Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: walmart debit kart ve travel harcama tahmını , internet alısverisi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Thumbs down walmart debit kart ve travel harcama tahmını , internet alısverisi

arkadaslar 2 sorunum var ıkısıde parayla ılgılı
    para kazanmakta dert oldu arkadas gezici eğlence parkında calıstıgımdan karavanda kalıyorum ve su ana kadar bırıktırdıgım para hıcte az degıl sole en azından 899 doları moneygram ıle gondereyım dıyorum , 25$ lık bır ıslem ucretı gosterıyor buna ragzıyım ve kalanınıda walmart debır kart almamı onerdı bır amerıkalı arkadasım bunu her walmarttan bulursun dedı daha once kullanan var mı bu kartı ? ben ınternet alısverıslerınde kullanmak ıstıyorum

moneygram kullanan oldu mu ? sadece gıdıp walmartta var dedıler gıdıp gondermek istedigim ismi mi sölicem ? abd den tr ye transfer etmek istiyorum

bir laptop almayı dusunuyorum bestbuy,newegg yada amazon'dan ama net bır adresım yok ne yazıkkı hep degısıyor nasıl halledebılırım bu sorunu sızce ?
    travel sorumsa bilgisayar ve travel için 1100$ harcama gibi bir plan yaptım ama ne kadara patlar travel bılmıyorum
    2 hafta travel yapmak ıstıyorum konaklama harıc nekadara patlarkı bana
    4 arkadas dusunuyoruz ve chicago , new york , dc , niegara selalesı gitmek istedimiz yerler..
    konaklama ve yol parası harıc nekadara patlar sizce ?

arkadaslar biliyorum uzun ve karısık bır yazı oldu yorgunluma verın lutfen
    şimdiden teşekkürler

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı bakgercektengiderim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar 2 sorunum var ıkısıde parayla ılgılı
    para kazanmakta dert oldu arkadas gezici eğlence parkında calıstıgımdan karavanda kalıyorum ve su ana kadar bırıktırdıgım para hıcte az degıl sole en azından 899 doları moneygram ıle gondereyım dıyorum , 25$ lık bır ıslem ucretı gosterıyor buna ragzıyım ve kalanınıda walmart debır kart almamı onerdı bır amerıkalı arkadasım bunu her walmarttan bulursun dedı daha once kullanan var mı bu kartı ? ben ınternet alısverıslerınde kullanmak ıstıyorum

moneygram kullanan oldu mu ? sadece gıdıp walmartta var dedıler gıdıp gondermek istedigim ismi mi sölicem ? abd den tr ye transfer etmek istiyorum

bir laptop almayı dusunuyorum bestbuy,newegg yada amazon'dan ama net bır adresım yok ne yazıkkı hep degısıyor nasıl halledebılırım bu sorunu sızce ?
    travel sorumsa bilgisayar ve travel için 1100$ harcama gibi bir plan yaptım ama ne kadara patlar travel bılmıyorum
    2 hafta travel yapmak ıstıyorum konaklama harıc nekadara patlarkı bana
    4 arkadas dusunuyoruz ve chicago , new york , dc , niegara selalesı gitmek istedimiz yerler..
    konaklama ve yol parası harıc nekadara patlar sizce ?

arkadaslar biliyorum uzun ve karısık bır yazı oldu yorgunluma verın lutfen
    şimdiden teşekkürler
    1) Western Union kullandim mantik ayni. Form dolduracaksin gonderecegin kisi ve senin bilgilerini iceren. Parayi vereceksin bitecek

2) Adres degisiyor ise alamazsin hocam. Ileride nerede olacagini kestirip al desem sikinti yasayabilirsin. Patronun ev adresini verebilirsin mesela ya da sabit bir ofis varsa oranin.

3) 2 hafta 1100$ ortalama. Araba kiralama, otel yoksa ya da 2 gunde 1 ise olabilir. En onemlisi zaten konaklama ve otel. 1 gun arabada yatip, 1 gun hostelde kalirsaniz eger 1500$ 'a gezebilirsiniz. Araba kiralama ve benzin kiraladiginiz sureye gore degisir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

laptop olayında bestbuy'ın mağazasından al. illa internetten mi almak zorundasın ?

tamam online daha uygun bulursun mutlaka ama en azından durumunun belirsizliğinde garanti olan bir yöntem mağazadan almak.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

gotobus sitesinde cok ucuza turlar var ben onlardan birine katılmıstım 2 alana 2 bedava vardı, 150 dolara gelmişti tek kişi. konaklama yol dahil ki oteller çok iyiydi. niagaradan tut dc-philly-boston-nyc heryere gidiyor bu otobüs tabi öyle çok detaylı bir anlatım bekleme rehberden ama o fiyata görüp görebileceğinin en iyisi
    Wisconsin Dells | Noah's Ark
    2011 Summer

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

1) Moneygram ile para yollamak cok basit CVS, Walmart, yada liquor storelarda, kucuk bakkallarda dahi var. TR ye yollamak icin en hesapli suanda moneygram. Isim soyliceksin gondermek istedigin ulke o kadar. Sana referans numarasi vercekler onu kaydetcen geldikden sonra o numara ile kuveytturkden yada bank asyadan parani alcaksin. Western Union daha yaygin ama az birsey pahali. Ayni sistem diye biliyorum.

Maasini elden aliyorsan bankalar aylik ucret istiyolardi ama maasin bankaya yatiyorsa o bankanin debit karti yok mu? (varsa donerken kapattir maasin yatmasi kesilirse borclanabilirsin)

2) Gittiginiz yerde ne kadar kaliyosunuz? 5-10 gun gibi kisa bir sure mi yoksa 15-20 yada 1 aymi? Internetden alirsin hizli kargo secersin ertesi gun gelir (pahalidir) shipping secenekleri var ordan bakarsin, yada gitdigin yere en yakin olan kargo subesinin adresini verebilirsin.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

öncelikle çok teşekkürler hepinize cevaplarınız hep işe yarıyacak şekilde

her gittiğimi yerde tam 1 hafta kalıyoruz p.tesi günleri ayrılıyoruz ve hep orta yada kucuk olceklı yerler yanı oyle cok fazla banka secenegı yok hatta suana kadar sadece 1 yerde walmart vardı gerisinde hep daha ufak marketler vardı köylerde geziyoruz resmen

travel olayını dusunmeye sora baslıcam artık sımdılık para gondermekte moneygram'da karar kıldım teşekkurler

birde bu walmart debit kart olayını acıklar mısınız lutfen nedır bu ?
    gift kartları cok gordum hanı ustunde 50$ , 25$ falan yazan bırde bunun ıstedıgın kadar yukletebıldıgın turden olanı var mı ? internet alısverısınde kullanmak ıcın ..

aslında bestbuydanda alabılırımde bana yakın bıryerde yok ama gıdıp oyle alıcam artık heralde nerde nekadar kalıcamızı bılıyoruz bu sekılde ınternetten alma sansımız yok mu kı

tekrar teşekkurler arkadaşlar

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı bakgercektengiderim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle çok teşekkürler hepinize cevaplarınız hep işe yarıyacak şekilde

her gittiğimi yerde tam 1 hafta kalıyoruz p.tesi günleri ayrılıyoruz ve hep orta yada kucuk olceklı yerler yanı oyle cok fazla banka secenegı yok hatta suana kadar sadece 1 yerde walmart vardı gerisinde hep daha ufak marketler vardı köylerde geziyoruz resmen

travel olayını dusunmeye sora baslıcam artık sımdılık para gondermekte moneygram'da karar kıldım teşekkurler

birde bu walmart debit kart olayını acıklar mısınız lutfen nedır bu ?
    gift kartları cok gordum hanı ustunde 50$ , 25$ falan yazan bırde bunun ıstedıgın kadar yukletebıldıgın turden olanı var mı ? internet alısverısınde kullanmak ıcın ..

aslında bestbuydanda alabılırımde bana yakın bıryerde yok ama gıdıp oyle alıcam artık heralde nerde nekadar kalıcamızı bılıyoruz bu sekılde ınternetten alma sansımız yok mu kı

tekrar teşekkurler arkadaşlar
    nerde ne kadar kalacağını biliyorsan ve en az 7 gün kalıyorsan, std shipping yerine fast'i seçersin gelir en fazla 2 güne. bunun için de biraz daha fazla ödeyebilirsin aldığın ürün ve kargo koşullarına göre illa netten alıcam diyorsan
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bestbuy'a gidebilsem dusunmeden alıcam ordanda ne walmart ne bestbuy hiçbişey yok kasabalarda geziyoz )

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)