Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: advanced ing seviyesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Cool advanced ing seviyesi

mrb ark lar ben şu an intermediate ing seviyesine sahibim. 2013de wat a katılıcam bu kış da kursa gidicem ve seviyem advanced olacak yani son sewiyeyide tamamlamış olucam. yaz aylarında alakart restaurantta garsonluk yapıorum ( yani baya bi lüks bi mekan ) garsonluk işini a dan z ye kadar biliorum diyebilirim. 2013 yazında ing sewiyem bayabii iyi olacagı için kendime bu alanda bi iş mi bulmalıyım yani garsonluk yada başka bir alana mı yönelmeliyim.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

önceliklerini sen belirle bence.Hangi şartlarda ve konumdasın bilmiyoruz o yuzden herkez kendine göree yorum yapacaktır....Usa de de garsonluk yap mesela iyi bir otelde yap eğerki turizm otelcilik benzeri blmde okuyosan..cv nde yararlı olabilir.Bunun dışında sen karar ver herşeye

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

usaden gelip çatır çaıtr ing. konuşan öğrenci görmedim ben bugune kadar kulak gelişiyo va zamanla konuşma ama 3 ay kısa kalıyo bence

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

benim garsonlugu tercih etmemin sebebide ınsanlarla iç içe olup bol bol speaking yapmak. Ayrica 5 6yıldır garsonluk yapıyorum artık isin kurdu oldum. Bir dger sorumda wat tan snra almanya daha snrada rusya yapcagım için parada lazm. Ne kazanrm garsonlukta tecrübelernz dahilinde bilglndrirsnz sewinrm.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)