Merhabalar.27 haziranda ankarada vize görüşmem var.Acaba en erken pasaportumuz ne zaman elimize ulaşır vize onayı alırsak ? 1 2 temmuza ihtimal varmıdır ? bide ankara zor diyorlar nedir işin aslı ne yapmamız gerekiyor ? Teşekkürler..
Merhabalar.27 haziranda ankarada vize görüşmem var.Acaba en erken pasaportumuz ne zaman elimize ulaşır vize onayı alırsak ? 1 2 temmuza ihtimal varmıdır ? bide ankara zor diyorlar nedir işin aslı ne yapmamız gerekiyor ? Teşekkürler..
Ankara'da görüşme biraz zor evet ama ingilizcen iyiyse problem olmayacaktır. Ayrıca 1-2 Temmuza yetişmesi zor olabilir. Ama konsolosluk bu ne yapacağı belli olmazAma siz her istimale karşı 10gün koyun görüşmenin üzerine...
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
ne gibi zorluk olabilir acaba ? ankarada vizeye giren tanıdığınız varmı acaba ne sormuslar genellikle ? o zaman 7 temmuza alsam her türlü gidebilirmiyim ?
Dostum açıkcası ankara istanbuldan zor muhabbetine ben inanmıyorumm geçen arkadaşlarım vizelere girdi gerçi ingilizceleri iyi idi biri istanbuldan 1.3 ortalama ile vize aldı birisi ankaradan 1.1 ortalama ile şaşılacak gibi açıkcası her şey sende bitiyor ne kadar pozitif güler yüzlü olursan o kadar iyi.
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
ortalamam 2.98 ingilizcemde abartmak gibi olmasın ama anlarım ne dediklerini inş sıkıntı olmaz. Ankaradaki arkadasınıza ne zaman geldi pasaport eline acaba ?
Onu cidden bilmiyorum malesef ama istanbul gibi oalcağını sanmıyorum 2 en fazla 3 güne gelir diye tahmin ediyorum![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks