arkadaşlar bu yaz nantucket adasına gidicez. bura hakkında bilgisi olan varmı? kolay bilgi sahibi olunacak biyer değil sanki ama şirin bi ada sanırsam.yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar bu yaz nantucket adasına gidicez. bura hakkında bilgisi olan varmı? kolay bilgi sahibi olunacak biyer değil sanki ama şirin bi ada sanırsam.yardımcı olursanız sevinirim
Nantucket'ı araştırmak gerekiyor ancak ada işleri hakkında kendi yorumumu yazayım. Ada işlerinde saatlik ücret normalin biraz üzerinde 8.00 - 9.00 , ve konaklama ya free yada çok düşük bir ücretle sağlanabiliyor.Baktığım bütün ada işleri genelde böyle.Çünkü ada işlerine fazla talep yok.Tabi bunlarında nedenleri var. Ulaşım , sosyal yaşamın bir adada olabileceği kadar olması..İstediğin zaman istediğin yere gidememek vs.. Arkadaşlarımla konuştuklarımdan çıkardığım genel kanı sıkıcı olacağı yönünde.
Ancak Nantucket'ı da araştırmak gerekiyor tabi. İyiyse neden olmasın ?
http://nantucket.net/
Nantucket yaz sezonu fotoğrafları
Ekşisözlükten alıntılar:
cod'un hemen guneyinde, massachusetts eyaletinde bagli bir ada. yazin falan gidilebilecek bir yer. bir de buradan cikma nantucket nectars vardir.
(wpi, 31.07.2003 18:46)#3171308 !?
tamami sit alani ilan edilmis ada. abd'nin en eski evlerinden bazilari buradadir. sirindir, hostur, ve yildan yila hicbirsey degismez.
the perfect storm filminin bazi kisimlari burada cekilmistir. o balikci teknelerinin yanastigi iskeleler nantucket'in ortasindadir.
moby dick'e ilham kaynagi olmus hikayenin de asli nantucket kokenlidir. buradan yola cikan bir grup balina avcisina devasa bir erkek balina saldirivermis, olaylar gelismis...
kisin gitmeyin, soguktan donar, sikintidan catlarsiniz. yazin da romantik bir haftasonu icin iyidir, sonrasi bayar, tabii eger yazar veya ressam degilseniz.
Konu Fiorex tarafından (19-02-2008 Saat 10:05 PM ) değiştirilmiştir.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
çok saolasın.adaya soğuk bakılıyor.ama konsolosluktaki kadın bile süper biyer dedi çok şanslısın dedi.fotoğraflarını falan çok araştırdım.zenginlerin gittiği bir adaymış
Rica ederim arkadaşım. Tabiki adada da çalışmak senin için farklı bir deneyim olacak.Umarım herşey istediğin gibi olurAncak bu forumda sadece gidene kadar kullanacağın bir forum değil. Bunu unutma ! Döndükten sonrada burada anılarını paylaşırsın umarım.Birde adaya gidenden birşeyler dinleyelim değil mi ?
![]()
valla nantucketle ilgili ilk yazıyı ben yazıcam sanırım anı olarakzaten vizeyi aldım ve içimde öle bi vize konusunda yardımcı olma isteği varki... turkishwat yararlı bi site oldu gerçekten.fotoğraflarla destekleyeceğim güzel bi yazı dizisi hazırlarım...
bende bu yaz nuntucket'e gidiyorum giden arkadaslarla tanısmak isterim
arkadasım nantuckette ne ıs yapacagın bellı oldumu bı golf ısı varda orda bılgı edındıysen ada hakkında benıde bılgılendırrsen sevınırım
bende barmenlik pozisyonu için başvurmayı düşünüyorum ama herkesin de dediği gibi ada olması canımı sıkıyor öncelikle anakaradan kopuksunuz,bazı aktiviteler sınırlı olabilir,2.iş imkanı sınırlı olabilir.ama tabi bunlara karar vermeden önce oraya giden orada yaşayan birinin tecrübelerine ihtiyacımız var.
walla ben arastırdım gayet gusel bi yerre benzior..dostum ben hatta bizim melihle konusmustuk yani fiorexx oraya gidip iyi para yapsam jetskii falan alırdım diodum ama iş teklıfınden red yedik bence çook gusel bi yer iyi para kazanacagınada inanıyorum ama gece hayatı biraz zayıfmıışş...doğğa olarak ise süper bi yer
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
hangi işe başvurdunuzda red yediniz?
biraz kasar ya2.gökhan özen vakası olmayın
![]()
arkadaşlar ben de bu adaya gidiyorum hausekeeper pozisyonunda çok fazla araştırma yapmadım bindik bi alamete diyerekten gidiyorum. ama adada benden başka türk gidecekse haberleşelim![]()
ben tek başıma gidiyorum.
nantucket e gelen var mı![]()
ben geliyorummmmmmmmmmmm.......
bende az kalsın geliyordum,sonradan vazgeçtim ada olduğu içinAma daha sonra edindiğim bilgilere göre çok güzel bir yer,iyi eğlenceler arkadaşlar
![]()
aynen yaa bende kıısından dondum golf ısı vardı bı tane tam gıdıodum son anda caydım ada ooludgu ıcın bendeama bencede yerı ve ada cok gusel ıyı eglenceler..
http://www.turkishwat.net/forums/nan...ight=nantucket
KONU AÇMADAN ÖNCE ARAMA YAPTIRALIM
bizde 3 arkadaş gidicez nantucketa daha önceki işimizde aynıymış sanırım bizde maine e gitcektik sonra iptal oldu şimdi nantucketa gidiyoruz otelemi gitceksin ozan?
bizde iki arkadaş gidiyoruz nantucket island resorta 18 haziran
benim de işim iptal oldu nantucket te maine gidiyorum şimdi. nantuckete giden tüm arkadaşlara bol eğlenceler diliyorum amerika da da iletişimi koparmamak üzere
tu be mesajlarına bi bak![]()
Arkadaşlar bende 2 gün öncesine kadar nantucket adasını düşünüodum fakat bi amerikan sitesinde insanların adayla ilgili konuşmalarını duydum.. oraya gidenler çok zengin insnalarmış haliyle adanın pahalı oldugunu düşünüyorum insanları içinde çok soguk oldugunu söylüyolar..
The island geri dönmenizi istiyor
Arkadaslar bir kac kisinin dedigi seylere bakip cok fazla yargilamamak lazim bence. Yukarida verilen linkte bence gayet guzel aciklamalar yapilmis. Yorenin asil halkinin gayet nazik oldugu, bazi zengin insanlarin bizim tabirimizle zuppe gibi takildigi soyleniyor. Bu durum amerikanin her noktasi icin gecerli. Bizim ulkemizde de ayni durum yok mu?
Bu arada ben de buyuk ihtimalle Nantucket'a gidiyorum.
Gidis 13 haziranda. new yorktan nantucket'a ucakla gececem.
ya böyle bir yere bile bu kadar kişi gidiyor, hayret, yani bu watçıların olmadığı yer yok kardeşim, fırsatım olsa ben de giderdim
ve o adanın bitişiğindeki adada ismi Edgar... diye birşeydi, dünyanın yat başkentlerinden biri diye bahsediliyor,
bu adaların karayoluyla anakaraya bağlantısı var mı acaba, yer altından falan veya üstünden? olursa şaşırmam
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
yok diye biliyorum google earthdan bakarken "buradan-buraya" olayında yani yol tarfinde vapırdan bahsediyordu yanlış hatırlamıyosam
Boston --- > Nantucket Island ucakla en ucuz 70 dolar (simdiki fiyatlara gore) 2 ucak firmasi calisiyor.
New York ---> Nantucket ucakla en ucuz 65 dolar. Yazin 45 dk. da bir JetBlue firmasinin seferleri var. Bircok firma JFK'den Nantucket'a seferler duzenliyor.
Hyannis ---> Nantucket ferry seferleri. Yaza dogru daha sik kalkacak. 16.5 dolar su an gorunen fiyatlar tek yon gidis icin.
Arkadaşlar bende 1 arkadaşımla nantucket adasına gidiyoruz. Stop and shop isimli bir markette çalışçaz.
Yalnız konaklamamız pahalı geldi bize aylık 500 dolar. Nantuckete giden arkadaşlarla bir gün görüşüp beraber ev kiralasak daha ucuza geleceğini düşünüyoruz.
Var mı ev kiralamak isteyen bizimle? İletişime geçerseniz sevinirim...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks