Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mc Donaldsda calismis tecrubeli arkadaslar!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Standart Mc Donaldsda calismis tecrubeli arkadaslar!!!

Benim Mcdonaldsda ikinci hafta bugun doldu ve iki haftadir sadece alabildigim 32 saat,daha fazlasini istemedim ama istesemde verceklerini sanmiorum cunku aksam saatlerinde pek yogun olmuyo,
    Benim sorum ise: calisan arkadaslar bilirler zaten giris ve cikis saatlerinde kullanici numarasi ve sifre ile punch in ve out saatleri giriliyor,acaba maaslar bu sistemdeki saatler toplanipmi hesaplaniyor? yani ben managere solemeden hergun 1 saat fazla calissam yani toplamda haftalik 38 saate falan denk getirsem maas odemsinde kac saat uzerinden alirim?
    Ayrica ikinci is seceneginide dusunuyorum ama bizimde herhafta calisma saatlerimiz degisio bu sekilde ikinci is bulmamda sansim nedir sizce?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Hocam selam bizde 2kisi south carolinada mc de calisiyoruz.bizim 35 saat zaten anlasmada garantiydi.snde ndn oyle bise yok.bize hep 40 veriyolr standart.hatta arkadasa 48 vermslerdi iptal ettrdi 40yaptrdi.bi konus umarim duzelir

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı lastman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam selam bizde 2kisi south carolinada mc de calisiyoruz.bizim 35 saat zaten anlasmada garantiydi.snde ndn oyle bise yok.bize hep 40 veriyolr standart.hatta arkadasa 48 vermslerdi iptal ettrdi 40yaptrdi.bi konus umarim duzelir
    benim jobofferdada 32-40 saat arasi yaziodu.iste en dusuk saatten veriolar.gunduzleri cok yogun ama aksamlari pek yogunluk yok o yuzdenmidir bilmiorum az verdiler saati.siz aldinizmi hic maas falan

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

o saate göre verirler maaşını ama bir saat geç çıkmanı veya erken gelmenı menager fark eder
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o saate göre verirler maaşını ama bir saat geç çıkmanı veya erken gelmenı menager fark eder
    yani sanmiorum giris cikis saatlerimi anliycagini yani takip edebilceni cunku cok calisan var habire sirkulasyon oluyo.benim sorunum acaba maasi verirken o bilgisayrdaki saate bakipmi veriolar ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Biz gecen Pzt aldik paychek.ama 10 gunluktu.yani haftanin ortasinda baslamistik ve bi hafta daha eklenmis haliyle.manager kesin farkededr demedi deme.yuzde 99 diyim hatta.riske girme sonra sana cok yuklenip yorarlar yani.2 3 haftan doldugunda duzgunce git deki paraya ihtiyacim var bana 35 38 40 saat falan verirmsz.eger mumkun degilse scheudle sabit yapin ikinci is bulayim.gercekten paraya ihtiyacin old inandr yani.ama zitlasma kaybedersin.hangi eyalet nerede senin yer

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Biz gecen Pzt aldik paychek.ama 10 gunluktu.yani haftanin ortasinda baslamistik ve bi hafta daha eklenmis haliyle.manager kesin farkededr demedi deme.yuzde 99 diyim hatta.riske girme sonra sana cok yuklenip yorarlar yani.2 3 haftan doldugunda duzgunce git deki paraya ihtiyacim var bana 35 38 40 saat falan verirmsz.eger mumkun degilse scheudle sabit yapin ikinci is bulayim.gercekten paraya ihtiyacin old inandr yani.ama zitlasma kaybedersin.hangi eyalet nerede senin yer
    louisiana eyaletinde lafeyette benim is.ozaman dediginiz gibi yapiyim bir hafta daha gectikten snra isteyim fazla saat.ama iste hem fazla saat vermeyip hemde calisma saatlerini duzene sokmazsa o zaman sikinti olur.sizin sube cokmu yogun yada calisanmi yok nasil o kadar fazla saat verdiler size?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı yenernuman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    louisiana eyaletinde lafeyette benim is.ozaman dediginiz gibi yapiyim bir hafta daha gectikten snra isteyim fazla saat.ama iste hem fazla saat vermeyip hemde calisma saatlerini duzene sokmazsa o zaman sikinti olur.sizin sube cokmu yogun yada calisanmi yok nasil o kadar fazla saat verdiler size?
    bende bilmiyorum ama 35 saat garantili bizim sözleşme.saatlık 7.5 dolar ve cıkarken kac saat calıstıysan okadar dolar bonus var dımı sendede.bızım sube pek yogun degıl aslında.ona gorede eleman var ama.tam yetecek kadar eleman var.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

bende bilmiyorum ama 35 saat garantili bizim sözleşme.saatlık 7.5 dolar ve cıkarken kac saat calıstıysan okadar dolar bonus var dımı sendede.bızım sube pek yogun degıl aslında.ona gorede eleman var ama.tam yetecek kadar eleman var.
    Dolar bonus dedigin sey ne anlamadim.cikarken iste blgsyara cikis veriorz hesaplio kac saat calistini baskada bise yazmio.biriktriorum iste o fisleri hesapta bi hata olrsa gstercem

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı yenernuman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolar bonus dedigin sey ne anlamadim.cikarken iste blgsyara cikis veriorz hesaplio kac saat calistini baskada bise yazmio.biriktriorum iste o fisleri hesapta bi hata olrsa gstercem
    yta demek ıstedıgım mesela sen 1 eylulde bırakıcaksın.1eylule kadar toplam 400 saat calıstın dıyelım.her saat basına 1 dolar yanı 400 dolar bonus alıcaksın ayrılırken.

never_brakes_on hotmaıl ekle ıstersen baska sorcakların varsa sorarsın

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bende lastman sana katılıyorum. paraya ihtiyacın olduğuna inandırırsan yardımcı olurlar. yoksa o sahtekarlığı anlarlarsa işten kovarlar.
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

kardeş ben de schenectady mc donalds ta çalışıyorum 1 haftayı doldurdum bir gün salağa yattım yarım saat önceden gelip 20 dk brake verip 5-6 dk geç çıkmıştım ertesi gün menajer uyardı schedule da ne yazıyorsa o zaman basacaksın diye

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)