Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: San Diego Acil Yardım!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart San Diego Acil Yardım!

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.

Site'ye yeni katıldım ve ben bu sitede bana yardım edecek birilerinin olduğuna inanıyorum umarım sağlam dostluklar kurabilirim ve beni aranıza kabul ederseniz.

Ben bu sene mezun oldum. Bu sene Üniversite'yi pas geçip Toefl sınavına hazırlanacağım,yani direk Amerika'da başlamak istiyorum Üniversite'ye.

Toefl'a başlamadan önce (yani toefl kursu sırasında'da kışın Amerika'da devam edeceğim ama öncesinde..)

8 Hafta Süresince Ağustos'un 20'sin de San Diego'da olacağım. Şirket'in bana sunduğu bir sürü şehir arasından:

Daha az Türk olduğunu düşünerek ve fazla kalabalık metropol hayatı sevmediğim'den San Diego'yu seçtim.

Ama acil yardımınıza ihtiyacım var. San Diego nasıl bir yer hiç bilmiyorum.

Yurt'da konaklayacağım. Ve şirket'im bana yarın Yurt'un adını verecek.

San Diego'da bulunan arkadaşlar ile burdan iletişime geçip San Diego'da görüşmek isterim ve Yarın Yurt'un adını vererek biliyorlarsa görüşlerini almak istiyorum.

Sorularım: San Diego nasıldır? Şehir yaşamı uygun mudur? Güzel Sanatlar Lisesi çıkışlıyım ve Üniversite'de de Sinema Televizyon bölümünü seçeceğim Amerika'da.

San Diego'da Sanat Üniversiteleri var mıdır?

California,San Francisco,Las Vegas'a ulaşım San Diego'dan nasıldır inanın hiç bilmiyorum.

Ve şuan YANLIŞ bir karar verip vermediğimi de merak ediyorum San Diego'yu seçmekle.

San Diego'da bulunan yada gören veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Saygılarımla...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

su an san diegoda degilim ma ordaydim ... ben bi kac soruna cevap vereyim. ordugun diger seyleri bilmiyorum. ama kesinlikle san diegoyu secmekle dogru bir secim yapmissin . kendisi kucuk bir cennet ve insaniyla olsun gece hayatiyla olsun hareketli ve yasanilasi bir yer. zaten san diegonun lakabi amerikanin cenneti (yada onun gibi biseydi ) biraz pahallidir california bolgesi. kurallara uyarsan cok rahat edersin. sana onericekleri yurt ins little italy diye tabir edilen yerde olur biraz merkeze uzaktir fazla degil gerci ama ordaki ortamin cok iyi oldugunu biliyorum. orasi olmasa bile san diego da ortam kurmakta kesinlikle sknti yasamazsin.
    ulasima gelince amerikada toplu tasima nerdeyse sifirdir. ama san franssico vve los angeelesa ve daha bi cok yere bi sekilde AMTRAK yani tren kullanarak gidebilirsin. onun disinda ordakilerin en cok kullandigi yontem araba kiralamaktir. sa diego biraz pahallidir ama 3 5 kisi toplanip kuccuk minivan tarzi bisey kiralanirsa gayet te uyguna gelebilir.
    sonuc olarak dogru bir sehir mi sectin ? sen ne diyosun ya harika bi secim yapmissin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sevgili oguzerdem1 içimi o kadar rahatlattınız ki gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.

Demek ki bir hata yapmamışım Üniversiteyi orda okumamı tavsiye eder misiniz peki?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ben zaten universiteyi degil orda amerikanin herhangi bi yerinde okunmasini Turkiyedeki herhangi bir universiteye tercih ederim. Ama orda bazi universitelerin denkligi kabul edilmiyor ona dikkat et mutlaka. Hatta benim bildigim sadece State universiteleri kabul ediliyor. (san diego state universty) ama bu bilgiden tam emin deilim arastirman lazim. Sehir konusunda hic tereddutun olmasin insanlari da cok iyidir yasamda yuksek kalitedir. Gece klupleri maksimum 1.30 a kadar aciktir . Meksika sinirindadir tijuanaya gecme firsatin var. ama tabi yas 21 alti olunca bu eglencelerin cogundan faydalanamiyosun o ayri.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cidden çok mutlu oldum,size çok teşekkür ederim!!

Üniversite konusunu iyice araştırıyorum. Dediğiniz gibi bende state üniversitelerin denklik verdiğini duymuştum.

Amerika'da ki hayatıma San Diego'da başlayacağım.Sonra zaman ne gösterir bilemem hangi şehirlere giderim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ayırca Bu Sene San Diego'ya giden arkadaşlar varsa yazarlarsa tanışmayı çok isterim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)