Arkadaslar 70 l canta yeterlimi acaba extra birsey götürmelimiyiyim yoksa direk büyük bi valiz ve sırt cantası mı götürsem cok kararsız kaldım ne yapmalıyım
Arkadaslar 70 l canta yeterlimi acaba extra birsey götürmelimiyiyim yoksa direk büyük bi valiz ve sırt cantası mı götürsem cok kararsız kaldım ne yapmalıyım
Hornet Kamp Çantası - Kamp & Dağ Çantaları - Loap - Kutupayısı Outdoor Ürünleri
Bende linkteki 70L çanta var. Çok birşey götürmeyeceğim o nedenle sığıyor. Ayrıca el bagajı olarak da 30L var elektronik eşyalarımı ona koyup götüreceğim ve küçük gezintilerde kullanırım.(el bagalım 70L'ye sığacak şekilde ayarladım.)
Bunların dışında 2 arkadaşım geçtiğimiz günlerde Amerika yolcusu oldu ve benimle aynı şekilde yaptılar. Hiç bir sorun yaşamadılar.
Bizim asıl amacımız gezerken kolaylık sağlaması..
Kolay gelsin..
"Some people feel the rain. Others just get wet"
bende 75+10 ve ortalama boyuttada bir sırt çantası ile gidiyorum...rahat edersin kafan rahat olur ... diğer ufak çantayıda günlük olarak kullanırsın.kesinlikle 70 litre çanta
bence öyle büyük bir sırt çantası akıllı bir tercih değil sonuçta sen orda 3 ay çalışacaksın full gezmiyeceksinki son 10 15 gün gezeceksin ve sırtında o kocaman çantayla gezmekten ne derece zevk alırsın bilemicem al bi valiz bide normal bi sırt çantası al keyfine bak zaten travel kısmında ya araba kıralayıp gezeceksın yada tur şirketleriyle felan gezeceksın ikisindede valizi bagaja atacaksın yanı bence alma
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
bu ne yaw önceden çantayı valizi kilo hesabı yapardık artık litre hesabı mı olduzeytinyağı götürmüyoruz demi diye de bir iğrenç espri yapayım :P ama ben de bu tarz bir çanta götürmenizi tavsiye etmem. sağlam tekerlekleri ve kasası olan bir valiz tercih ediniz birde sırt çantası kısa geziler için günü birlik falan tamamdır.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
iyice karasız kaldım hea![]()
hocam bende çok kararsızdım, gittim bugün normal ebatlarda bir sırt çantası aldım. yanında annemin ısrarıyla da büyük bir bavul götüreceğim, tekerlekli. normalde 2 küçük çanta düşünüyordum, ancak tekerlek konusunda ısrar edince büyük bir tane aldım, giderken yarısı boş gidecek ama dönüşte dolar heralde.
Bizim bi büyük bi küçük boy çekçekli bavulumuz vardı dönerken full doldu. dönerken 70l lik çantaya hayatta sığamazsın bide dip not : bizim çekçekliler 4 tekerliydi yani 90 derece dik bir şekilde çekebiliyosun ve biz onlarla havaalanlarında ve metrolarda inanılmaz rahat ettik . imkanın varsa onlardan al yok alamam diyosan da valiz tercih et arkadaşlar doğru söylüyor sonuçta 3 ay gezmiceksin !!
cantamın içine bi tane sırt cantası alsam nasıl olur ikisini birden tasıyabilirmiyim acaba gelirken
Kim ne derse desin bence kendine göre plan yapmalısın ve kendini iyi tanımalısın. Ben elimde parça parça dolaşmayı sevmem ve bilirsiniz dağcı çantaları özel tasarlanmış çantalardır, bu nedenle tercihim oldu. İçindeki 25 kg yükü güzel bir şekilde dağıtır ve rahatsız etmez. Ayrıca ben araba kiralayıp gezmeyi düşünmüyorum bu nedenle de tercihim oldu. Gezginleri görmüşsünüzdür hep tercihleri bu yöndedir. Profesyonel olarak karar vermeni öneririm..
(Alışveriş yapıp gezmeyi düşünüyorsan eğer ne bavulla gezersin ne de sırt çantasıyla. Bence alışveriş mi gezmek mi diye kendin bi ayrıma var. Bu arada gezmek derken Boston'dan NY değil, doğu-batı şeklinde gezmekten bahsediyorum.)
"Some people feel the rain. Others just get wet"
valiz bana işkence gelio ackıcası ya bi kere kırlmıstı yolda kucagıma almak zorunda kalmıstım sırtımda da canta kötü anlır işte![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks