Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: işi erken bitirip travel a başlamak

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Standart işi erken bitirip travel a başlamak

Arkadaslar benim işimi tercih ederken bitiş tarihi olarak 10 eylul yazıyordu.Ben burda sanırım o tarihe kadar yapamıcam.İşimın olduğu yer çok kucuk arkadaşımda yok ve wat için başka kimsenin gelmeyeceğini söyledi işveren. Bu duruma canım çok sıkılıyor. iş bitince tek kalıyorum ve tum günüm tek başıma odada geçiyor. Kaldığım yer küçük olduğu için gezecek bir yer filanda yok. İşim de can sıkıcı. hausekeeper lık yapıyorum ama adam bugun beni evine goturdu orda temızlık yaptırdı. Buda iş saatine sayıldığı ıçın bir şey diyemedim. Sorum ise işi erken bırakıp travel yapabilir miyim? Mesela ağustosun 10 u gibi işi bırakıp bir hafta tavel yapsam vizem için filan sorun olur mu?

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

ayni dert bende de var dostum, ayni seyleri dusunuyoruz, bende erken ayrilmayi dusunuyorum. esasen benim isim rahat fakat ingilizceyi iyi bilmedigim icin cok stresli oluyor, kaldigim yer kasaba bile denemez, o kadar kucuk ki! ortam yok bisi yok. bende biraz para biriktirp eylul basinda burdan ayrilmayi dusunuyorum, benim donuste 20 sinde ne yapacagim bilmiyorum, ise gidiyorum haftada 35 saat sonra sabahtan aksama evde televizyon izliyorum. ne yapcaz bilmiyorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı kid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayni dert bende de var dostum, ayni seyleri dusunuyoruz, bende erken ayrilmayi dusunuyorum. esasen benim isim rahat fakat ingilizceyi iyi bilmedigim icin cok stresli oluyor, kaldigim yer kasaba bile denemez, o kadar kucuk ki! ortam yok bisi yok. bende biraz para biriktirp eylul basinda burdan ayrilmayi dusunuyorum, benim donuste 20 sinde ne yapacagim bilmiyorum, ise gidiyorum haftada 35 saat sonra sabahtan aksama evde televizyon izliyorum. ne yapcaz bilmiyorum
    eğer travel yapmayı dusunuyorsan bırlıkte yapabılırız. Benım de ıngılızcem cok kotu hakketen aynı durumdayız. gelırken oda arkadasım yabancı olursa ıngılızce ogrenırım bıraz dıodum oda arkadasım olacak bırı yok ya. sıkıntıdan patlıcam gıbı. Aslında dıyorum direk gidiyim travel fln yapmadan dıe ama amerıkaya belkı bır daha gelemem en azından bır yerlerı goruyum oyle gıdıyım. Bu işi erkene alabilirsem alcam yoksa olmuyorsa direk basıp gitcem bekleyemem o zamana kadar suan zır duruyorum zaten

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı osman38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer travel yapmayı dusunuyorsan bırlıkte yapabılırız. Benım de ıngılızcem cok kotu hakketen aynı durumdayız. gelırken oda arkadasım yabancı olursa ıngılızce ogrenırım bıraz dıodum oda arkadasım olacak bırı yok ya. sıkıntıdan patlıcam gıbı. Aslında dıyorum direk gidiyim travel fln yapmadan dıe ama amerıkaya belkı bır daha gelemem en azından bır yerlerı goruyum oyle gıdıyım. Bu işi erkene alabilirsem alcam yoksa olmuyorsa direk basıp gitcem bekleyemem o zamana kadar suan zır duruyorum zaten
    haftada kac saat calisiyorsun, saatlik ucretin ne kadar?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

daha ucret almadım ben hiç anlasmada haftalık 40 saat 8 dolar yazıyor ama benım hesaplarıma gore ıkı haftadır 49 saat calısıyorum. Sanırım yarın socıal securty number mı ne varmıs onu almaya gıdeceğız sonra para almıya baslıcam

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

daha ucret almadım ben hiç anlasmada haftalık 40 saat 8 dolar yazıyor ama benım hesaplarıma gore ıkı haftadır 49 saat calısıyorum. Sanırım yarın socıal securty number mı ne varmıs onu almaya gıdeceğız sonra para almıya baslıcam
    2 haftada toplam 49 saat mi?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

yok haftalık 49 saat oldu. ama bu sanırım oylesıne ıkı haftalık bır durumdu. bu hafta cok az olacağını dusunuyorum.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

hocam etrafı biraz araştır mutlaka biyerlerde watcı vardır ve sakın gezmeden dönmeyin çok çok pişman olursunuz işi erken bırakma gibi bir düşünceniz vasa bırakmadan 1 ay önce felan işverene bildirin eğer cins biri çıkarsa son hafta çalıştığınızın parasını felan vermemek isteyebilir ondan dolayı son anda söylemeyin işverene
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam etrafı biraz araştır mutlaka biyerlerde watcı vardır ve sakın gezmeden dönmeyin çok çok pişman olursunuz işi erken bırakma gibi bir düşünceniz vasa bırakmadan 1 ay önce felan işverene bildirin eğer cins biri çıkarsa son hafta çalıştığınızın parasını felan vermemek isteyebilir ondan dolayı son anda söylemeyin işverene
    onun dısında sorun olmuyor değıl mı? yani bir aylık travel hakkımızı ıstedıgımız zaman kullanabılıyor muyuz?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar ben de birminghamadayim ayni durumdan muzdaribim isterseniz birlitke yapabiliriz traveli
    ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı osmanay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ben de birminghamadayim ayni durumdan muzdaribim isterseniz birlitke yapabiliriz traveli
    ?
    işte aradığım kişi =) tabi kardeşim yapalım

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

işte aradığım kişi =) tabi kardeşim yapalım
    wlaa cok iyi olur sna ozelden msj attim ben ama ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

erken travel yapmayı düşünen var mı bu dönemlerdee?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)