Work and Travel
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Lütfen yardım !!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Thumbs down Lütfen yardım !!

Merhabalar arkadaşlar...
    Şuan Vermont'tan sizlere yazıyorum ve yardımlarınızı beklıyorum..
    STove TOPNOTCH RESORT SPA'DA çalışmaktayım..Burada 6 türküz fakat hiç mutlu degılız.Eglence adına hıcbırsey yok,dag yolundayız zaten..İştende memnun degılız,çünkü çalışma saatı az haftada 25 saat anca çalışabılıyoruz..Yemeklerı söylemeye gerek yok zaten..Geleli bır ay oldu aldıgım pay-check 500 usd şaka gibi bır rakam yani..Türkiye'deki şirketımle baglantıya gectım ama adam gibi ılgılenmıyorlar..Buradan başka biryere gitmek istiyoruz acaba bu mümkün mü ? Başka bir şehre yani..Eger bu olmazsada Türkiye'ye geri dönmek istiyoruz..Gerçekten çok kötü durumdayız..Acil yardımlarınızı bekliyorum...Şimdiden çok teşekkürler..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bak simdi sponsoruna mail at. burda yapicak bisey yok gibisinden degil de az saaat aldigini kazandigin paranin yeterli olmadigini eger bir iyilesme olmaz ise sana yeni is bulmalarini soyle. bunun karsisinda sana yeni bir is bulabilirler ama cok adam issiz oldugu icin zor olabilir bu. eger donmek istersen de herhangi bi sehirde kendin bulacagini soyle . ondan sonra 14 gun suren olucak is bulmak icin. ister ara is bul istersen 10 gun dolas ulkene geri don

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bende ayni durumdayim ama yapicak bisey yok yeni iste bulmuyolar bana kaldim ortada ya sabir cekiyorum hergun.baska is bulup gitmek istiyorum isler dahada kotuyee gider diye cekiniyorumm

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı reco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar...
    Şuan Vermont'tan sizlere yazıyorum ve yardımlarınızı beklıyorum..
    STove TOPNOTCH RESORT SPA'DA çalışmaktayım..Burada 6 türküz fakat hiç mutlu degılız.Eglence adına hıcbırsey yok,dag yolundayız zaten..İştende memnun degılız,çünkü çalışma saatı az haftada 25 saat anca çalışabılıyoruz..Yemeklerı söylemeye gerek yok zaten..Geleli bır ay oldu aldıgım pay-check 500 usd şaka gibi bır rakam yani..Türkiye'deki şirketımle baglantıya gectım ama adam gibi ılgılenmıyorlar..Buradan başka biryere gitmek istiyoruz acaba bu mümkün mü ? Başka bir şehre yani..Eger bu olmazsada Türkiye'ye geri dönmek istiyoruz..Gerçekten çok kötü durumdayız..Acil yardımlarınızı bekliyorum...Şimdiden çok teşekkürler..
    Is bulursan mumkun bu sartlar altinda sponsorun birsey yapacagini sanmiyorum cunku hali hazirda isiniz mevcut... Bence dayanin az daha NY gezip donersiniz. Herseye ragmen sikin disinizi.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

ikinci iş için zorlayın derim bulursanız rahat ettirir sizi
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Abi herkes mi bu durumda hic mutlu olan yok mu anlamadim ben ya by sene gercekten kotu bir sene anlasilarn bende alabama/birminghamdeyim hergun sabir cekiyorum haftalik 22 saat calisiyprum para zaten yetmio anca gunde bi ogun yiyiorum can skntisida cabasi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

valla var bu sene birsey ben ggecen sene bu kadar sikayet oldugunu hatirlamiyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

isin kotu tarafi bircok arkadasamiz bende dahil olmak uzer cok kotu durumdalar kimi dayanmaya calisiyo kimi geri donmus tanidigim 2 arkadimin isi yok su adna geri donecekler yakinda turkiyeye bu kadar kotu olmamali verilen paralara cekilen emeklere yazik oluyo

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

benim gördüğüm wat gerçekten şans işi olduğu nazar değmesin işimden patronumdan herşeyden çok memnunum 1 ay oldu geleli bir sorun yok hatta patronum okadar ii ki beni şasırtıyor bazen ben şans olduğuna artık kanaat getirdim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kesinlikle sans isi cunku hic bir bilgimiz olmadan gidiyoruz ve hos olmayan durumlarla karsilasiliyor ve cekmek zorunda kaliyoruz .
    en azindan mutlu olanlarimiz var senin gibi allah bizede nasip etsin

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı osmanay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle sans isi cunku hic bir bilgimiz olmadan gidiyoruz ve hos olmayan durumlarla karsilasiliyor ve cekmek zorunda kaliyoruz .
    en azindan mutlu olanlarimiz var senin gibi allah bizede nasip etsin
    amin nediyim herkesin allah yardımcısı olsun

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ama şuda var şirketin hakkınıda yiyemem 4 arkadaş farklı yerlere gittik aynı şirketle 4 ümüzünde bi problemi yok iletişim içindeyiz onlarda mutlu hatta 4 ümüzde 3ümüz seneye tekrar gitmeyi düşünüyoruz diyer arkadaşın maddi sorunları var öle yani şirkette bi faktör

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben bi tanidigim vasitasiyla sirketi buldum fakat buraya geldigimde hic de ole iyi oldugunu gormedim kesinlikle haklisin sirket cok buyuk bi faktor hemde ama yapcak bisye yok bizde surunuyoruz
    amin allah dha kotulerin yardimcisi olsun

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı osmanay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bi tanidigim vasitasiyla sirketi buldum fakat buraya geldigimde hic de ole iyi oldugunu gormedim kesinlikle haklisin sirket cok buyuk bi faktor hemde ama yapcak bisye yok bizde surunuyoruz
    amin allah dha kotulerin yardimcisi olsun
    yapılan buyuk hatalardan biri. arakdaşın önerdi memnun kaldı diye hiç araştırmamıssındır Allah bilir ) ben birine şirket önerirsem -ki önermiyorum- git kendin araştır kafana yatanı bul derim/diyorum. arkadaşının da sana öyle yapması gerekirdi. hele ki daha önce gitmiş biri ise bu işin garantisinin olmadığını bilmesini gerekirdi. neyse umarım iyi olur herşey ama bu sene bir enteresan haakaten herkes şikayetçi önceki senelerin konularına bakıldıgında da bu kadar fazla oldugunu goremezsınız. bunun böyle olmasında amerıkadaki krizinde etkisi çok büyük. özellikle az saat verilmesi gibi sonuçlara yol açmakta.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

wat turkiyede cok populer oldu, talep cok bir o kadar magdur cok ! akilli olmak gerek. ben 3 iste calisiyorum. 2. isimde patron supervizore bu eleman yavas calisiyor uyar demis, oda geldi tatli dille uyardi beni, bende o beni istemiyorsa giderim dedim rest cektim, akilli olmak gerek arkadaslar, konusmak derdini anlatmak gerek. sozlesmeniz varsa o bir kontranttir, onu patronunuza gosterip hakkinizi istiyebilirsiniz, sorun varsa eger ortada bu cok tabi bir olgu. ayrica burada sizinle ilgilenen sponsorunuzu arayin ve turkiyeyedeki sponsorunuzada ailenizi arattirip baski yaptirin, hic birsey olmazsa kimseye birsey demeden, is bulabileceginiz bir sehre gidin. keske benim kaldigim kasabada kalcak yer olsada gelebilseniz, cunku acayip derecede is imkani var, haftada 100 saat calisan biliyorum, ben ise 60-70 saat calisiyorum, sukurler olsun ki memnunum, seneyede birdaha gelmek istiyorum, darisi sizin basiniza.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı kid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wat turkiyede cok populer oldu, talep cok bir o kadar magdur cok ! akilli olmak gerek. ben 3 iste calisiyorum. 2. isimde patron supervizore bu eleman yavas calisiyor uyar demis, oda geldi tatli dille uyardi beni, bende o beni istemiyorsa giderim dedim rest cektim, akilli olmak gerek arkadaslar, konusmak derdini anlatmak gerek. sozlesmeniz varsa o bir kontranttir, onu patronunuza gosterip hakkinizi istiyebilirsiniz, sorun varsa eger ortada bu cok tabi bir olgu. ayrica burada sizinle ilgilenen sponsorunuzu arayin ve turkiyeyedeki sponsorunuzada ailenizi arattirip baski yaptirin, hic birsey olmazsa kimseye birsey demeden, is bulabileceginiz bir sehre gidin. keske benim kaldigim kasabada kalcak yer olsada gelebilseniz, cunku acayip derecede is imkani var, haftada 100 saat calisan biliyorum, ben ise 60-70 saat calisiyorum, sukurler olsun ki memnunum, seneyede birdaha gelmek istiyorum, darisi sizin basiniza.
    Millet 1 tane bulamıyo sen nası 3 iş buldun ya çok şanslısın. şansın yanında tabi senin becerin o ayrı

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı oguzerdem1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet 1 tane bulamıyo sen nası 3 iş buldun ya çok şanslısın. şansın yanında tabi senin becerin o ayrı
    pek bi becerim yok kardes, ingilizcem cok iyi degil, iyi olsa yapabileceklerimi dusunemiyorum burda. o derece! ikinci isi kapi kapi arayip buldum, sadece do you need an employee diyerek. 3. is beni buldu, adam gel housing yap saati 10 dolara fakat without taxs dedi, tamam dedim bende. su an haftada sadece persembe sabahi bosum, sans kavramini pek inanmiyorum, allah nasip etti diyorum, evet belki cok kotu bir yere dusebilirdim, ve olanaklarim olmayabilirdi ama yinede yilmamak gerek, ugrasmak sabretmek, ve tadini cikarmaya calismak gerek zor olsa bile. Allah yardimci olacaktir. sukur diyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

arkadaşlar öncelikle aynen geçen sene böyle bu kadar şikayet olmamıştı.

ŞURDA Bİ KAÇ BİŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM;

YUKARDA ŞÖYLE YOK SPONSORUNUZU ARAYIN YOK DİŞİNİZİ SIKIN DİYE ÇOCUKLARA TOZ PEMBE LAFLAR SALLAMAYI TERCİH EDEN KENDİNİ GÜYA TECRÜBELİ SANAN ADAMLAR;

Bİ TANENİZDE ADAM GİBİ Bİ BİLGİ VERİN;

DİYİN Kİ, GİDİN contactor NUMARALARI BULUN BUNLAR SİZİN ÜZERİNİZDEN PARA KAZANSADA SİZE İŞ BULUYORLAR RAHAT ETTİRİYORLAR. ABD WAT BU ABİ YABACI ÖĞRENCİLER contractor'LER ARACILIĞI İLE İŞ BULUYOR. TOZ PEMBE ÖNERİLERİ GEÇİN ADAMLARIN DURUMUNDA OLSANIZ YALVAR YAKAR AĞLAYCAĞINIZIDA HERKES BİLİYOR... ONLARLA AYNI DURUMA DÜŞMEDİNİZ TABİ. 22-30 SAAT HİÇBİŞEY DEĞİL,

* HA ZOR DURUMDA OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞUNU YAPIN contractor NUMARASI BULUN.
    NASI DİCEKSİNİZ. DİĞER WAT ÖĞRENCİLERİ, Bİ SÜRÜ BU SOVYET ÜLKELERİNDEN GELEN ÖĞRENCİLER VARDIR ORADA VEYA ASYALI BUNLARIN ÇOĞU YA İŞSİZ GELİYOR YA DA KANDIRILARAK GELİYOR İŞİNİ BULAMIYOR. Bİ ŞEKİLDE YAPIP EDİP contractor ARACILIĞI İLE İŞ BULUYORLAR. BUNLARLA KONUSUN MARKETLERDE ETRAFDA VAKİT GEÇİRİN BİRAZ BULURSUNUZ KESİN (WALMART, WİN DİXY,PUBLİX etc.) HATTA İŞ YERLERİNE DE SORUN ÖNCE ALIYOSALAR BAŞVURUN YOK PERSONEL İSTEMİYORUZ DERLERSE VARMI BİLDİĞİNİZ contractor DİYİN. BU ŞEKİLDE YAŞAMAKTAN İYİDİR.

HA BU ARADA BENDE İŞSİZ GELDİM GEÇEN SENE SİZİN GİBİ BİRAZ ZORLUK ÇEKMİŞTİM AMA OLAYI ÇÖZDÜM İŞLER BÖYLE YÜRÜYOR BURAYA GERİYEDE DEYİM YERİNDE OLSA BİŞE DERDİM DE CANINI ALMAYA GERİ GELDİM ÖLE DE OLDU... GEÇEN SENE Bİ SÜRÜ contractor İSMİ AYARLADIM. BU SENE GELDİM ARADIM TEKTE ŞİMDİ 3-4 İŞ DEĞİŞTİM KEYFİMDEN. ŞU ANDADA RAHAT RAHAT GÜZEL GÜZEL ÇALIŞIYORUM

PANAMA CITY BEACH/FLORIDA

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı sportvas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

YUKARDA ŞÖYLE YOK SPONSORUNUZU ARAYIN YOK DİŞİNİZİ SIKIN DİYE ÇOCUKLARA TOZ PEMBE LAFLAR SALLAMAYI TERCİH EDEN KENDİNİ GÜYA TECRÜBELİ SANAN ADAMLAR;

DİYİN Kİ, GİDİN contactor NUMARALARI BULUN BUNLAR SİZİN ÜZERİNİZDEN PARA KAZANSADA SİZE İŞ BULUYORLAR RAHAT ETTİRİYORLAR. ABD WAT BU ABİ YABACI ÖĞRENCİLER contractor'LER ARACILIĞI İLE İŞ BULUYOR. TOZ PEMBE ÖNERİLERİ GEÇİN ADAMLARIN DURUMUNDA OLSANIZ YALVAR YAKAR AĞLAYCAĞINIZIDA HERKES BİLİYOR... ONLARLA AYNI DURUMA DÜŞMEDİNİZ TABİ. 22-30 SAAT HİÇBİŞEY DEĞİL,

NASI DİCEKSİNİZ. DİĞER WAT ÖĞRENCİLERİ, Bİ SÜRÜ BU SOVYET ÜLKELERİNDEN GELEN ÖĞRENCİLER VARDIR ORADA VEYA ASYALI BUNLARIN ÇOĞU YA İŞSİZ GELİYOR YA DA KANDIRILARAK GELİYOR İŞİNİ BULAMIYOR. Bİ ŞEKİLDE YAPIP EDİP contractor ARACILIĞI İLE İŞ BULUYORLAR. BUNLARLA KONUSUN MARKETLERDE ETRAFDA VAKİT GEÇİRİN BİRAZ BULURSUNUZ KESİN (WALMART, WİN DİXY,PUBLİX etc.) HATTA İŞ YERLERİNE DE SORUN ÖNCE ALIYOSALAR BAŞVURUN YOK PERSONEL İSTEMİYORUZ DERLERSE VARMI BİLDİĞİNİZ contractor DİYİN. BU ŞEKİLDE YAŞAMAKTAN İYİDİR.

HA BU ARADA BENDE İŞSİZ GELDİM GEÇEN SENE SİZİN GİBİ BİRAZ ZORLUK ÇEKMİŞTİM AMA OLAYI ÇÖZDÜM İŞLER BÖYLE YÜRÜYOR BURAYA GERİYEDE DEYİM YERİNDE OLSA BİŞE DERDİM DE CANINI ALMAYA GERİ GELDİM ÖLE DE OLDU... GEÇEN SENE Bİ SÜRÜ contractor İSMİ AYARLADIM. BU SENE GELDİM ARADIM TEKTE ŞİMDİ 3-4 İŞ DEĞİŞTİM KEYFİMDEN. ŞU ANDADA RAHAT RAHAT GÜZEL GÜZEL ÇALIŞIYORUM

Kendini tecrubeli adlendiren arkadasim oncelikle seviyeni bi ayarla senin contractor olayini biliyor olman bizi tecrubesiz yapmaz bu bir.
    Hele hele yok siz ayni duumda olsaniz aglardiniz ne demek ya sen hangi birimizin ne yasadigine ne biliyosun da kendine bu tarz bo yorum yapma hakkini veriyosun ? Sen biliyomusun benim 2 ay nefret ederek calistigimi ama sesimi cikarmayip dayandgmi. Hic senin dedgn gbi contractor falan da kullanmadim.
    Bu programda bi seyleri yapmak icin herkesin turlu turlu yolu var. Herkes kendi bilgilerini paylasiyo sen kimseyi sorgulayamaz, yargilayamazsin. senin engin muhtesem harikulade bilgilerini paylas madem hepimizin bilgisi olsun. Biseyleri yazarken daha dikkatli olalim lutfen.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sportvas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

vize iptal edilirse eger ki ornekleri var bunlarin, contractor'u bulur arkadas, basit mi oyle, ilk isini koyup gitmek! hem cevap vereceksen adam akilli ver! her bolgenin kendine ozgu ozellikleri var, belki calistiklari yer haricinde baska bir yer yok yakinda, sehirden uzak su parki, kucuk adada bir hotel v.b hem olsa birakip gitmek ne buyuk risk farkinda misin? ikinci, ucuncu isini degistirebilirsin fakat ilk isini degistirmen sorun olacaktir, isverenin sana takarsa!

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kardesim genelde issizler ya da isinden memnun olmayanlar sadece cok kotu durumdayim diyim internetten is ariyorlar evlerinde oturup... senin yaptigin gibi kapi kapi dolassalar buyuk cogunlugu yeni is bulurlar.. amerikada is bulmak o kadar da zor degil..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

üzücü bir durum tabi, ama haftada 25 saat alabiliyorsan internette iş aramaktansa bir haftasonluğuna risk al yakınında gidebileceğin, iş bulabileceğini düşündüğün bir şehire git. vermontta kapı kapı dolaşacak bir durum pek olacağını sanmıyorum şansın varsa bir iş bulursun. ama bekleyerek ne sponsorun sana hemen iş bulur ne de türkiye'de işlemleri gerçekleştiren vatandaşlar.
    Somethings never changes..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

eğer security numaranız varsa her yere başvurabilirsiniz sormaya çekinmeyin sorun herkese cevabının hayır olucağını bilseniz bile arayın her zaman bi ışık vardır...
    Welcome to Manpower.com yardımcı olabilicek site

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

dostum senın dedıgınde yapılıcak bısey ama daha geçenlerde forumda okudum sen gordun mu bılmıyorum. dagın tepesınde bı yerde claısan arkadas ısı bırakmak ıstedıgınde ıs verenı ızın vermedı. iş veren şikayet ettiğinde vize iptal olabiliyor biliyorsun. yani senin başına bişey gelmedi diye diğerlerininde gelmeyeceğinin garantisi yoky. o yüzde kimse bırak git bakma arkana diyemiyor

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bende bırak git demiyorum. sponsorunla konuş önce bu arada sende iş ara ve onlar sana iş bulamazsa sen bul ve hallet işini ama sponsorundan habersiz yapma
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet arkadaslar teker teker okudum tekrar yorumlarınızı..Dün 3 türk arkadas işten ayrılacaklarını otele bıldırmıslerdi.Uzun bir konuşmadan sonra izni vermişti otel..Fakat bu sabah gelen maille tekrar sarsıldılar.Otel Müdürü Aspire'la iletişime geçmiş 1 kac yalan soylemıs,bızım arkadaslarda yalanları ortaya cıkarıp herseyı anlattılar..Aspıre'den onayı aldılar.Bu gece 3'te Burlinghton'dan Washinghton DC'ye gidiyorlar..Orda Aspire'ın görevlileriyle yuzyuze konusacaklar..Eger yenı bır yerde iş bulabılırlerse devam edecekler..Fakat bulamazlarsa Türkiye'ye dönecekler..Şuan kalan 3 türk ben ve arkadaslarım diğer arkadaslardan haber beklıyoruz.Ona göre hareket edecegız..Bugun ayrıca bana Türkiye'deki şirketimdende maıl geldı..Gidin otel müdürüyle konusun sıkıntılarınızı anlatın vs vs yazmış..Buün otele çalışmaya gittigimdede Supervisorların hepsi peşimde dolandı..Ayrıca özel konustular..Ek çalışma saatı verceklermiş.Bu hafta 40 saate cıktı bıranda çalışmam,Haftayada en az 40 diye söz verdilerr:diğer haftalar dahada artacak dediler..Giden arkadaslarımızın çalışma saatlerını binevi bize verıyorlar..Türkiye'deki şirketimde artık sorun düzelir..Giden arkadaslarınızın çalışma saatlerıde size verılecek diye maıl attı.Bu kadar aptalca bir çözüm görmedim hayatımda ayrı mesele..Benim arkadaslarım belki Türkiye'ye dönmek zorunda kalacaklar..
    Bu arada çalıştıgım yer ;
    Vermont'ta TOPNOTCH RESORT OTEL'de HOUSEKEEPER OLARAK çalışıyorum..
    Saatlik ücretim 10 usd,fakat kaldıgım yere cok fazla para verıyoruz.3 kişilik oda 260 Usd kısı bası verıoz..Zaten otel işe gittigimiz hergün 2 usd şatıl parası,2 usd yemek (yemek dedıysem aldanmayın sakın berbat tek yıyebıldıgımız ekmek kaşar) other adı altında bılmem baska para kesıyo..Örn;Bu paycheckım 2 haftalık 500 usd 50 saatlık çalışma karsılıgı fakat elıme gecen 300 usd..Çünkü şatır,yemek,kalcak yer,vergi falan derken hıcbırsey kalmıyor..Kaldıgım yer zaten dagın başı..Mc Donalds Burger King hiçirşey yok..Bunlar Amerikan şirketi birde Amerikanın heryerınde var burda yok..Açız bide yani Nese fazla uzatmayayım gercekten kötü durumdayız..Şuan belki saat problemimiz çözülmüş gibi duruyor ama şuan sadece beklıyoruz..Ayrılan 3 arkadasımızdan haber beklıyoruz..Aspire'lada iletişim halindeyiz..Çalışma saati düzelse bile eglence adına hiçbirşey yok burda..Umarım sehir degıstırebılıriz..Yoksa bu Wat benim için tamamiyle pişmanlıktan ibaret olacak..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hea bu arada kesınlıkle sponsordan habersız kımse ıs degısıklıgı vs yapmasın harbı bası agrır yani..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)