidersende ya tanıdığın biriyle git yada rüşvetErken yaşta gitmeni tavsiye ederim.Eğer sadece bu yüzden gitmiyorsan 21 yaşında gidince çok pişman olursun.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için o zaman kararımı verdim itme yönünde

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Birde aklımdayken sormak istedim artık yavaş yavaş karar aşamamı tamamlayıp neredeyse bana lazım olacak bütün forumdaki konuları inceliyorum fakat yinede aklıma takılmadan edemiyorum ben gidersem büyük ihtimal tek kişi gideceğim bunun bana zorlukları olur mu acaba yapamam mı diye düşünüyorum.Öyle kırılgan bir yapıya da sahip değilim fakat düşünmeden de edemiyorum.Çoğu wat hikayelerini anlatanların hepsinin yanında arkadaşlarıyla gittiğini okuyorum.Bu bana sorun yaşatır mı yoksa aksine daha mı çok şey katar?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı TBPS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde aklımdayken sormak istedim artık yavaş yavaş karar aşamamı tamamlayıp neredeyse bana lazım olacak bütün forumdaki konuları inceliyorum fakat yinede aklıma takılmadan edemiyorum ben gidersem büyük ihtimal tek kişi gideceğim bunun bana zorlukları olur mu acaba yapamam mı diye düşünüyorum.Öyle kırılgan bir yapıya da sahip değilim fakat düşünmeden de edemiyorum.Çoğu wat hikayelerini anlatanların hepsinin yanında arkadaşlarıyla gittiğini okuyorum.Bu bana sorun yaşatır mı yoksa aksine daha mı çok şey katar?
    Bence 2 kişi gitmediğin için şanslısın bile yani hem istediğin iş de tek kişilik kontenjanın olucak yani örn 2 kişi bazı işler ona olmuyor bazısı ona olmuyor ortak iş seçiyorsun onun içinde zaman gerekiyor vs. vs. Bir türk olması her zaman iyi bişiydir ama fazla olmadığı sürece evde eşyalarını bırakıcan yada başına bişiy gelse gene bir türk yardımcı olur para bile verebilir yani ama ..

Anlıyacağın tek gitmek iyidir iyi
    Güzel yanlarıda var kötü yanlarıda ama tek gitmek bana göre avantajdır ..
    What an experience .!!

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

tek gitmekle alakali konu var forumda bi bak. ben de tek gittim sorun olmaz tek gitmek birsuru arkadas edineceksin zaten orda.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)