Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İş seçimi YARDIM

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart İş seçimi YARDIM

Merhabalar ben bir arkadaşımla birlikte 2013 yılı için UT(ciee) ile Moreys piers işine gitmeyi düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var.okulumuz 22 haziranda kapanıyor zar zor yetişiyoruz moreys için.sizce moreys iyi bi seçimmi para açısından?amacım eylülde elimde en azından 3000 para kalsın istiyorum çünkü gezmek istiyorum abd yi hazır gelmişken.sizce moreys iyi bi seçimmi yoksa cedar point yada başka iş mi bakym yardım edersenz sevinirim.Teşekkürler şimdiden

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar merhaba newyork ta belhurst castle die bir otel var burada housekeeping işi var ben oteli çok beğendim burayla alakalı bilgisi olan var mı

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar ben bir arkadaşımla birlikte 2013 yılı için UT(ciee) ile Moreys piers işine gitmeyi düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var.okulumuz 22 haziranda kapanıyor zar zor yetişiyoruz moreys için.sizce moreys iyi bi seçimmi para açısından?amacım eylülde elimde en azından 3000 para kalsın istiyorum çünkü gezmek istiyorum abd yi hazır gelmişken.sizce moreys iyi bi seçimmi yoksa cedar point yada başka iş mi bakym yardım edersenz sevinirim.Teşekkürler şimdiden
    valla kardesim haziran 22 de okulun kapaniyorsa senin 3000 dolar biriktirmen cok cok zor. heleki moreys piers da daha da zor.. wat islerinin sonunda elinde 3000 dolar kalacagi cok az is var.. o da haziran basindan itibaren calisirsan. ondan 3000 dolar biriktirme isini kafandan cikar yani beklentilerini dusur..
    Alıntı bdavis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba newyork ta belhurst castle die bir otel var burada housekeeping işi var ben oteli çok beğendim burayla alakalı bilgisi olan var mı
    o isi duymadim ama yardim almak istiyorsan once arama yap eger yoksa forumda o isin adinin yazili oldugu bir konu ac. boylece eger orayla ilgili bilgisi olan varsa kolayca gorur konuyu ve yardim eder.bol sans

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

18 haziranda çalışmaya başladım bu yaz. şu anda hala çalışıyorum ve ekim 1de işimiz bırakıcam. Elimde 2bin dolar, 2 tablet, 4 telefon ve 1.500 dolar civarında yapılmış ayrıca alışverişim var. bunu tek işle yaptım sanma, 3 işte çalıştım da oldu. bi ara uyumuyordum. o yüzden 22 haziranda gidip 2-2.5 ay çalışıp hem 2-2.5 ay masrafını çıkarıp, alışverişini yapıp bide cebinde 3bin dolar olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. work and travel gerçekleri bunlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)