Hayatınızın en büyük çılgınlığı olmahya aday bir aktivite olabilir :d:d:d:d
Hayatınızın en büyük çılgınlığı olmahya aday bir aktivite olabilir :d:d:d:d
nerde hacı o 3 erkek gideriz cıplak cıplak![]()
anlaşıpta gitmeyin oraya ortalık kıllı erkek dolmasın![]()
@inek nerde garip bir baslik orda sen varsin![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
abi zaten geçenlerde duydum bu cıplaklar kampında full gay varmış![]()
o zaman tencere bağlayıpta gidin nolur nolmaz![]()
bana garip gelen: yanıma sıkılırım kitap alayımmı başlığını açan adamın bu başlığı açan adamla aynı kişi olması![]()
bugune kadar forumda bana karşı yapılan en iyi yorum ilan diyorum senin yorumunu
Kitap okurkende çıplak güneşlenmek keyifli olabilir.Kitaplar bu nokataya gelmeme neden oldu desem daha mantıklı olur...Bukowski,patlamış mısır,hakan günday tarzı kitaplar beni ne denli zehirledi artık sen düşün anlatamam o yuzden sıradan şeyler artık beni sarmıyo...Önemli olan ne istediğin tam olarak bilmekle ilgili...Bu arada gaylardan korkmayın
Gay çok varmış biliyorum ama napalım görmezden gelcez..orda amaç bişeyi kırmak..ne oldunu bilmiyorum..ilk 10 dakka anlatılmaz bi heycanmış sonra kendini muazzam özgür hissieidiyomussun öle deniyor..Abi gayları sevmiyoruum ama bulaşmam burdan söliyimde...
abuk zubuk düşünceler olmasın...
Tek kişilik gruplar halinde dolaşan zencilere dikkat edin.Kültürel kaynamayın
hahaha ya nerde benim açtığım konu var ...hemen arıza cvplar veren adamlar benim konuma damlıyo....sağoll ...bende konuşuyorum ama yermi orda çıplak bakalım görücez ... Gülemken yarılamk halinde dolaşırım kesin..gidersem kesin yazarım burdan..Dünyada yapılcak enteresan zarar olasılığı düşük olan ne olabilir başkaki...
Zarar olasılığı düşük mü dedin ben mi yanlış anladım ?
Şimdi,tehlikenin farkında mısın?
ama cidden ailece cıplak kamp alanlarında kamp yapan aileler varmış...Bu nasıl bi aşmışlıktır abi ya..ben kitlendim düşünemedim mesela onu okuyunca ve görünce..Ben tabi art niyetli olmadığım için bu kadar rahatımburdan ifade ediyorum kendimi
iddia ediyorum 1 hafta hit olur bu konu![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
oldu bari bide faceye atnoluoz lan
aslında güzel bi anı olabilir. macera özgürlük falan. ama yalnız gitmek lazım oraya 2-3 erkek gidilemz gay gibi![]()
beyler bu arada nerde bu kamp?![]()
hooppp abi ben geldimya bırakın bişey olmaz buradan yaaa işi geçmiş teyzeler gidiyo sarkık sarkık mideniz kalkar hayata bakış açınız değişir benden söylemesi
![]()
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
bu arada nolur nolmaz türküz sonuçta yanınıza bi slip bişey alın pinokyo gibi dolaşmayın orda :P
kabul ediyorum iğrenç bi espriydi..![]()
milletin aklından geçen bu plajla ilgili sanırım, " gidicem oraya her yerde manken gibi çıplaklar" falan filan olucakama pek sanmıyorum bu kadar olacağını.
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks