Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eyalet tercihleri hakkında.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Standart Eyalet tercihleri hakkında.

Arkadaşlar ben bu sene kız arkadaşımla wata katılmaya karar verdim. biraz da acemilikle parayı ödemiş bulunduk direkt olarak şu an şirketin vrdiği işlere bakıyorum. Kafama takılan çok şey var. Kuzey taraflarında haftalık 25-35 dolara konaklama sağlayan ve 8.5-9 dolar veren yerler varken doğuya gittikçe bu oran 7.65$/saat ve 50-75$ belkide daha fazla konaklamaya kadar çıkıyor.

Ben kız arkadaşımla gideceğim için öyle her an club disco ortamına gerek duymuyorum. Yani eğlenecek ortam olduğu sürece ben bir şekilde güzel vakit geçiririm otel aktivitesi ile zaten asıl düşüncem bu. Birde kazandığım parayı konaklamaya harcamak yerine mesela haftasonu vs tatil yapacağıma ayda 3-4 günlük bir izinle gotobus atıyorum los angeles turu , işte iş bırakınca 2 hafta doğu turu falan gibi şeyler düşünüyorum. Ama özellikle şehir dışı sadece çalıştığım yerde takılma durumlarını düşündükçe biraz soğudum açıkcası sizin düşünceniz nedir bu konuda ?

Birde merak ettiğim son konu bir arkadaşın mesajında okumuştum zincir otellerin çalışanlarına yaptığı indirimi falan bu zincirlere holiday inn dahil mi acaba ?

Şimdiden okuduğunuz için teşekkürler.

housekeeper baktık otel işi rahat olur konaklama açısından diyerek tabii başka önerilerinizi de dikkate alabilirim.
    Konu kskcarsi tarafından (19-11-2012 Saat 11:07 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

geçen gün daha önce wat yapmış bi arkadaşla konuşuyoduk kız arkadaşıyla gitmiş bir arkadaş bu ordan dönmeden kız arkadaşıyla ayrılmışlar
    sen sen ol ciddi bişeyler düşünüyosan kız arkadaşınla gitme birader demişti bana paylaşmak istedim
    ben büyük ihtimalle montanaya gitcem inş. beklediğim gibi geçer
    billing

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı marxqman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen gün daha önce wat yapmış bi arkadaşla konuşuyoduk kız arkadaşıyla gitmiş bir arkadaş bu ordan dönmeden kız arkadaşıyla ayrılmışlar
    sen sen ol ciddi bişeyler düşünüyosan kız arkadaşınla gitme birader demişti bana paylaşmak istedim
    ben büyük ihtimalle montanaya gitcem inş. beklediğim gibi geçer
    billing
    Montanaya gitme isteğin neden acaba sora bilir miyim türk olmadığı için felan mı yoksa dha önce bulundun mu orada ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ImTaLkative Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Montanaya gitme isteğin neden acaba sora bilir miyim türk olmadığı için felan mı yoksa dha önce bulundun mu orada ?
    okul bitiş tarihleri oraya uyuyo ve belki de bu son şansım yurtdışı için mecbur montanaya gitcez inş. daha iyi kısmetler çıkar ama şimdilik en iyisi montana

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Gitme amacın nedir tam olarak anlamadım. Bu nedenle sağlıklı cevap veremeyeceğim.
    Kız arkadaşınla bir Amerikalı gibi güzel bir tatil geçirmek mi, dilini geliştirip akıcı bir İngilizce'ye sahip olmak mı vs.
    Ayrıca otellerde indirimli konaklama yapan hiç bilmiyorum.

Nacizane tavsiyem farklı iş deneyimlerine sahip olduğum için söylüyorum. Eğlenebileceğin bir yerde, eğlenebileceğin bir iş seçmendir. Bunu kendin daha iyi bilirsin ve bulabilirsin.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

holiday inn rezervasyon sayfasına girdim ve "Corporate ID" girilebileceğini gördüm.Bu da orda çalışanlara ve holiday inn ile anlaşmalı diğer şirket çalışanlarına indirim uygulandığını gösterir.Ama bu deemek değildir ki her zaman en düşük fiyat bu şekilde sağlanır.Bazen çalışan indiriminden daha uygun başka oteller bulursunuz.O kadar dert değil yani.Ben Vail Marriott'ta çalıştım ve Denver Marriotta geceliği 40$ a kaldım ki bu çok iyi bi fiyat.Ama Miami de geceliği 80 doların altında bulamadığımdan Red Carpet Inn de kaldım.Eğer 3 ay çalışır sonra gezerim dersen büyük şehirlerden uzak dur.Çok para harcamaz tatile para ayırırsın.Ama çalışırken tatil istiyosan o zaman doğu tarafını tavsiye ederim.Yada doğuya yakın orta bölgeler,Wyoming,Utah gibi..Arabayla Nevada ve California'ya rahatlıkla gidersin..Mesela 2 gün bi haftadan 2 gün diğer haftadan olan izinlerini ardı ardına alırsın araba kiralayıp çok güzel bi gezi yapabilirsin.Bu şekilde çok alternatif var..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)