Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: isimi degistirdim...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart isimi degistirdim...

evet arkadaslar isimi degistirdim. bu yaziyida isini degistirmek isteyenler mutlaka vardir onlar icin yaziyorum. oncelikle benim ds belgem estes park coloradoda calisacagim is icin basilmisti. lakin oraya gidince isin tam bir rezalet oldugunu ogrendim. backdish denen bi yere beni verdilerki cehennemin dunya versiyonuydu. sadece 1 gun calistim ardindan isverene gittim.

isverene burda daha fazla calisamayacagimi soyledim. saglik sorunlarimi bahane ettim. bel fitigim oldugunu soledim ve baska ise gitmek istedigimi soyledim. oda bana bunu sponsora bildirmem gerek dedi... bildirmeseniz olmaz mi falan dedim lakin o mecbur olduklarini soyledi. bende kabul ettim mecburen..

ardindan sponsordan mail geldi bana isini degistirmek istiyorsun herhalde mesele nedir gibisinden? bende durumu anlattim. sirt agrilarim var burada calismak istemiyorum falan dedim. oda is bulabilirmisin ne yapacaksin diye sordu. bende new yorkta is buldugumu oraya gidecegimi soyledim...

sonra bana independent job offer i yolladi ve doldurmami istedi. bende bir tanidik vasitasiyla new york ta ki isverene yolladim ve doldurttum. bi iki daha belge istedi sponsor work compensation muydu neydi oyle bir belge sirket elemanlarinin sigortasimiymis neymis onuda yolladim. 2-3 gun sonra isiniz onaylandi calisabilirsiniz gibi bir mail aldim. ki zaten 2-3 gundur de calisiyordum burda sonucuda pek beklemedim yani...

anlayacaginiz arkadaslar siz hakikatten kole degilsiniz kotu bir isiniz varsa katlanmaniz gerekmiyor.. caba sarfedin mutlaka daha iyi isler vardir... bu yaziyi yazmamin sebebi bu siteye olan vefa borcumdur.. vize alma surecinden degistirme surecine kadar herseyi ellerinden geldigince sitedeki yoneticiler uyeler cevaplandirdilar... tekrardan tesekkurler..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet bende new yorkta ki isimde 3 hafta kadar calistim ve sonra ayrildim. basta ayrilamassin sinir disi ederiz falan dediler ama hepsi hikaye istemediginiz bi iste sizi zorla kimse calistiramaz . bende arkadasa katiliyorum ve elin gavuruna kole olmayin diyorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de ayrilyorum gezmeye gidiyorum. İnsallah ayrilanazsin filan dediler hic sallamiyorum onlari artik

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

İşvereniniz ile sponsor arasındaki farkı iyi bilmek gerekiyor.Sizi vizeni iptal ettiririm diye tehdit eden managerlara sakın pabuç bırakmayın.Onlar sizin aleyhinize kolay kolay böyle bir şeyi gerçekleştiremezler.Başka bir işe geçecekseniz sponsorunuzla konuşun.Siz haklı olduğunuza inandığınız sürece kimse sizi sınır dışı edemez.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

cok sagol paylasimin icin gercekten yararli olmus bizde onumuzdeki hafta isimizi degistirmeyi dusunuyoruz cesaret verdi diyebilirim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ne demek sadece iyi niyetli olun ve prosedurleri yerine getirmeye calisin onlarda size yardimci olacaktir zaten...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

gerçekten tam ihtiyacımız olan bir paylaşım bende arkadaşımla beraber amerikadayım şu anda housekeeperlik yapıyoruz manager sürekli baskı uyguluyor ,üzerimize saçma sapan iftira atıyor ve çok kötü koşullarda çalışıyoruz dayanamıyoruz bunu sponsora söylediğimizde çıkarsanız türkiyeye dönmek zorunda kalırsınız diyor kendimize burda başka iş bulsak dediğimizde yine kabul etmiyor sponsor resmen rezil bir amerika deneyimi oldu bizim için firmamız ve sponsorumuz (!) sağolsun.. ama peşini bırakmayacağız bu işin dediğiniz gibi çaba sarf etmek gerekiyor..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)