Arkadaşlar merhaba,
Social Security Card elime ulaştı ancak ismimin bir harfi yanlış yazılmış, sizce sorun olur mu, değiştirmelimiyim? teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,
Social Security Card elime ulaştı ancak ismimin bir harfi yanlış yazılmış, sizce sorun olur mu, değiştirmelimiyim? teşekkürler
Evet tekrar git bütün kağıtlarınla, duzeltsinler.
Peki.
Aynısı benim başıma geldi. İlkte ben görmedim yanlış olduğunu. neyse araba alıcaz gittik sigorta kaydım çıkmıyor, kadına ismimi kodluyorum filan yok. sonra social security'i arıyor. kişinin elimde social security kağıdı var fakat sigorta kaydı yok görünüyor diye. bu arada da ben 2.işe başvurucaktım internetten ama onlara da başvuramadım. kafaları yedim nerde yanlış diye. sonra 1 harfi yanlış yazdıklarını farkettik. gittim ve 2-3 gün içinde yenisi geldi. ondan sonra hiçbir sorun çıkmadı.
arkadaşlar ben social security için bir ay önce başvurdum ama hala gelmedi. sonra adresin yanlış olduğunu öğrendik. ben düzeltmek için 2 3 gün sonra tekrar gideceğim ama buradan 5 gün sonra ayrılmış olmam lazım. Acaba şu anda ben bi social security numberına sahibim ve gittiğimde teslim mi edecekler yoksa tekrar göndermelerini mi beklemem gerekli? (not: bekleme zamanım yok ama düzelttikten 3 gün sonra ayrılacağım. travela ağustosta başlayacağımda) cevaplarınızı bekliyorum en olmadı türkiyedeki adresi veriririm
hemen vermezler adrese geliyor o, sen bi sor istersen ama yine de.
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks