Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 17 Haziran lake george yolcuları !!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart 17 Haziran lake george yolcuları !!!

Arkadaşlar 17 haziranda arkadaşımla beraber jfk havalanında olucaz şirketimiz armadanın anlaştığı bir eleman bizi lake george a götürücek fakat yeterli sayının oluşması gerekiyor ve adam beni arayıp yeterli sayı oluşmadığını söyledi eğer diğer şirketlerden lake george a giden ve 17 Haziranda jfk de olacak olan arkadaşlar varsa haberleşip grup oluşturabiliriz kişi başı 100 dolardan havaalanından alıp kalacağımız yerlere kadar bırakıcak adam bizi.İlk defa giden birisi için ulaşım büyük sorun.Benim ikinci gidişim olmasına rağmen uğraşmak istemiyorum.Kaldı ki bavullarla havaalanından otobüs terminaline gitmek saat 4 te glens falls otobüsüne yetişmek,tekrar oradan taksiyle lake george a geçmek sıkıntı olabilir.ilgilenen arkaşlar olursa özelden mesaj atsınlar lütfen.Düşünen arkadaşlar tam olarak JFK ye varış saatlerini de yazarlarsa daha iyi olur.Hatta 17 haziranda paris aktarmalı 6:15 uçağına binenler varsa tadından yenmez biliyorum düşük bir ihtimal ama ne olur ne olmaz.. teşekkürler.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

benimki 18 haziran JFK'dan Lake George. Yalnız kişi başı 100 dolar isteyen eleman bir araba daha alacak herhalde, hemşehri hemşehriyi gurbette...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

dostum ben 2 sene önce gittiğimde farklı bir şirketle gitmiştim united towers ve bizim şirket böyle bir şey ayarlamamıştı.ilk kez gittiğimiz için panik olmuştuk baya. şans eseri uçakta arka koltuğumuzdaki arkadaşlarla tanıştık.ve onların şirketin ayarladığı adam bizi 85 dolara götürmüştü.İşin aslı şu ki JFK-Lake george git gel yapsa 100 dolar civarı anca tutar benzini.Adamlar gercekten kar ediyor yani Ama olaya senin açından baktığında hiç bir şeyi dert etmeden direk kaldığın yerdesin.Kendi başına gitmeye kalksan 70-80 dolardan aşağı tutmuyor yine zaten.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)