arkadaşlar aradım aradım bulamadım bi yerde amerika içinde 3-5 gunluk bi haftalık turlar varmış bunları bulabiliceğim bi site için bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
arkadaşlar aradım aradım bulamadım bi yerde amerika içinde 3-5 gunluk bi haftalık turlar varmış bunları bulabiliceğim bi site için bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
gotobus.com
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
gotobus.com okdir. ama tabi imkanınız varsa 3-4 arkadaş bir araba kiralayıp gezin istediğiniz yere istediğiniz saatte gidin.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
bu gezilerde konaklama dahil oluyor mu biz baska ne gibi konulara para harcıyoruz
konaklama dahil oluyor ancak gun icindeki sehir gezi turlarinda iste muzelere veya bu tarz yerlere giriste odenen giris ucretleri , yeme icme , bazi kucuk turlarin (tekne turu gibi) ucretleri ve tur sonunda sofore ve rehbere odenecek gunluk min. 5 dolardan hesaplanan bahsis..ekstralaridir.. kayhan in da dedigi gibi bu tarz turlar yalniz kaldiginda dusunulmesi gereken turlar.. birkac arkadas beraberce cok guzel bir tur yapabilirsiniz cok daha fazla yer gorur daha cok eglenirsiniz.. 3-4 kisilik turlar idealdir.. 2 kisi bile olsaniz turla gitmeyin derim ben yine...
Konu ozgursum tarafından (25-06-2012 Saat 06:16 PM ) değiştirilmiştir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
benım ehlıyetım yok ehlıyetı olan agustosun 25ı gıbı gezıye baslıcak 2-3 kısı aranıyor =)
Circle Line Sightseeing Cruises bende böle bisite buldum turist rehberinden iyimi kötümü bilmiyorum
bu sadece gemi turları için. cruise tarzı sanırım sahili olan şehirlere gidiyor.
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
Ehliyetim var ama araba kiralamak dert. Para açısından en önemlisi. Araba kiralarsam ya da alırsam bütün para gider. O yüzden mecbur bu turlara yöneleceğiz. Bu turlara katılmış olanların yorumları oldukça önemli sonuç olarak (:
gotobus.com hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var arkadaslar ?? nasıl alınıyor biletler,tura nasıl katılınıyor?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks